Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ember...........te tényleg ritka vagy...........
Hogy te mekkora egy gané ember vagy...
Csapjuk össze a tenyerünket kihullott a férgese .
nem tudom
Hagylak benneteket hogy nyugodtan éljetek a saját kis elvont világotokban kizárva minden külső tényezőt. Pár nap alatt meglett a véleményem rólatok, a fórumról és úgy erről az egészről! Az hogy az összes nagyképű, beképzelt és arrogáns buckalakó mit gondol rólam az nem érdekel... Nem kell a segítségetek, az a biztos amit magam intézek. Viszontlátásra!
Rajta, vegyél Gixert. Ismerem azokat a fórumokatis. Ez itt ilyen, és ha nem tűnik fel, hogy ebben az utcában mindenki szemben autózik veled, akkor még tekerj kicsit.
Sipirc vissza anyuhoz!

Soha nem ütöttem meg ilyen hangot még senkivel, ezt a többiek igazolhatják, de az illetlen, pofátlan emberek kiakasztanak. Nem látod magadon, mert természetes környezetedben valószínűleg elfogadott viselkedési formád, de itt a minimális tiszteletadásnak lenne helye.
Ugyanilyen hozzá állással valószínűnek tartom .
Speciel elég jól ismerem őket.........................szerintem fele ilye részletes lenne..................fingjuk nincs ilyenről.
Ha előre tudom hogy ilyen nyögvenyelősen megy ez az egész inkább nem is írok. Biztos vagyok benne hogy hasonló problémával egy Suzukival, GSX-R fórumban többre mentem volna.
KB 5 perc olvasás után rájöttem..............azért nem kaptál választ mert a fórumozók sosem raktak fel a kért lánckereket................ergo halvány dugójuk sem lehet arról hol lehet kapni.
Ez nem arról szól hogy nem akarnak............hanem arról hogy nem tudnak segíteni.
Ha az boldoggá tesz hogy mindenki bejelenti neked hogy nem tud ilyen lánckerékről akkor én kezdem.

Halvány fogalmam sincs honnan vehetsz 15-ös lánckereket a gépedre.
Szerintem az se ír aki tudna mert nem érdeke másnak segíteni... Tipikus "dögöljön meg a szomszéd tehene is"
Jól beszélöl Bitikém.
"Csupán annyit gondoltam hogy ha valaki tud ír... és nem azt hogy mind a XYZ. db fórumozó írja le hogy nem tud!"

Akkor most miről is beszélünk? ? ? ? ?
Látod koma én megmondtam .

Mi sz@rok tartsunk össze, utána meg had hulljon a férgese .
Nem mondtam hogy "Biti" egy rohadék, nem kell kiforgatni a szavaimat és nem is "vagdalkoz"-ok! Csupán annyit gondoltam hogy ha valaki tud ír... és nem azt hogy mind a XYZ. db fórumozó írja le hogy nem tud!
Nem kerekezni akarok csupán amin vizsgáztam motor az más motorokarakterisztikájú volt és az véleményem szerint a városi rövidtávű használatra nekem jobban fekszik és azért akarom rövidíteni a szekundert. A nagyvas.hu-t én is néztem és onnan már nem lehet rendelni.
Ahogy egy "ember" kérte nem kell megköszönni" ezért így eleget téve az óhajának nem is fogom! A "bemutatkozast" az első hszt-t ellehet olvasni mert azt hiszem semmi baj sincs vele bár lehet nektek nem volt elég cizellált és szófisztikált a megfogalmazása vagy ebben a szövegkörnyezetben nem elég konszolidált, erről nem tehetek. Aki bunkónak tart ismeretlenül szíve joga de a 23 éves kor nem von maga után balfaszságot és ennek ellenére én senkire se mondtam hogy "bunkó" (nem sok hsz-t írtam ezért könnyű lesz visszanézni) Én nem kértem seggnyalást csupán egy választ... ami túl nagy kérés volt belátom... hmm ilyen ez a fórum. Ezek után se tudom hogy miért vagy miben kellene visszavenem vagy az életnek és mégegyszer mondom én nem mondtam hogy kötelezetség, aki nem tud az nem is fog és aki tudna az úgy se fog... elég ha az anyukám szeret! :)
Vigyázz ne írj olyat, h minek, azért is lehetsz k.....g .
Már a segítség is ellenszenvet generál.

Émmararadok genyó és továbbra sem fújkálom a kardánházat .
Utána néztem. Nem gyártanak ilyet. (15 fogas első lánckereket.) Biztos oka van, és értelmetlen dolog. Végülis, jobban igénybe veszi aláncot mint kéne, az áthajtogatás miatt. Nagyobb hátsó az van, de minek?

A lánckerék legyártása értelmetlen. A bordás rész miatt 20-on ezerbe is kerülhet. Más Yamaháé pl SRX jó lehet ha a tengelyre és a lánchoz is (520) passzol.
:-O Csak azért nem bunkózlak le, mert 23 éves korod igazolja balfaszságod.
A segítség lehetőség és nem kötelezettség. Ha valaki ritkábban néz errefelé és mondjuk több mint 4 napja nem nézett be, akkor attól még nem bunkó, és igazán paraszt dolog így megnyilvánulni. Senkinek sem kötelezettsége a seggedet nyalni. Segítünk ha tudunk, de az ekkora arcoktól még engem is kilel a hideg. Vegyél vissza, vagy az élet vesz vissza belőled. Egy nyitott közösségnek sem kötelessége megszeretni alpári embereket.

Fékbetét. Nem használnék felújítottat. Betétfelújítós lebeszélt róla.

XJ-hez itt mindent megtalálsz, a lehető legjobb áron.

Boldog karácsonyt.
Hidd el eleg alapos szokatam lenni... (ha tehetem meg par nap mulva is ralegtelenitek, egy folyadekcsere utan...)
Masreszt a szalonbol kigördülö uj gepen is müködik a mutatvany, bar lehet akkor azok is levegösek...
Hello!

A ket linkelt bolt eleg komoly kinalattal szokott rendelkezni, ilyen teren, bar nem latni a honlapon hogy lenne ilyen lanckerek mint amit te szeretnel, de finom hangnemben intezett kerdes felejük biztos meghozza a kivant eredmenyt.

http://nagyvas.hu/motorosbolt....
http://www.pinkmotors.hu/

htt
p://motor.lap.hu/

Ugyan nem probaltam de müszaki szempontbol nem ajanlom az ilyen mertekü modositast. Igaz nem sokat mentem ezzel a tipussal, de szerintem igy eleg rövidek az attetelek. Max kerekezni lesz jo, de ez a gep meg nem igazan arra valo. Bar a tied azt csinalsz vele amit akarsz. (vegigneztem par külhoni alkatreszboltot is, de senki kinalataban nem talatam lehetöseget a modositasra elöl. Hatulra van , de csak kisebbet kapsz, amivel nyujthatod az attetelt...gondolom azert ez nem veletlen.)

Ennyit a technikarol...
A forumon "lakok" ismerik egymast egymas irasaikbol, most mar teged is. Nem kell nagy tiszteletköröket futni a szimpatia kivivisahoz, de meg kevesebb kell annak elveszitesehez. Altalaban önzetlenül segit mindenki a bajba szorultakon, de ezt nem illik szamonkerni senkin, hiszen ez nem egy szolgaltatas.

Szerintem ezek utan a kapott infoval vagy lelepsz ( nem kell megköszönni), vagy elöröl kezded a "bemutatkozast". (Az elsö egyszerübb, de a kerdesed alapjan neked meg sok segitsegre lehet szükseged, azt meg ugye ilyen hozzaallassal nem fog egyszerüen összejönni.)

Boldog Karacsonyt!

Üdv

Istvan
Biti egy rohadék Tavasszal kellett nagyon egy alkatrész,a hülyéje hát nem el akarta hozni nekem?Úgy hogy előtte egy percet sem beszéltünk......Szerintem ne minősits senkit.
Az olyan hozzáállásba mint a Tiéd,már a Citroen fórumon is beletört pár ember bicskája.Nem vagdalkozni kell,hanem feltenni még 1x a kérdést.Ha senki nem tud lánckereket akkor mindenki irja be hogy nem tud ilyet?Na mind1...........
Úgyse fogtok segíteni mert nem is akartok... Pedig azt gondoltam hogy a fórum többek között ezért is jó. Van pár "ember" ahogy ti nevezitek magatokat aki talán tudna érdemben segíteni ha akart volna... Mivel nem gyári áttétel a 15-ös ezért problémás beszerezni. Van ilyen, csak utána érdeklődtem, van egy hely de nem rég hagyták abba a gyártását. De egyre inkább kezdem úgy érezni hogy sok köztetek a sértődékeny aki "csak azért se" alapon inkább hallgat... "Biti" milyen "ember" vagy te aki arra kéri a másikat hogy ne kérjen tanácsot? Hogy jössz te ahhoz hogy ilyeneket írj? Még is mit képzelsz magadról? Azért mert nem akartok válaszolni attól még nem kell ennyire látványosan ellenségesen viselkedni. Látom ez a fórum is csak pár embernek fórum. Feltettem 4. napja egy kérdést, remélve hogy kapok egy választ és azzal le van tudva. De ha rajtatok múlna akkor még jövőre se lennék okosabb. Nem vagyok egy nagy net guru, de a net nem minden mert nem tudhatom hogy kinek hol és milyen érdekeltségei vannak...
Ja és boccs énnem tok hozzászóni mindenem kardános .
Látom zajlik az élet :) Ha az ifjú titán nem csak elvárna hanem tenne is a dolog érdekében akkor már régen megtalálta volna a választ a kérdésére. Nem vagyok egy nagy net gurú, de a kb 5 perc alatt találtam érdemi választ erre a "hatalmas" problémára amit itt feszegetett.
Minden fórumba kell egy ILYEN "ember" különben unatkoznánk .
Lécci lécci maradj köztünk csak akkor tanácsot ne kérj .
Üdv. itt: Biti