Sziasztok!
Mennyi telo olaj kell az első telokba? Valahol olvastam, hogy a jobb és bal nem is megegyező mennyiség, ez valóban így van, ja és mennyire pontosan kell ezt kimérni, gondolom egy mérőedény bőven elég e nemes célra?
Üdv
Meg nekem és Biti-nek van most ilyenünk.Tegnap is szuperül szolgált a túrán,és valahogy lement a fogyim 5l-re!
Amikor verettünk haza a német 2/a-n,olyan szépen duruzsolt 150-160nál
hogy menetközben megsimogattam a tankját
Sziasztok!Először ide dobom be,bár nem most lesz szezonja:)
Eladom Schuberth Profil 2-es sisakom.L-es méretű jó állapotban!
Ugyanilyen az enyém is!
I.ár:15e FT
Sziasztok!
Ma 3,5 hét állás után én is be röffentettem a vasat egy teszt erejéig. Tesztben a vákuumos pumpa és a leeresztett karbi, meg a kicserélt benzincsövek adták a nagy szerepet. Tehát a lényeg, valamiért Pri állásban sem áraszt el a benzincsapom, csak kevés tekeréssel sikerült ezt eszközölnöm nála. 2*2mp tekerés szivatoval és pihentetés kb 2 percig, majd tekerés és lassan de biztosan beröffent a 4 cilinder, kb 1-2mp elteltével járt az összes.Kát dologra gondoltam ebben az esetben, 1. nem volt még feltelve a karbi és ez miatt nem röff-röff mind egyszerre 2. az alapjáratom teljesen el volt tekergetve a 0 felé a nyári szeszes akcióhoz és szegény nem kapott elég levegőt. Tehát nekem bizonyított a kis vas 18 évesen is, ezért büszke vagyok rá :) Kap cserébe fék és hátsóvilla felújítást a holt időszakban tőlem ajándékba. Ezzel kapcsolatban kérdeznék is, a hátsó telót ha már kiveszem akkor abban ki lehet cserélni az olajat szívás nélkül, ha a villa tűgörgős csapágyai gatyára mentek, ami valószínű hol és mennyiért lehet beszerezni, mert ugye azt legyártani nem lehet? Aki már csinált hasonlót és van némi tapasztalata, ne rejtse magába! :)
Akinek még tart annak széles utat, aki már eltette, jó pihenést és bütykölgetést!
Üdv
92-96-ig 379cc mérve a villaszár tetejétől 111mm
96 utáni példányoknál 375cc és 116mm
Javaslom a 20W olajat már többünknél bevált!