Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inkább tiz sorral lejjebb!
Én az index búráról beszéltem, hiszen azt kérdezted két sorral lejjebb.
Mennyi volt?
Mert pl. neten 1500 Ft-ért kapni 135 mm-es progrip-et ami egy egész jó márka markolatok terén. Egy a bajom vele, nagyon alap markolat, fekete minden ha már veszek valami dizájnosabbat szerettem volna. Ariate gyárt olyat de 12-őt meg nem adok érte :)

Vettem én egy zselés, piros-fekete progripet a nyár végén de csak 122 mm-es és hát elég ronda hogy nem éri el a kormányvéget, ezért cserélném most már 135 mm-esre okulva a hibámból. remélem az kiér a kormány végéig...
Legközelebbi Yamaha kereskedés, én is ott vettem. Nem olcsó de olyan mint az eredeti, hiszen az is.
Én meghajlok előtted.04:50-kor a fórumot olvasni.....
De el ne felejtsd a fokhagymát meg a pálinkát !
Értem.
Azért köszi!
Remélem, hogy valamelyik Divis kolléga hasznát veszi majd!
Berbert!
Neked mi a véleményed az alu váz kihúzatásáról?
Lehet javítani úgy, mint a csővázat?
Nincs, ez csak néhány oldalas katalógus, és a diversionok vannak csak benne.
Ez csak egy ismertető katalógus, büdös nagy pofátlanság érte pénzt kérni, de én sajna fizettem...
Szia!
Engem érdekelne, ha az én 1988-as XJ-m-hez van benne valami!
Ha valakinek kell, akkor postaköltségért elküldöm az xj prospektusokat, amiket a vaterán 700 Ft-ért lehetett venni. Megvan mindkettő.
Ha Neked ez így élet....
Tudtok adni egy linket vagy valamit ahol kapni xj600 első indexbúrát? Nem találok a google segítségével sem. Köszönöm.
Hát úgy hogy vettem helyette egy FJ-t.
Tudom.
De hogy lehet így létezni?
Nem rajtam múlik, nekem már nincs XJ-m...
Ebben én is bízok
Vilman!
2012-ben is lesz XJ találkozó?
Ugye igen?
Szia!
Szerintem ártani tutira nem fog.
Én is ilyesmit tervezek a télre.
Köszi a dicséretet Vilman!
10 foktól fölfelé pöcc-röff!
Ügyi vagy. Melegen jól indul ?
Cső!
Naná, hogy megvártam! Sőt! Miután beállt a rendes alapjárat, még hagytam pár percig ketyegni, hogy az aksit is töltögesse.
Arra figyelj hogy ha elindítod, addig ne állítsd le amíg rendesen be nem melegedett. Ha hidegen leállítod kivégzed a gyújtógyertyákat, és legközelebb már egyik sem fog szikrát adni. A pontos okát nem vágom de már jártam így kétszer is.