Mennyi volt?
Mert pl. neten 1500 Ft-ért kapni 135 mm-es progrip-et ami egy egész jó márka markolatok terén. Egy a bajom vele, nagyon alap markolat, fekete minden ha már veszek valami dizájnosabbat szerettem volna. Ariate gyárt olyat de 12-őt meg nem adok érte :)
Vettem én egy zselés, piros-fekete progripet a nyár végén de csak 122 mm-es és hát elég ronda hogy nem éri el a kormányvéget, ezért cserélném most már 135 mm-esre okulva a hibámból. remélem az kiér a kormány végéig...
Nincs, ez csak néhány oldalas katalógus, és a diversionok vannak csak benne.
Ez csak egy ismertető katalógus, büdös nagy pofátlanság érte pénzt kérni, de én sajna fizettem...
Arra figyelj hogy ha elindítod, addig ne állítsd le amíg rendesen be nem melegedett. Ha hidegen leállítod kivégzed a gyújtógyertyákat, és legközelebb már egyik sem fog szikrát adni. A pontos okát nem vágom de már jártam így kétszer is.
Mert pl. neten 1500 Ft-ért kapni 135 mm-es progrip-et ami egy egész jó márka markolatok terén. Egy a bajom vele, nagyon alap markolat, fekete minden ha már veszek valami dizájnosabbat szerettem volna. Ariate gyárt olyat de 12-őt meg nem adok érte :)
Vettem én egy zselés, piros-fekete progripet a nyár végén de csak 122 mm-es és hát elég ronda hogy nem éri el a kormányvéget, ezért cserélném most már 135 mm-esre okulva a hibámból. remélem az kiér a kormány végéig...
Azért köszi!
Remélem, hogy valamelyik Divis kolléga hasznát veszi majd!
Neked mi a véleményed az alu váz kihúzatásáról?
Lehet javítani úgy, mint a csővázat?
Ez csak egy ismertető katalógus, büdös nagy pofátlanság érte pénzt kérni, de én sajna fizettem...
Engem érdekelne, ha az én 1988-as XJ-m-hez van benne valami!
De hogy lehet így létezni?
2012-ben is lesz XJ találkozó?
Ugye igen?
Szerintem ártani tutira nem fog.
Én is ilyesmit tervezek a télre.
10 foktól fölfelé pöcc-röff!
Naná, hogy megvártam! Sőt! Miután beállt a rendes alapjárat, még hagytam pár percig ketyegni, hogy az aksit is töltögesse.