Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi volt a baja?
Van egy jó hírem!
Találtam műszerfalat az XJ 600-asomhoz!
Atya gatya!
Ez kemény!
Az lett volna az igazi befejezés, ha mondjuk levágják egy más lábait láncfűrésszel!
Vazz már megint azok a téglák .
Itt az elődöntő :D

http://youtu.be/h5lDqOnqnao
Újra meg kellett néznem, annyira beteg :D
A hibát csak ott érzem, h a tégla mindig rossz oldalon van.
Nemnormálisak
Úristen... majdnem kikapcsoltam, aztán 49mp-nél elkezdődött... durva.
Aztabetyár.......Jó-jó hogy sokan vannak és van utánpótlás,de akkor is....
http://youtu.be/RLVPbeEaxGM
Részvétem :(
Hijj de jó volt ma esőben motorozni..... Autómba megadta magát a 1,5 éves vezérműszíj
Dekurvamérgesvagyok
a képen látható bukósisak SHOEI MULTITEC L 59- 60 as méretű de annál kicsit nagyobb---gyünyürű-karcmentes állapotban eladó 30 000ft ért !
A bolti ára 110 000 ft !
érdeklődni lehet-30 973 08 69
vagy gabor8181@freemail.hu
-kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--!
Ha az értéke feléért árulod, még érdekel is
Valahogy megküzdenék vele, idióta XJ900 tempójához elkélne a +2 henger :D
Kurvára várom a tavaszt, még a te flottádat sem láttam!
Tavasszal lesz egy eladó példányom :)
Nem lenne sok az a + 2 henger
Egy ilyet el bírna viselni a kis lelkem :D
De kellene nekem az 1.ikről a két oldal doboz, hisz az még a 87-es 650-é .
Felkerült a használtautó.hu-ra egy igen érdekes hirdetés:

árverés

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2011. december 20-án 09:00 órakor Balassagyarmat, Ady Endre u. 2. sz. alatt árverés útján értékesít 19 használatból kivont gépjárművet. A hirdetésben található vételár a licit induló összege. Az árverés részleteiről további információ az mnvzrt oldalán található, valamint a 32/411-255/31-61-es vagy a 20/206-4096 telefonszámokon kérhető. (Yamaha XJ600-XJ900 5 DB. )
hello,
haszn.egs.
üdv,P.
Meg jött, köszi!
Hali,nagyon jó a cikk sok mindent meg lehet tudni belőle ajánlom mindenkinek.Kellene még egy táblázat a felnik szélességéhez szerelhető gumikról bár ezt minden gumis kivülről tudja csak néha ráhagyják az emberre ,mondván majd rájön magától is a bolond motoros.Én például kiváncsi lennék ki volt az a felelőtlen gumiszerelő aki felrakta az előző tulaj kérésére a kawasakim 3 collos hátsókerekére a 160-as gumit,pedig szeintem 130 a max.És ahogy a cikkben irva van nehezen dönthető ,szar vele kanyarodni .Az XJ hozzá képest egy szlalombajnok.üdv.
Jaja, amit a Japán mérnök kitalált, nem biztos, hogy érdemes felülbírálni :D
Talán máshol már copy-ztam, de érdems tudni, nem csak a méret, de a sebesség is lényeges, illetve, ha szélesebbet raksz fel, készülj, hogy nagy sebességnél még tágul is a gumi.

http://totalbike.hu/technika/gumi1

A gumi oldalfalán található feliratok magyarázata

Sebességhatárok

N 93 mph (150 km/h)
S 112 mph (180 km/h)
H 130 mph (210 km/h)
V 149 mph (240 km/h)
Z 149+ mph (240+ km/h)
ZR : Sebességhatár : 300 km/h
180/55ZR17 a gumiméretet jelöli.

180 mm széles a gumiabroncs.
55 a gumi magasságának és szélességének a viszonya, azaz a peresség. A magasság 55%-a szélességnek (azaz 180*55/100=99 mm magas a gumi oldalfala). A peresség a gumi stabilitására ad információt. Minél alacsonyabb a gumi oldalfala annál nagyobb a stabilitása. A rugózási komfort azonban annál jobb, minél nagyobb az oldalfal.
ZR jelzés a sebességkorlátokra utal. Esetünkben a gumi 300 km/h határig ajánlott. (Lásd keretes táblázat.)
17 a felni átmérője col-ban. 1 col=25,4 mm

A gumi oldalán feltűntetik a maximális nyomást. Ez nem az ajánlott guminyomás! Azt a lengővillán, vagy az ülés alatt stb. található tábláról olvashatjuk le, vagy a kezelési kézikönyvből.

DOT-szám: Ebből kiderül, hogy mikor gyártották a gumit.
2000-ig három jegyű volt, az első két szám adta az adott év munkahetének számát, a harmadik pedig hogy kilencven hányban gyártották a gumit. Például: 256 jelölés az1996. 25.hetében gyártott gumikon van.
2000-től négy jegyűre változtak ezek a számok, így a 2001. november 26-án gyártott gumi oldalán a 4801 felirat olvasható.

Futásirány: Jó minöségű abroncsoknál nyíllal jelölt gördülési irány. A gumit csak ebbe az irányba lehet használni ill. felszerelni.