Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azthiszem, nekem még van egy órabelsőm. Elégedett leszel vele. Mérföldes.
Hát ez tényleg nagyon jó...
Biztos azt hitte, hogy majd jól bealáz.
Én, meg lekanyarodtam jobbra...
Ez jó ez teccik
Köszi a tippet! Holnap felhívom!
A múzeumos dolognak van egy kis története.
Ha érdekel valakit, elmesélem. De, ha nem akkor is.
Tavaly nyáron történt az eset.
A másik mocimmal, a 350-es JAWA-val álltam egy kereszteződésnél, a zöldre várva. Mellém gurul valaki egy elég modern sportgéppel. Felnyitja a plexit és a következő kérdést intézi hozzám:
"Mi van? Betörtél a Közlekedési Múzeumba?"
Erre én visszakérdezem:
"Ilyen motorod van és csak a lámpánál tudsz utolérni?!"
Elég modortalan volt, mert nem válaszolt. Lecsapta a plexit és húzgálta a gázt, mint a barom. Aztán sárgánál kilőtt, mint aki dinamitra lépett.
Szia!

A múzeum sem rossz ötlet , próbáld meg Őt felhívni, ha jól tudom árul a vaterán haccázas cuccokat.
Igen nekem. De semmi baj. Köszönöm, hogy utána néztél.
Más:
A kilométerórámmal (azaz a motoréval) valami nem smakkol. A sebességet rendesen méri, de a megtett utat nem. Többet számlál a kelleténél. A napi km számlálója pedig semmit nem mér és lenullázni sem lehet.
Van valakinek valami 5lete? Esetleg bontóban lehet még ilyen 88-as kiadású XJ 600-hoz km órát kapni? Vagy érdeklődjek a Közlekedési Múzeumban?
Hali ,ha jól emlékszem neked ígértem hogy meg nézem hogy maradt e valami a régi motorból. Sajna még a robbantott ábrás könyvet is tovább adtam valószínű mert nem találtam sehol.
A tálcám pofázik bele az ilyen dolgokba...
Mi október 30-án gurultunk utoljára.
Nekem már akkor is hideg volt délután négy körül, mikor sepertem hazafelé a 3-ason.
Ma is lehetett még egy jót kerülni a környéken/kb 100 km/ ebben a szép napos időben, igaz már egy kicsit hűs volt, de ki nem sz..ja le! Sajnálom azokat akik már téliesítették a mocijukat.

Bocs a képminőségért, telefonos.
Ja ! Nekem is vót' egyszerre kettő !
Ki mondta, hogy nem lehet?
Andikára izguljál, ne rám
Vacak . El is jöttem korán, mert NEM VOLTÁL OTT!
Én spec az első 38-al adtam el, de az már másfél éve volt. Miért nem lehet 2 motorm!
Hello,

későn vettem észre, hogy kerestél Bocsesz Jó volt a buli?
Drágám!
Egy járókelőt megállít az utcán egy ember:
- Elnézést, megmondaná, hogy hogyan jutok el a postára?
- Az attól függ. Kocsival van?
- Nem.
- Akkor gyalog.
Pici csavarhúzóval alányúlsz és egy lasztik lappal ki lehet festegetni.
Sziasztok!

Még egy gyors kérdés, az első telon a porvédőket le lehet úgy szerkezteni, hogy ne sérüljön semmi és tökéletesen vissza is megy a helyére? Teló nem ereszt, csak az olajat szeretném lecserélni benne, meg ha lehet a porvédő alatt is kipucolni.
Köszi előre is!
Ha ez nekem szólt , akkor sejtem a dolgot :)
aszem te nem tudod kié volt az a moci mi tudjuk
Köszi a választ! Már sajna meg van véve az olaj, most az lesz benne 10w-s, ha meg nagyon furi lesz akkor kap más viszkozitást.
Üdv
ui: kiváncsi lennék abban a szegény mociban, hányadszorra van 30 x e km :)
Asszem én is. Nem valami fehérvári csókáé vót' ?