Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nincs ötletetek, hogy idióta matricák és szigetelőszalagok ragacsait milyen oldószerrel lehetne eltüntetni a műanyag megmarása nélkül?
Köszönöm szépen Neked is!
Szia Kapitány!

http://www.manualedereparatie....
Szerintem itt is megtalálod ami neked kell esetleg, nekem legalább is innen van.
Üdv
Köszönöm szépen!
Szia!

Itt találsz.
Jó bogarászást .
Értem, köszi!
Emberi nyelven a sajátunkat és mondjuk az angolt értettem.
Nem pedig a japcsit, vagy az oroszt...
Hello Kapitány!

Nekem már a Seca II van, tehát az nem jó a tiedéhez sajna szerintem, amúgy az én szerelésim is angol nyelven íródott, nem tudom mennyire emberi nyelv :)
Szia!
Neked van emberi nyelvű szerelési útmutatód XJ 600-hoz?
Ha jó az én 1988-as gépemhez, kérhetnék egy másolatot?
Sziasztok!

Az első tárcsának mennyi a minimum vastagsága, mert hiába írja a szerelési, hogy bele van nyomva, de sehol nem látom azokat a számokat. Nekem jelenleg a 6mm-es tárcsa 5-nél tart, viszont szét van bontva az eleje, érdemes lenne felhúzni köszörűn, oldalban az ütése méreten belüli tehát nem ez miatt szeretném.
Üdv
Pár ezer km-ből egy smiley-t? http://youtu.be/tg5boLJeaeY
Amennyiben nem lenne dolgom a télen egy hasonló "droid"-ot én is öccedobnék .
Minden tiszteletem a kivitelezőé .
Bár még tatra-t nem bontottunk
Sziasztok!
Eladó XJ 600 első fékbetét pár (2 pár) 3600 Ft/pár!
Rövid telet!
Aha és ő az idióta?
Ezt kevesen mondhassák el magukról, h 137-tel vigyázállásban tudnak csúszni egy fotó kedvéért
Ez idióta
Ma kissé hűvös volt motoron.....ráadásul a maszkot is otthon hagytam.Az M0-n oda vissza lefagyott az állam
Hatalmas!
Ide is, a fellebbezés szövegét érdemes olvasni

esés / traffipax
Akkor csak jól gondoltam.
Az nekem is tiszta volt, hogy a sebességmérők között csak a skálákban van eltérés.
Hol a csodában találok egy megfelelő órát...
A sebesség a laptól függ, a km meg valóban a számláló áttételétől. Az meg nem egy nagy baj ha kevesebbet pörög nem ? (Csak vicc.)
Dobálj meg, de az utolsó mondatodat nem értem!
Ha az órát mérföld/órához tervezték, akkor a számláló mérföldben méri a megtett utat és nem km-ben. Nem?
Vagy, hogy van ez?
Főleg, hogy engem meg visszautasítottál... Majd még agyalsz Te és rájössz, hogy hol a különbség! (A számlapban) A km számláló meg eleve beépített erény
Csövi!
Az előbb hívtam a mókust. Nincs km órája...
Szomorú vagyok.
Köszi Berber!
De inkább maradnék a metrikus mértékegységeknél.
Ennél már csak az a vagibb amikor lefullad! Megesett. Nagyon komolyan röhögtem.