Ha koros a geped, akkor erdemes szetrantani a hatuljat a rugostaggal együtt (kivenni a hatso lengövillat). Ekkor lejön a lanc is a lengövillarol, tovabba le tudod kezelni a lengövilla nagyon erzekeny tügörgös csapagyazasat is. Valoszinuleg a gyartas ota ezt senki nem tette meg. Es azert az elmult 10-15 evben biztos kapott hideget meleget az is...
Ha nem akarod szetkapni, akkor meg petroleummal, vagy WD 40-el szepen le lehet takaritani a lancot. Utana kicsit nagyallvanyon megforgatod a 80-100-al a hatso kereket, ledobja magarol a felesleget, aztan ujra vissza lehet olajozni, spray-ni.
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, van egy eladó kormánymagasítóm, én soha nem raktam fel, 22mm-es kormányhoz van, univerzális. Eladtam a gépet, mire felkerült volna rá.
Valószínűleg ez még gyári lehet mert kevés km volt a motorban , a csavarokon semmi szerelés nyom a menetek is nagyon szépek voltak a lánc szett pedig nagyon jó állapotú csak meglehetősen koszos, de majd megoldom valahogy a tisztítását szétszedés nélkül. Köszönöm szépen a gyors válasz adást.
Esetleg valaki találkozott már olyan esettel, hogy a láncon nincs olyan szem ami szétszedhető lenne? Mert kb. 8szor forgattam át mind2 feléről a láncot és nem láttam rajta, szemeken nem láttam semmi ütés nyomot meg semmit ,hogy esetleg szét lett volna szedve és újra összerakva fixen. Egyéb ként jó állapotban a lánc szett csak koszos és szeretnék precíz lenni a takarításnál
OFF
Anya! Adjál enni, mert nagyon éhes vagyok!
- Nincs étel.
- Mi az, hogy nincs étel? Akkor főzzük meg a papagájt!
- Nem lehet, nincs víz!
- Akkor süssük meg!
- Nem lehet, nincs gáz!
A papagáj megszólal: - Éljen Orbán!
Csak ne kelljen korán indulni és későn hazaérni
Persze, erre meg behívnak holnap 13h-ra...pfff
Ameddig nem kell vakarjam a jeget a Traktorról,addig gurulunk
Ha nem akarod szetkapni, akkor meg petroleummal, vagy WD 40-el szepen le lehet takaritani a lancot. Utana kicsit nagyallvanyon megforgatod a 80-100-al a hatso kereket, ledobja magarol a felesleget, aztan ujra vissza lehet olajozni, spray-ni.
Ha valakit érdekel, van egy eladó kormánymagasítóm, én soha nem raktam fel, 22mm-es kormányhoz van, univerzális. Eladtam a gépet, mire felkerült volna rá.
Esetleg valaki találkozott már olyan esettel, hogy a láncon nincs olyan szem ami szétszedhető lenne? Mert kb. 8szor forgattam át mind2 feléről a láncot és nem láttam rajta, szemeken nem láttam semmi ütés nyomot meg semmit ,hogy esetleg szét lett volna szedve és újra összerakva fixen. Egyéb ként jó állapotban a lánc szett csak koszos és szeretnék precíz lenni a takarításnál
Inkább magát zúzta volna meg, mint azt a jó kis motort!
Anya! Adjál enni, mert nagyon éhes vagyok!
- Nincs étel.
- Mi az, hogy nincs étel? Akkor főzzük meg a papagájt!
- Nem lehet, nincs víz!
- Akkor süssük meg!
- Nem lehet, nincs gáz!
A papagáj megszólal: - Éljen Orbán!
ON