Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyiért? ha nem titok

ki vette/hova vitte?

lesz valami helyette?
Sziasztok!
Hát eladtam az én kék szépségemet, de azért remélem maradhatok itt köztetek a fórumon. És ha lesz másik, talán még találkozom is veletek
A hátsó(kék-fehér)az enyém.Aug 11-óta(akkor kapott rendszámot),4800km-t mentem vele Napi szintem használom:)))
A másikat nemtudom,egy idősebb uriemberé.
Klasszak.
Ezek a régi vasak mindennapos használatban vannak, vagy inkább hobby/veterán kategória?
Ős 31A, kis fejidommal ! Az első 900-as sorozat. Wow !
Ez még nekem is tetszik :D

Erre simán rácuppantanám a testem:

Német Divi900
Gyönyörűek!
Ma ez a szépség volt látogatóban nálunk.83-as,36e km-rel.
Szerintem nem sok, mivel németországi motorokról van szó. Ott a rendszeres karbantartásra van igény és főleg pénz, valamint gondolom nincs annyi otthoni pénzszűke miatti gányolás. Kis hazánkban nagyon sok emberke otthon szerelgeti a motorját több kevesebb tudással, mert ez csak egy motor felkiáltással. Nehogy ne tudjam megcsinálni! Ja az autóját, a 20 éveset is szerelőhöz hordja mert ahoz viszont nem ért.
Visszatérve igaza van az előttem szólónak, én se forditok elég figyelmet például a lengővilla csapágyra, de otthon nem igazán mertem neki állni szétszedni, szerelő meg pénz, és a fene tudja, hogy tényleg rendesen megcsinálja-e? Ez viszont igaz bármilyen javításra, hiszen nem vagyok ott végig és nem látom, hogy mit csinál, illetve milyen alkatrészeket cserél milyen minőségűre.
Végül az én motoromban is 70000 van pár kilométer híján / vagy több ,mert itt nem lehet tudni a tekergetések miatt/ de még megy szerintem messze van még haláltól. Még egyszer ennyit biztos teljesít, hisz még az olajat sem csipegeti.
Maximálisan alá támasztom ezt az írást, hisz én is vettem egy vasat, ami lassan de biztosan kezd egy talán megbízható masinára is emlékeztetni, csak az 1-es henger nem lenne :) De egy biztos, hogy jól nézzd meg ezeket amiket olvastál, mert nekem cc 3-4 hónap volt mire találtam bele elfogadható árban elsőféket! És üdv az eddigi tulajoknak így a távolból a hanyagságuk miatt!
A 70000km önmagaban nem ok az aggodalomra. De ha ezzel magas eletkor tarsul, meg sok gazda, akkor komolyan körbe kell jarni a gepet. Ugyanis pillanatok allatt elöfordul hogy a vetelar felet egeszet kell cserere szorulo alkatreszekre költeni.
Az olajat a blokkban , meg talan legszüröt mindenki vigan cserlgeti, de az öregedö tömitesekre, membranokra, gumi, es müanyagalketreszre mar kevesebb gondot forditanak. Csapagyak, sziomeringek is ilyentajt a kerekekben, kormanynal mar loghatnak. Fekekre is rafer ilyenkor mar egy komolyabb pillantas, mert kevesen cserlgetik idöben a folyadeket, meg a fekcsöveket, es neha a dugattyu is be van rohadnam föleg a ha sokat allt. De a maguk a fektarcsak is meg lehetnek kopva oly mertekben hogy cseree szorulnak, es 30-80 ronyg körül van egy db. Hatso lengövilla csapagyazas is eleg sarkalatos , föleg ha központi rugoval tarsul, mert azok himbarendszere a tügörgökkel ha berohad igen komoly zsebbenyulos törtenet. Es ezek zsirzsasa sem szokot a gazdak fokuszpontjaba lenni, pedig mondjuk lanccserenkent erdemes ezeket is kivenni es atzsirozni ha meg menthetö (legtöbb esetben teljesen be van verödve ragodva a tügörgös csapagy a tengelybe) , föleg ha vegtelenitet lancot veszel.
Elektromos berendezesek makulatlansaga, teljesen eredetisege is igen sarkalatos, hogy ne kelljen mindjart a hazavitelkor utanfutoval menteni.
Az eröforras epsegeröl többnyire mindenki többe kevesbe tajekozott, hogyan kell kifaggatni, de annak problemaja sokszor eltörpül a sok mas fontos alkatresz mellett. Jomagam ha motorvasarlasban segedkezem, igazabol csak akkor inditatom be a motort , ha fent felsoroltakat rendben talalom. Semmit nem er egy fickos motor, futomü , fekek, es villamosberendezesek nelkül...
Sziasztok!

szeretnék tőletek egy szakmait kérdezni:
XJ900 Diversion esetén önmagában az a tény, hogy 70000 km felett van benne, jelent-e valamit? Motorvásárlás előtt állok, és lenne egy jó vétel, megkímélt motor fenti kilométerfutással.
Ahogy nézegettem a német oldalakon hirdetett XJ900-akat, rengetek van 80000 km, sőt, 100000 km felett.
Mi erről a véleményetek?
Nem szeretnék-e kiváló nagyvas vétele mellől tágítani, de természetesen szükségem van objektív hozzászólásokra, véleményekre ezzel kapcsolatban.
Köszönöm ha válaszoltok!
Engem valamiért nem sűrűn szoktak megelőzni .
De erre rásegítek egy folyamatos bal tükör nézegetéssel is .
Velem is történt már hasonló! Nekem közúton nem hagyta, hogy megelőzzem, egy Ford Fusion. 90-ről indultunk, amikor kitettem az indexet, mindig gyorsított. Ez elment 150-ig, mikor adtam egy kövér gázt, és otthagytam. 170-et mutatott az óra, és a kormány hihetetlen módon beszitált, azt hittem ott a vég. Akkor még a szar kormánycsapágyak voltak benne, mondjuk ugyanezzel a szar gumival is. De győztem:)))))
Stivesen kiprobálnám
Természetesen ez a Német M7-en volt és most is szégyenlem magam, nekem 180 a vége, de 160-nál már tudtam, hogy nekem ideje aludni :D
Az a Civic szórakozott, de azt nem értettem, hogy mit akar?
A vicc jut eszembe róla:
Na te vadász te most szopni jársz ide, vagy vadászni? :D
Pont most akartam beirni a Hondás sztorit:)))
Ma este csunya elitélendő motorosok voltunk.Nekiálltam(tunk) racingolni egy uj Honda Civiccel az M7 kivezetőn.....Buszsávból előzte a sort,és ott rántotta be ahol én voltam....Eszem ágában sem volt az M7-en hazajönni Érdre,de ha van kihivás.. Mielőtt hosszúra nyujtanám:vége a 100-as szigoritásnak,Honda nyomja mint állat,én utánna..és 180-nál szépen kiraktam az irányjelzőt.Csak hogy örüljön:))Elengedett.Soha nem zargattam meg ennyire a Traktort,de stabil volt,egyszerűen hibátlan.Bírom ezt a motort
És ma azt is láthattuk, hogy baszottul megy a pályán
Tényleg 110/80 x 17 és 130/70 x 18 a gyári gumi méretek? Nézem a gumikat és mondom miért nincs hátra 140 80 18. Itt vettem észre nekem elől 120/70 17 hátul pedig 130/80 18-as gumik vannak.
Hm.... majd ha lesz motorom.... vagy te jössz valamelyik ringre "túrázni"
most hétvége van
És már rég találkoztunk, hogy vagy? Mikor megyünk közös túrára?
Igazad van, akkor most megyek motorral a közértbe bevásárolni
hétköznap is rá lehet ülni
Köszönöm az információkat a visszapillantó tüköre jövőhéten utánna járok, mert csak lesz még 1-2 hétvége hogy motorra üljek.