Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eztet lesem:
http://www.ebay.at/itm/gunstig...
Meglássuk
Igy van,2x mentem vissza az RMC-be próbálni.Elvégre a ruhához is passzolnia kell De 46-os csónakból csak 4-5 párjuk volt
Öröm-bódottág !
Vettem csimmát
Őtet:
http://giannifalco.com/it/deta...
Én spec, most minden motor pénzt félrerakok és megvárom a januári akciókat, megpróbálom nem elinni....hmmm...nehezen megy...
Köszi Srácok! Ez meggyöző volt ha már ennyien nem beszélnek le a contiról! Akkor jövő hónapban rendelem, addig meg törlesztem a fékem árát :)
Üdv
Ha lett volna pénzem újra és nem leárazott gumit veszek, én is a Continentalt vettem volna az FJ-re.
Én is azzal vettem a 900-ast, nem volt vele gond, csak el volt kopva, ezért cserélni kellett. Most road attack van elől-hátul, nekem teljesen megfelel.
Hali!

A fehéren elöl-hátul az van fent, teljesen jól teszi a dolgát.
Amit le tudtam olvasni róla, az a következő:
Bal oldali lap: 24081822900L
Jobb oldali lap: 24081822900R
A prosiban 4-es alkatrész balosa: 25080922900L
A prosiban 4-es alkatrész jobbosa: 25080922900R
Több felirat nincs rajta. Remélem tudtam segíteni.
Szevasztok!

Akkor meg is nyugodtam! Nem csak nekem van vibrátorom! :) Nekem is 3800-4500 között! Sajnos pont a városi tempómnak a tartománya! Meg nekem az is probléma, hogy az egyik csavar körül eltört a műanyag és így kiesett a csavar is meg még egy kis műanyag is vele együtt valahol Horvátországban! Már csak azt vettem észre, hogy a szokásosnál jobban rezeg! :( További szép napot mindenkinek!

Üdv: Peti
köszönöm szépen a linket!
hello!

Egy cikk számot tudnál nekem adni? Ami alapján be tudom azonosítani, hogy jó-e a tartó vagy sem! Az a baj, hogy nem elég, hogy XJ és 600/900. Az évjárat miatt is mert nem biztos, hogy kompatibilis a tartó!
ÓÓÓ részvétem a családnak! Esetleg tudtok ajánlani valakit aki gyárt ilyeneket?
Az elemei és formája szerint ez a tartó: link
Szia!
Okés, írd meg mire jutottál és leegyeztetjük, hogy pontosan az-e ami neked kell. ha Miskolc környékén jársz esetleg akkor rá is tudjuk próbálni. He nem akkor maradnak a katalógusok és a mérés
Raport Feri a nyáron elhunyt!
Szevasz Pedro73!

Engem érdekelne az az oldaldoboz tartó! Természetesen még utána járok, hogy milyen cikkszámú tartó kell az enyémre de ha jó akkor mindenképp érdekelne!
Szevasztok!

Lenne egy kérdésem! Nem tudtok valamit a raptor sport kipufogós emberről? Raptor Ferencnek hívják ha jól emlékszem. Csongrádban volt a műhelye! Nem találom a neten sehol se. Szeretnék kivehető hangtompítót gyártatni vele az XJ 600-as gépemre. Idén rá varázsoltam az autós GPS-em és már idén is voltam vele Horvátországban, meg jövőre is szeretnék menni de azért külföldre szívesen betenném a tomítókat! Nem szeretném ha egy kekeckedő rendőr tönkre vágná a nyaralásomat valahol külföldön! De ha esetleg van valami jó tippetek, hogy hol érdemes csináltatni akkor azokat az infókat is szívesen venném! Mielőbbi válaszotokat előre is köszönöm!

Üdv: Peti
Sziasztok!
Van egy eladó SW-Motech oldaldoboztartóm XJ600/900-ra. Az ára 27.000.- .Magamnak vettem más tipusra, de sajnáltam szétvágni és átalakítani, nomeg a motort is eladtam. Új ára kb a duplája. Csak akkor kell a helyére szerelni, mikor dobozt is akar magával vinni az ember, állandóan nem csúfítja a motort. Video a felszereléséről: http://youtu.be/WvH5tchsOCQ
Holnap cserélik ki az újra
ilyen volt a kormánymagasítóm