Árverés? Izgalmas!
Ha tudnád, hogy ki, aki még indul a motorért, akkor nem kéne annyit fizetni érte! Ismeretlenül, meg felverődik az ár!
Én mindenképpen el akartam hozni a 900-asomat!
Mikor lesz már tavasz? Március 24 - 25.-i Kakucson mit csinálok vele a bólyák között?
Azt írtad, hogy csak hatodikban hangos a váltó! akkor ez a 6. fogaskerékpár pigmentálódására utal.
Főtengelycsapágy probléma abszolút nem jellemző.
Jellegzetes hangja lehet a kuplungnak és a primer láncnak alapjáraton, de ez nem hiba csak bántja a fület.
Üdv a csapatban!
Jó hallani ,hogy jó kezekbe kerülnek ezek a klasszikus vasak!
A 900-assal nem nagyon foghattál mellé, visszaemlékezve néhány év fórumos hozzászólásaira motorikus meghibásodásra nem is emlékszem ezeknél a gépeknél.
Kíváncsiságból megkérdezem, hogy milyen is egy ilyen árverés?
44000 km van a motorban, nekem azt ajánlották hogy ki kellene cserélni a főtengely csapágyakat, de szerintem nem oldaná meg a helyzetet mivel ez típus hiba ennél a modellnél, úgy tudom!
üdv
Jack, Vami és Biti!
Ez a két 900-as Kótner és Laczkó, - már nyugdíjas, - barátaimnak erekjék, Ők hajtották azokat. (Velük csinálom Kakucson a vezetéstechnikai tréningeket, 10 évig kiképzők voltak Nagytétényben.) Mint oktató motorként is használni akarom, így maradnak fehérek egyenlőre. Felkerülnek az eredeti WC tartályhoz hasonlító dobozok is. Tudom, hogy nem a legszebbek! A két "kis" 600-asra is pályáztam volna, de féltem, hogy besokallok és kifutok a léből, nem marad a 900-okra. Pedig azok is patentok voltak, a pásztói kapitányságon álltak, és nem használták. A km valós volt bennük! Szóval mindnek ismertem a történetét!
(István most telefonált, hogy kétnapi munka után ma reggel 7 óra 12 perckor beindult az övé, még dadog, de megy! Ja, Ő vette meg a másikat! !)
Ha bármi kérdésem lesz, akkor jövök és beszámolok a történtekről.
Még valami, a "Norcsi63" innen a barátom.
Békés Karácsonyt Mindannyiótoknak!
Nekem már megvan a faalá valóm!
Én is hagynám fehéren!
Azt gondolnánk kényes, pedig hálás szín az
Szép a moci, a rezonanciát megszokod, engem is nagyon idegesített, egy picit felette kell motorozni, akkor kisimul!
Üdv itt!
Korábban én is agyaltam rendőrmoci vásárlásán.
Aztán másképp alakult a dolog és a jelenlegi gépemnél kötöttem ki.
Marad fehér, vagy át lesz festve rendes színre (feketére)?
Ez nem fikázás volt!
Üdv köztünk!
Nagyon át tudom érezni a lógó kábelekkel járó gubancot .Nálam csak a teljes átvezetékelés segített mert valahol mindig gond volt.Ja vagyunk itt páran Police tulajok csak a régi kiadásból.
Milyen? Szép!
Lelakott egy kicsit, de tavaszra már elmúlnak rajta a bajok!
A motorja tökéletes, olajleeresztő csavar mellett szivárog. A lámpák, szirénák kábelei lógnak, mint a csirkebelek!
Már elkezdtem az átírási procedúrát, nem várok január 1.--ig.
4 évet állt, így a tankban lévő bezin megbuggyant! Kimostam, karbikat kell megpucolni, olaj, légszúrő, stb. Akku bele és kísérlet indul!
Igazából jó is meg nem is, ha őszinte akarok lenni. Kényelmes nekem elég gyors meg tetszik a formája, a hangja is.
Ami nem tetszik az a 4000 fordulaton jelentkező erős rezonancia a blokkban, meg a fék kicsit alulméretezett szerintem. Néha ugrál az áram erőssége, emiatt többször már kivágta a távolsági fényt, eléggé szól a hatodik sebesség. Most januárra tervezek egy felújítást, nem én csinálom, nem értek hozzá.
Jó motort akartam venni, kevés pénzért, ezért csodát nem várhatok!
üdv
Szia! Én másfél éve cseréltem le a hátsó Heidenaut a gyárinál eggyel szélesebb méretű Bridgestone Bt 45-re. Nekem bevált !
Ajánlom írd be a topik keresőbe h. "gumi", rögtön olvashatsz a régi hozzászólások között véleményeket. Üdv.
Egy mondatban megpróbálom összefoglalni a gumi témát!
Arra használod az XJ-t amire tervezték szinte bármilyenen gumi jó kivéve a HEIDENAU és kinai rokonai.
Véleményem az hogy nem érdemes eltérni a gyári méretektől.
Beleszerettem egy "vasba" ezért , ha engeditek, beleolvasnék a fórumotokba és néha kotnyeleskednék kérdéseimmel. Mellékelem az új érzelmeim tárgyát! Szárnyától megfosztott paripám:
Szia! Én csak a teflonos láncspray-t használom a MOL-tól de az szerintem tökéletes, kevésbé koszol mint a Castrol és minőségben is egyenrangú vagy talán jobb, és jóval olcsóbb!
Ha tudnád, hogy ki, aki még indul a motorért, akkor nem kéne annyit fizetni érte! Ismeretlenül, meg felverődik az ár!
Én mindenképpen el akartam hozni a 900-asomat!
Mikor lesz már tavasz? Március 24 - 25.-i Kakucson mit csinálok vele a bólyák között?