Hát szerintem közelebbről is megnézve nagyon szép állapotban van a motorod!
Igen volt még egy yamahás de ő helybéli volt, így nem jött velünk ebédelni.
Akkor nem nézted meg közelebbről!
Azért látszik már rajta, hogy van mögötte történelem.
Láttam egy kéket is élvezettel kerülgette a bójákat.
Azt hittem veletek van csak elfelejtsétek ebédre meghívni!
Szép gép gratula, sok balesetmentes km-t!
Más téma: most végeztem az önindító bronzkefe cseréjével, lada kefékből remek darabokat sikerült csiszolnom.
Már a motor megvétele óta vacakolt / lassan tekert az önindító, azt hittem gyárilag ilyen lassu, viszont a csere és a pucolás csodát tett vele
Mindenkinek jó motorozást a hétvégére!
Sziasztok!
Még új vagyok itt a fórumon. Múlt szerdán (szept. 21-én) vettem az 1988-as évjáratú, XJ 600-as mocimat.
Érdekelne (többek között), hogy vannak-e itt mások is Miskolcról, vagy a környékről akiknek ilyen gépük van.
Vaterás vagy teszveszes
De most nézegetem amit Berber ajánlott. Holnap megrendelem.
Kéne egy pár visszapillantó tükör is. Van valakinek ötlete hogy hol szerezhetném be?
Sajna nincs süritett levegős lehetőségem, de mikor anno ki lett puceválva a karbisor akkor igazából teljesen tiszta volt, nagyon minimális szennyeződsé volt csak benne. Lehet rápróbálok a cserére fenthagyott karbisorral, bár ha ott leesik valami akkor az nem lesz egyszerű mint felhívták rá a figyelmemet :( Na majd reggel jól megvizsgálom és holnap beírom mi lett a végeredmény. Köszi a választ!
Rekordfogyasztás értem el. Autópályán Gödöllő-Dunaföldvár oda vissza 310 km, és 4,2 litert evett a moci átlagban 100-on. Pedig 130 alatt ritkán volt a mutató, ezek szerint kevesebbet eszik ha hajtva is van...
Igazából nem kell levenni, mert az úszóházakat le tudod venni úgy is, hogy rajta van a sor, de... Én már ha hozzányúlnék, akkor mindenképp levenném az egészet, rendesen megtakarítanám, megfigyelném a membránok állapotát, és mindent kifújkálnék sűrített levegővel.
Szia!
A fogyasztás benzinnel 5 és felette némileg (5-5,6),ha keverek bele e85-öt akkor most 4,3 és amikor téptem neki 4,83 lett. Viszont korom aggaszt igazán, mert ez nem üzemszerű, de a cefrétől viszont szépen kiég a gyertya ezért gondoltam arra, hogy a fő fúvóka van kicsit heckelve, mert mikor megvettem nagyon el volt hanyagolva szegény pára. Sok avatatlan kéz nyúlt hozzá. :(
Üdv
Köszönöm Urak, közben megoldódott.
Ma kellett volna elkészülnie vele a szerelőnek, de délután kiderült, hogy nem sikerült alkatrészt szerezni. De holnapra meglesz.
Biti, jól érzékelem, hogy Te motor szereléssel foglalkozol (nem hobbiból)?
Igen volt még egy yamahás de ő helybéli volt, így nem jött velünk ebédelni.
Azért látszik már rajta, hogy van mögötte történelem.
Láttam egy kéket is élvezettel kerülgette a bójákat.
Azt hittem veletek van csak elfelejtsétek ebédre meghívni!
Más téma: most végeztem az önindító bronzkefe cseréjével, lada kefékből remek darabokat sikerült csiszolnom.
Már a motor megvétele óta vacakolt / lassan tekert az önindító, azt hittem gyárilag ilyen lassu, viszont a csere és a pucolás csodát tett vele
Mindenkinek jó motorozást a hétvégére!
sok boldogságot
Még új vagyok itt a fórumon. Múlt szerdán (szept. 21-én) vettem az 1988-as évjáratú, XJ 600-as mocimat.
Érdekelne (többek között), hogy vannak-e itt mások is Miskolcról, vagy a környékről akiknek ilyen gépük van.
Csaba ezt hol találtad? Emlékszel még rá?
De most nézegetem amit Berber ajánlott. Holnap megrendelem.
Kéne egy pár visszapillantó tükör is. Van valakinek ötlete hogy hol szerezhetném be?
Nem lehet vissza vinni?
Gyönyörű a motorod
Boldog vagyok :)
Le kell vennem mindenkép a karbisort ha a főfúvókát szeretném cserélni benne? A főfúvókán mekkora a menet M5, vagy M6?
Üdv
http://youtu.be/Fl1Hqc1MGJk
A fogyasztás benzinnel 5 és felette némileg (5-5,6),ha keverek bele e85-öt akkor most 4,3 és amikor téptem neki 4,83 lett. Viszont korom aggaszt igazán, mert ez nem üzemszerű, de a cefrétől viszont szépen kiég a gyertya ezért gondoltam arra, hogy a fő fúvóka van kicsit heckelve, mert mikor megvettem nagyon el volt hanyagolva szegény pára. Sok avatatlan kéz nyúlt hozzá. :(
Üdv
Ma kellett volna elkészülnie vele a szerelőnek, de délután kiderült, hogy nem sikerült alkatrészt szerezni. De holnapra meglesz.
Biti, jól érzékelem, hogy Te motor szereléssel foglalkozol (nem hobbiból)?