Hali! Használt már valaki repsol láncsprayt? Tényleg összehordja a kereket?
Illetve vajon a Castrol actevo 20w50, vagy a repsol 20w50 a jobb választás a divibe?
Én rendeltem a Bikerworld ből kormánycsapágyat, azt mondták 1 hét és megjön, de 5 hét múlva sem érkezett meg. Egy egyszerű csapágyboltból hoztak nekem, 2000 Ft-al olcsóbban.
Aljas............. Mikor cserélünk kormánycsapágyat?
Ja,nincs benzincsap gumikészlet raktáron Ha most megrendelném talán tavaszra érkezne meg.Marad az ebay.
Szinte csak a csúszógyűrű kopó alkatrész, az olajat illik legfeljebb 4 évente lecserélni. Vannak a teleszkópokban szelepek, ezek működését szemrevételezéssel meg lehet állapítani. Nagy figyelmet kell fordítani a kitakarításra, illetve hogy jó minőségű olaj kerüljön bele.
Úgy akartam kérdezni, hogy a gyűrűkön kívül még valami.
Mitől mehetett ez tönkre? Elvileg 70.000 van a gépben, remélem nem pörgették az órát, de ha igen akkor sem hiszem hogy nagyon sokat.
Akkor az alkatrész legyártatásának ötletét elvetem...
Van ezeken a gyűrűkön még valami, ami a lengéscsillapítóban tönkremehet? Amit ha már szét van szedve, ki kéne cserélnem?
Szia! Velem találkoztál az érdi kúton. Fekete Suzuki....nekem van az 1100-es gpz-m. Érdeklődnék, hogy alkatrészben tudsz-e segíteni? Vezérműlánc, gyűrűk, ilyesmi. Gondoltam megkérdezem. Szép a cx a háttérben! Nekem is van egy ilyen! Esetleg index kapcsolód nincs hozzá eladó? Motoros üdvözletem!
Szerintem ez nem az az alkatresz amit egy mezei esztergelyos ki tud faragni. Problemaid az anyagbeszerzessel kezdödnek, mert jellemzöen egy csapagyfem ötvözetröl van szo, ami csuszucsapagyak gyartasahoz hasznalnak . Es nem hinnem hogy pont forgacsolasi eljarassal keszül...masodik problemad akkor adodhat, mikor a nyers mereteket be kell türesezned, hogy olyan illesztest kapj ami utan nem log a megint a villaszar, es igazabol olajfilm is elfer meg a felületek között, es kicsit melegedve sem szurol meg a kopott kromozasu villaszaron...
Nekem is elg melyre kene asnom az emlekeimben hogy tudjak mondani neked egy megfelelö türest a gyartashoz. Ugyanakkor a Gyürü fel van hasitva, tehat nem egy zart persely. Es inkabb van jelentösege a falvastagsagnak, mint az atmerönek, par helyere teve par tized lehet a ket vege között a hezag, akarcsak egy dugattyugyürünek.
Ne keress benne szilenteket, vagy sokáig fog tartani .
Itt még vas a vason van.
Max a csavarokat nézd át nem-e lazák.
Ya és ne tartsd 4000-en, csak felette egy kicsivel.
És cserélj kormány csapágyat is .
Külömben is eleget spóroltam már Neked hozd vissza a fúvókákat is .
Lehet hogy meg kéne lessem az enyémben is?Azt tudom hogy rezeg az xj.De hogy 50 km alatt a kezem elzsibbad tőle,azt nem tartom természetesnek Nem orosz,ez japó motor
Hali,a lényeget meg majd elfelejtettem.Visszatérve a rezonancia kérdésére a napokban kiszedtem az első motortartó gumiszilenteket és a bal oldaliak jó 1-2 mm kotyogással rendelkeztek.Gyorsszervizként tekertem rá egy réteg szigetelőszalagot és a változás csodálatos volt,miután a hézag eltünt a szilentek újra ellátják eredeti feladatukat és elnyelik a rezgés nagy részét.Persze most kereshetek új szilenteket mert a szigszalag nem tart örökké.Hali.
Ma Solton a benzinkúton láttam egy csapatot, benne 2 divivel. Valaki közülünk volt? Azután mintha Érsekcsanádon láttam volna a bandát. Szépek voltak a mocik
Valakinek van tapasztalata HJC FG 15 sisakról?
Hali,nem egy túl értékes dal az biztos de ne legyünk túl érzékenyek sem miután saját szemünkkel láttuk a Kalaska völgyi találkozón hogy egy illuminált állapotban lévő motoros kétszeri pofáraesés után nagy gázzal távozott a falu felé.Inkább az a zavaró hogy a médiákban megjelenő hirekben ritkán emlitik ha az autós volt a hibás,és a statisztikákból csak nagy odafigyelés esetén hámozható ki az igazság,hogy a halálos áldozatok száma minden kategóriában magasabb ( gyalogos,biciklis,autós)mint nálunk.Üdv.
Illetve vajon a Castrol actevo 20w50, vagy a repsol 20w50 a jobb választás a divibe?
Jó volt gurulni az ikerekkel:)))Az enyém danny devito.....az alacsonyabb
Ja,nincs benzincsap gumikészlet raktáron Ha most megrendelném talán tavaszra érkezne meg.Marad az ebay.
Mitől mehetett ez tönkre? Elvileg 70.000 van a gépben, remélem nem pörgették az órát, de ha igen akkor sem hiszem hogy nagyon sokat.
Van ezeken a gyűrűkön még valami, ami a lengéscsillapítóban tönkremehet? Amit ha már szét van szedve, ki kéne cserélnem?
redbx16v@gmail.com
Nekem is elg melyre kene asnom az emlekeimben hogy tudjak mondani neked egy megfelelö türest a gyartashoz. Ugyanakkor a Gyürü fel van hasitva, tehat nem egy zart persely. Es inkabb van jelentösege a falvastagsagnak, mint az atmerönek, par helyere teve par tized lehet a ket vege között a hezag, akarcsak egy dugattyugyürünek.
Berber, véleményed szerint a lengéscsillapítóban lévő gyűrűket megtudja csinálni mondjuk egy esztergályos?
Kormánycsapágy betervezve.
Télen rendelek mindent,visszakapod.
Itt még vas a vason van.
Max a csavarokat nézd át nem-e lazák.
Ya és ne tartsd 4000-en, csak felette egy kicsivel.
És cserélj kormány csapágyat is .
Külömben is eleget spóroltam már Neked hozd vissza a fúvókákat is .
Valakinek van tapasztalata HJC FG 15 sisakról?