Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tettek ra nagyobb tankot? Ez is egy megoldas!
(Azert tanulsag keppen, nem art neha egy hozzaertö is a közelsegben, mert a strategia nelküli kitarto bütyköles sokszor csak károkat növeli, de nem az erdemenyeket.)
Köszi .
A nagy buta tankot olyankor egy fűnyíróéra cserélem a helyigény miatt .
Vili!
Hol merre sikerült mennyiért venned a fúvókákat 900-ba?
Összepakolva, szendvicsek elkészítve ... reggel nyergel, tankol, és indulás Zakopane-ba
Na ugye mit mondtam...
Valójában csak az zavarja, hogy itt hirdeted...ott az Apró erre...
Sajnálom, hogy zavar. Valóban ingyen kaptam, kb.10-15 éve.
Nem Neked szól a hirdetésem.
Elég egyszer belinkelned, akit érdekel, észre fogja venni, hogy ingyenes prospektusokat árulsz pénzért :-)
Höhö.....92km-re fogyott negyed tank
Szia Biti!

Csak egy dologra figyelj, ha jön a postás és nem vagy otthon, nekem a pakkot simán fel rakta a postaláda tetejére a tömbházba. A mai világban ez nem olyan jó poen, mert a Royal mai-os bélyegző sok ember tekintetét csábítja és ha nincs egy normális szomszéd akkor lehet még ma is várom és valaki a kocsmában eladja a cuccot két kisfröccsért!
De nagyon tetszik a dolog, bár a belső hengereknél melegen nem nagy élvezet ha fent van a tank és a légszűrő, ott kicsit játszani kell vele mire összejön és rendesen azt látod amit szeretnél :) De hála a segítő Profi barátomnak, már kezdek elég jól élvezkedni ezen a dolgon. (köszi István :))
Kitartást hozzá ha belevágsz!
Felszámolom 400db-os motorkerékpár prospektus gyűjteményemet. http://www.vatera.hu/listings/...
Felszámolom 400db-os motorkerékpár prospektus gyűjteményemet. http://www.vatera.hu/listings/...
Pontosan 11250 HUF volt egy honapja az aktualais arfolyam szerint egy keszlet ara , magyar bankartyaval fizetve...
"Mit nyúltatok meg?"Ööö ezt nem értem..........
Még nem tudom hogy alakul,csak 50km-t mentem fúvókázás óta.
Az úszók is inkább merültek mint úsztak,ezért azok is cserések lettek.
Az a baj hogy 4km-re lakom a mühelytől,igy nehezen pörög bele a km
Péntek este megyünk megint Dunavecsére
Na jó,ma óránként felhivlak
Na hogy a lakul a fogyi? Mit nyúltatok meg?
Ha nem érzel rajta rosszul magad, nem bizonytalan, akkor jó. Ha nem lenne ez az átok óra tekerés, mondanám, hogy kilóméter. Így viszont marad Mafecó módszere. Amúgymeg érdemes a csúszógyűrűket a simmeringekkel cserélni.
Höhö méghogy nem mertél .
Inkább péntek lenne jó. ni.
Nem mertelek
Megtankoltam a vasat,most lesem a mutató minden rezdülését.
Nagyon jól megy,pöccre indul,és reggel kéri a szivatót!Ilyen sem volt még Most este kertet irtottam hogy legyen nékije szép parkolója Holnap esetleg egy Andretti látogatás?(a motoros fagyizó-váci úton).Meló után?Esetleg még valaki?
Ott leltem én is több darabot, oan 10 körül áll meg post-val.
Ennyire jó lett, ma fel se híttál?
Te hogy állapítanád meg, milyen állapotban vannak azok a gyűrűk?
Valahonnan ángliusoktól rendelte haver....
Mindíg más és összetett okok hatnak. Nekem multkor 200-nál elbizonytalanodot.. Nem kottyant. Mondom mé ne, meghúztam. Most jó.