Tettek ra nagyobb tankot? Ez is egy megoldas!
(Azert tanulsag keppen, nem art neha egy hozzaertö is a közelsegben, mert a strategia nelküli kitarto bütyköles sokszor csak károkat növeli, de nem az erdemenyeket.)
Csak egy dologra figyelj, ha jön a postás és nem vagy otthon, nekem a pakkot simán fel rakta a postaláda tetejére a tömbházba. A mai világban ez nem olyan jó poen, mert a Royal mai-os bélyegző sok ember tekintetét csábítja és ha nincs egy normális szomszéd akkor lehet még ma is várom és valaki a kocsmában eladja a cuccot két kisfröccsért!
De nagyon tetszik a dolog, bár a belső hengereknél melegen nem nagy élvezet ha fent van a tank és a légszűrő, ott kicsit játszani kell vele mire összejön és rendesen azt látod amit szeretnél :) De hála a segítő Profi barátomnak, már kezdek elég jól élvezkedni ezen a dolgon. (köszi István :))
Kitartást hozzá ha belevágsz!
"Mit nyúltatok meg?"Ööö ezt nem értem..........
Még nem tudom hogy alakul,csak 50km-t mentem fúvókázás óta.
Az úszók is inkább merültek mint úsztak,ezért azok is cserések lettek.
Az a baj hogy 4km-re lakom a mühelytől,igy nehezen pörög bele a km
Ha nem érzel rajta rosszul magad, nem bizonytalan, akkor jó. Ha nem lenne ez az átok óra tekerés, mondanám, hogy kilóméter. Így viszont marad Mafecó módszere. Amúgymeg érdemes a csúszógyűrűket a simmeringekkel cserélni.
Nem mertelek
Megtankoltam a vasat,most lesem a mutató minden rezdülését.
Nagyon jól megy,pöccre indul,és reggel kéri a szivatót!Ilyen sem volt még Most este kertet irtottam hogy legyen nékije szép parkolója Holnap esetleg egy Andretti látogatás?(a motoros fagyizó-váci úton).Meló után?Esetleg még valaki?
(Azert tanulsag keppen, nem art neha egy hozzaertö is a közelsegben, mert a strategia nelküli kitarto bütyköles sokszor csak károkat növeli, de nem az erdemenyeket.)