Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az érdekesség az, hogy a P21-re(1973), az YD1 (1958) Yamaháról állítják. Az igazán hasonló meg a 250 T10-es(1963!) Suzuki.
Vagy itt valami nagyon nem kerek.
Mert ugye a P21-be klappol a főtengely (Talán a Yamaháé?)
Hát nem a Pancsi
Elcsesztem az egyik képet.
Na melyik a klón? Szerintetek.
Örülök, hogy figyelő szemed előtt van!
eBayon próbálod? Sok fakó van ott is, de néha bejön. Utánanézek. Az enyém takarítva lett csak, nem volt cserés.
Szia Berber !
Ma megtalálta a lányom kutyája a kis Akirát. Itt lakik tőlem 100 m-re.
Honey hívta fel rá a figyelmemet szokásától eltérően odament hozzá a kerítéshez és üdvözölték egymást.
Szia Berber!

Amikor újítottad fel az xj-t akkor az első fékhez hozzá kellet nyúlnod, ha igen akkor a karmantyúkat és a tömítést a yamaha-tól szerezted be vagy van esetleg olcsóbb forrás is ennél? Egyre égetőbb lenne ez a fékszerelés, mert szeptemberbe le szertném műszakiztatni a vasat és a külföldi kereskedő nem válaszol sajna.
Köszi
Üdv
Köszi a válaszokat, én is lemosom majd valamivel.
Én spec. lakkbenzinnel szoktam letörölni. (Már 2x a szoktam ) Nem követendő példa.
Ilyet vettem igen, de az 6000 Ft volt :-O. Az akksija nem sokáig bírja, hát vettem akksikat is. Magával a képminőséggel, hanggal semmi gond. Kis problémának tartom, hogy töltés közben nem vesz fel, hanem webcamnak képzeli magát. Ennyiért jobbat mondok: link
Azért figyelni kell rá, mert sok verzió van. HD, képforgatás, ciklikus felvétel, mozgás érzékelő, stb.
Én a múlthéten gumiztattam, és a hétvégén mostam le ultra derm-es meleg vízzel dörzsi szivaccsal.
Azóta faxa
Szia Berber!
Ha jól emkékszem Te már vettél mini kamerát, erről mi a véleményed?
http://www.eazzydeal.com/detai...
BITÍÍÍÍÍ !

Fasza a relé ! Királyul műxik !. Köszönöm, jövök 2 sörrel...
Az az anyag védi a gumit tárolás során a kiszáradástól. Vigyázz vele, nagyon tud csúszni. Én felszerelés után vízzel és gyökérkefével el szoktam távolítani a nagyját, hogy nehogy az első kanyarnál eltaknyoljak vele.
Üdv!
Vettem bridgestone gumikat, de egy kicsit megijedtem. Elmenetem vele jó forró aszfalton kb 60 km.-t, és azt vettem észre, hogy a gumi peremén valami gumi szerű anyag málik le. Ez normális? Vagy ez az a cucc, amitől az elején csúszik a gumi, és ennek le kell jönnie?
ÉN viszont tudom, hogy ilyen alkatrész az én motoromban nincs, mert kívülről nem látszik, ami meg nem látszik, vagy még nem láttam az pediglen nem létezik.
A zsiráf is elsőre örömteli csalódás volt
Woow...Csak membrán:
www.google.hu" title="http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:OyRV5Mrfj3QJ:jbmindustries.com/Yamaha650.html+mikuni+bs36&cd=2&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&source=www.google.hu" target="_blank">http://webcache.googleusercont...
Jaja, tök jó a videó, korrekt módon megmutatja, mi vár ránk a buszsávban, mondjuk nem merték sokan kamerába mondani, hogy dögöljön meg a motoros, mert gyorsabb...szóval egész szórakoztató.
Egyébként én is azt látom a városban, hogy azért sokan figyelnek ránk, csak nem szabad elbíznom magam, mert akkor jön a barom...
Nézd meg az adatlap legjobb köridők videoját! Akkor rájössz miről is van szó. Bár egy kicsit hülye vicc a regisztráció.
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám!
Ezen az oldalon van meghírdetve a robogóm és végre jött rá egy érdeklődés, de nem tudok válaszolni, mert a megadott e-mail címer azt mondja a freemail, hogy nem létező cím.
Esetleg ötlet?
Előre is köszönöm!
Ezen a regelőn felbaxtam magam.:
http://www.sportmotor.hu/tagok...
Minek regisztrál az ilyen?
Legujabb fogyi:170km-re 1 tank.Lehet hogy még nem teljesen jó?
Sziasztok!

Köszi Berber a linket az ebayról, de az a mazsola nyaral, vagy öngyi lett vagy nem is élt soha, már vagy két hete nem válaszol a kérdésre, így viszont elég nehéz leütni a dolgot.
Na én most csak alátámasztani tudnám Isvánt a fékeket illetően, voltam az elmult egy hónapban 2x kint az alpok lábainál motorozni és sokszor örültem volna ha kicsit határozottabb a fék a vason, de itt vagyok és virulok.
A gyertyáim még mindig nem szépek túlságosan, valaki árulja el már nekem, hogy a 92'-es 600-on akarbin lévő bütyöktől, ami mérhető és nem egy gyári öntés, mennyinek kéne lenni a benzinszintnek?Vagy mindenkinek sikerült az öntéshez belőni a cuccot frankóra? Na és akkor az menni, mert én már nem igazodok el rajta sajna a szerelésiben mivel nem beszélem az angolt.

Előre is Köszi!
Széles utat!
Jól van, hát akinek fussa!
Nálam sem stimmel valami, mert 5,6-ot eszik... meg is nézetem a csuklóm