Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én Győrben vettem tavaly 4500 Ft-ért egy pár hátsó fékbetétet (nem tudom milyen márkájút), és sokkal jobb, mint ami előtte benne volt. Idáig nem sokat kopott, bár azt hozzá kell tenni, hogy nem is szoktam nagyon taposni a hátsó féket, helyette ahol csak lehet motorféket használok, illetve az első kereket fékezem jobban, mert azon amúgy is lassan kopik a gumi.
Szia!
A féken az életed múlik, nem játszanék ilyen-olyan háztáji fék alkatrésszel.
üdv gábor
Fék és kuplung centrum
7624 Pécs
Diófa u. 1.
Tel./fax:+36-72-211-563

oda viszed a régi betéted és pár nap múlva visszakapod.
ha jól emlékszem kb 2 e ft/ pár
Egyszer valahol olvastam, hogy Pesten gyártanak fékbetéteket, és sokkal olcsóbb, mint ha boltban venném. Tudtok erről valamit? A bolti 7500 ft a hátsó fékbetétekért elég húzós. Esteleg valaki tud olcsóbbat?
Szedem össze, holnap viszem.
Egy-két 10 km. Ha sok a kanyar, talán hamarabb is. Fokozatosan döntögesd minél mélyebbre. Nekem nagyon csúszott az első pár kanyarban.
Hali. Tudja valaki, mennyit kell menni kb mire az új gumikról lekopik az a csúszós anyag?
A relé.
12 V 30 A
Az FJ fórumon azt írták a sácok hogy ha 7-8 Ampert kibír akkor már jó lesz.
Jó kérdés ilyen dupla ventillátorokat indított meg ilyesmit, elvileg jó lehet.
A Seca-n is arra kötöttem a ködlámpát.
Hány Ampert bír a Delta relé ? Délelőtt teszek fel képet.
Hát igen, sokszor a márkát kell csak fizetni...
Ma rendeltem Bt 45-öt, egy új párat, meglátjuk, hallgatok rátok, biztos jó lesz.
Émmeg vissza Most sokkal jobban lép mint tegnap!Nincs az a hülye tarakirozás:)))Ja,akksid megrendelve!
Balázs!

Tedd fel nyugodtan, nem ezen múlik. A gumi minősége (már a tapadás szempontjából, nem márkailag) az ami igazán számít, és aminek a hiánya életveszélybe sodorhat!
Nono azokat már kintebb tekertük.
Sajnos igen.15 lityitől megy 3/4-ig.De hozzá kell fűzzem,ebből kb 60km még a folyós tűszelepekkel volt.Ránézésre ugyanolyan ütemben fogy Érzésre is 3000 alatt fuldoklik.Utánna nagyon jó A Co csavar is csak 1 tekerésnyit van kint,ha jobban kitekerem,vezethetetlen......
De jól mér? Nekem is van ilyen hiperszuper műszerem. Amikor felet mutat, akkor olyan 7 liter megy a tankba.. a 17 literes tankba. Kicsit pesszimista. Majdnem 100 kilométert el tudok menni a tartalékig, fekvő benzinszint mutatóval
Okés, 10-re szeretnék odaérni.

4 lábu bontott olasz relém van sok, még a megboldogult Delta-ból .
A másik oldaláról nincs képed? Hova jönnek ki a lábak?
Negyed és fél között van.120km-t mentem eddig
Mégis, mi a faszom ez, Zaporozsec, hogy kocogtatni kell? :D
Na jó, most mennyit eszik? Mennyit mentél? Vagy megint csak ránéztél arra az első generációs Enterprise csillaghajó műszeregységre és kitaláltad, hogy zabál, mint gép?
Én nem Traktornak fogm hívni, hanem lassan Millenium Falconnak
Xarházi
Akkor kocogtasd sűrűn!
Halihó:)Fogyasztásom tetemes,de azért ma kapott jóféle ferodo platinum féket előre a Traktor.Nemigazán értem,de mintha jóval határozottabb lett a nyomáspont,érzékenyebben reagálna......
Tűszelep fészkek lötyögtek.Gumigyűrűk gyakorlatilag sehol,kapott ujakat.Erre felrakáskor rögtön 2 karbiból ömlik a benya a tulfolyón
Kocogtatásra elmúlt.Háát evvan.....
Biti, szombaton tutira jövök. Lehet hogy nem is egyedül. Nincs véletlenül valami reléd, amivel ki tudnám pótolni az én kifüstölt fényszórórelémet ? Mondjuk ez sem gyári volt már, valami olasz gyártmány. 4 lábas.
Az előző kérdésem tárgytalan, mert az eladó elnézte, és csak 17 colos.
Mit ajánlatok, ha vennék új Bt45-öt, akkor hol lehet ezeket legolcsóbban megvenni?