Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nézném!

Jövőre nem gurulunk egyet Ravenfeféhez? Csak beugranánk meglátogatni, hadd örüljön!
Köszönöm Ronyo!

Az enyém átmérője is 41 mm, ezt sejtettem. A hossz is jó lessz szerintem, és mintha egy majom írta volna az e-bay hogy mi mivel egyezik. Most úgy néz ki lesz progresszív hosszú rugóm uszkve 12 eFt-ért.

Haladgatok de, eszetlen lassan jönnek a cuccok. Idén biztos nem tudok motorozni hivatalosan..
Szevasz MINDENKI !

Most ertem haza a BRIGHTONA-bol, ez a Kiralysag legnagyobb motoros talalkozoja.
Kb: 10.000 motorkerekpar volt.
Millio kepet csinaltam, ha megszavazzatok, hetfon estefele feltoltom a legjob 10-20-30-50 kepet, hagy lassatok ti is szepet :)
XJ900 Diversion 1997 első teleszkóp hossza 815 mm, felső állító csavar nélkül. Teló szár átmérő: 41mm.
Kétlem, hogy jó a XJ600-hoz, az némileg filigránabb-nak tünt. Sok sikert.
Valószínűleg eladó sorba kerül a gép, tipusváltás miatt, bár majd meg szakad a szívem érte.
Még nem hirdettem meg.
800 a remélt fix ár érte.
Gyújtás körül megnézted mát a tömítéseket, vagy a gyertyapipák nem húznak át?Nincs megrepedve valamelyik?Hát ezek is befolyásolhatnak szerintem.
A 9000 jó ár szerintem.Ha lesz rá módod akkor csere Hát a rugót jobban favorizálnám én is ha választanom kéne.Hosszú hétvégékre még nem fog pöfögni?
Gyere(tek) majd valamelyik hosszúhétvégén tatabányára.Laza kis gurulás lesz xj módra.
Sziasztok
Rá kellett jönnöm a motorom egy hüllő indulás előtt ki kell tolnom a napra melegedni.Amugy tudnátok valamilyen tanácsot adni hideginditási gondokra?A hosszuhétvégés túra engem is érdekelne feltéve hogy sütni fog a nap és elindul a gép
A fém fékcsővel én is szemezek, de mivel nem feltétele a lábraállításnak, és eszetlen mennyiségű szerelést sem igényel a későbbiekben, az ára miatt napolom. Elsőre 9000 Ft-ra ajánlották be, és nem vagyok 100% biztos benne, hogy akkorát javítana a helyzeten. Igaz hogy sok, és hosszú gumicső van a rendszerben.

A progresszív rugóról egy "régi motoros" haver áradozott, mint a fellelhető leg-jobb megoldásról Divikhez.
Nincs konkrét uticél. Én Egerre gondoltam. Egész nyáron terveztem, hogy elmegyek.De minden ötlet érdekel.
Nincs konkrét uticél. Én Egerre gondoltam. Egész nyáron terveztem, hogy elmegyek.De minden ötlet érdekel.
Passz
Nekem sokat segített, hogy fém fékcsövet csináltattam rá.Hát van különbség a 24 éves gumis cső és a fém között.Nem kell a markolatig húzni és kart.
Merre mentek?
szabad a gazda!Tatabánya és környéke az egyik hosszú hétvégén jó idő esetén? Mehetne?
Tervezek holnap egy könnyed gurulást. Van kedve csatlakozni valakinek?
Hali!

Én 65kg volnék. Amugy normál használat alatt volt a gép. Kisebb-nagyobb turák és városi tötyögés. Semmi stopi semmi ökörködés. Ez van! Vason vagyok! Egy nyár alatt lement az egész...

Majd legközelebb....

87
Ronyo!

Megtennél nekem egy mérést? Az első krómszár átmérője és hossza érdekelne, az XJ 900-on. Az érdekel, hogy a 900 rugója jó lehet e az uj 600-ba?
Ez tök könnyű! A kisfiad ül a mocidon, és keményen tépi a gázt.
Sziasztok!

Találd ki, mi a monitoromon a háttérkép?
Bár, ha az összeset egyenletesen ette meg, ez felettébb valószerütlen...
Szerintem, az sehogyan sem üzemszerű, ha 4000 alatt megeszi a betétet.
Nem lehet, hogy öreg volt a moci, és bemaródott-koszolodott stb. a dugattyú, emiatt aztán nem húzta vissza a betétet a tárcsáról?
Esetleg még kicsit szorult is, és emiatt fogyott el. Ez könnyen megállapítható, mert hosszabb fékezés nélküli szakasz után a tárcsa max. langyos lehet. Ha forró, az rossz jel.
Ha jól tudom az XJ-k fékeit soha nem dícsérték...
Megkérdeztem az árak nagyjából 7800(egyéb)- 9000(lucas)/tárcsa közé tehetők errefelé.

Olvasom miket írkálnak emberek, egyszerre megnyugtató és elkeserítő. Most mi van? Mi az igaz?
Szerintem a fő tényező a motoros. Az én mocim exe azt mondta, nem is használta a hátsót (hát össze is törte. ) Továbbá kockás gumival ajándékozott meg, amit majd rendbe kell motoroznom.
Viszont hogy hova koptatta el a gyári betétet 4000 alatt?!? Naon majrés lehetett!
Ez kizárt dolog, mert nem tudom......
Gyengébb is a vas, még csak akkorát sem kell fognia.
Nagy gáz - nagy fék?