Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lábtartókat majd felteszem. A fotót elkészítettem már csak nem találtam a gép kábelét, blúcucc meg nincs a gépben, de majd öcsémet ráállítom az ügyre, övé a masina.
igen jó kis tükrök is kerültek rá.Ha nem leszek munkanélküli, akkor nekem is kell ilyen cromos.
Ez már egy motorra hasonlít.Olyan mint egy jópofa Diversion Holnap meg már ülés is lesz rajta!
Teljes motor forma lett.Te vagy a jó!
Ez a kép felhelyezés férfi munka volt! Köszönöm a nagyon precíz adatokkal ellátott tájékoztatást.Ma már csak holnap lemérem a tények tükrében oszt telefonolok.ilyen volt a Bundi féle,de ezt nem volt szívem átalakítani.
Nem hagyom annyiban! Velem egy pc ne kekeckedjen! Egy világ háló se!

Itt a bukócső!
Kész, végem, elég. Most mi a különbség egy bukócső, és egy tükör között?

Na mindegy, eddig jutattam azt kész. Nem bírtam tovább ma mentem a vasparipán...

Ez itt beindítás előtti pillanatok. Éled az akksi, (savazom) benga kikészítve, lánc olaj, asz góóóóóó...
Bukócső negyedszer. Ígérem többet nem próbálom....
Ezek a cuccosok nem kerülnek fel a divimre.
Ennek meg mi baja a képpel? Méretek: 64x37 cm Fellül 16 cm szünet allul furatos fülek 13 cm lyuktávval. Na mégegyszer a kép?
A bukócső. Kicsit szocreál, de van.
Ahogy nézem, horpadt még a tank, a kipufogó, lábtartó, a felni kitudja milyen, kormánnyak, a telókat nem kéne visszarakni semmiképp, és hogy egy kedves ismerősömet idézzem, kell még rá tükör is biztosan. Ahogy így számolgatom, rosszabb állapotban van mint az enyém, pedig arról senki nem mondta volna, hogy motor lessz belőla!
Nem írtál árat, de ha összeszámolom a regadóval, 400-450 eFt biztos rámenne. Na most kérdés hogy mibe kerül. Aztán az is kérdéses, hogy mennyit ér a végeredmény a piacon. Mivel se kor se ár, nem mérlegelhető. A 40 ekm viszont érdekes.
Ezt kikérem magamnak! Nem lelopni (lelopatni) akartam, hanem megvenni róla, mielőtt lefényképeznék, mivel utána már csak egyben lehet megvenni és egy bukócső miatt nem akarnék egy komplett motort venni!

A mai erkölcsöt az mutatja, hogy egy ártatlan kérdés alapján Te rögtön valami lenyúlásra gondolsz!
kinti olasz papíros,felni törött telok sérültek de nem kukák,ülés nincs,hátsó jobbos idom is sérült,hiányzik a hátso lámpabúra,fejidom javításra szorul lámpa épp,idomtarto jo,én nem indítottam de átforog órában nincs még 40 ekm-se valós e nem tudom de biztos hogy a csigazabálók nem tekergették.itt vagyok még egy darabig ha kell vmi írj
Én gúnyolódni a nagyfiúkkal? Hát meszet ettem én? Hát merek én olyat? Nem
Holnap megoldom O.K.?

Benn a kerekem. Tankom van. A fék nem kapja fel az olajat... majd holnap...
Anyám! egy 900-as! Lehet ez lessz a következő felújításom?

Ár? Km? Kor? Kortörténet? Becsült károk? Amit még tudni kell róla?

Lássuk!
Sziasztok. Biztosan én írtam egy kicsit értelmetlenül, de arra akartam utalni, hogy a két motor 2007. október 15-e körül kerül értékesítésre. A licitálás teljesen nyilt, meghirdetett, ott bárki akit érdekel megjelenhet, nincs benne semmi trükk. Egy dolog van csak, hogy legyen a zsebedben annyi pénz, hogy a licitáláson tudj versenyezni. Megjegyzem, hogy nem rendőrök vesznek részt az ilyen jellegű licitálásokon, általában autószerelők, vagy autóval foglalkozók vásárolnak. Egyébként az embereket nem a motorok érdeklik, inkább a leselejtezett személygépkocsikat vásárolják meg. Aki látott már közelről rendőrségi járművet azt tudja, hogy nem egy nagy üzlet, sok-sok kilométer, lelakott belsőtér jellemzi őket, egy autót általában 10-15 ember is hajt "aktív" korában. A motorok a korábbi tapasztalatok ismeretében kb. 260.000-300.000 Ft. között szoktak elkelni.
lemaradt
Szevasztok xj tulajok jo látni hogy egy forum értelmesen pörög,tehát van élet.Gondoltam felkínálom a gépem ujból eladásra köztetek,akár bontva is.
Ez a cső kérdés engem érdekelne Berber! Amit Bundival bizniszeltem olyan szép volt, hogy azt nem volt szívem átalakítgatni.Esetleg egy képet tudsz róla nyomni méretekkel.Tudod, szélesség- magasság.
Ez a szólás a mai erkölcsi normát tükrözi? ! Húúú de kár!
Te gúnyolódsz!?!
Megnéztem közben és 38 mm-es a telószáram, szóval mindenkép bukta

Azért jó szerelgetést!
Jaj jaj srácok, ti is bedőltetek ennek....

Először én is, de aztán jobban megnéztem és azt akarta mondeni, hogy 10-éig lehet az illatőnél az idom, mert 15-én eladják.... Az árról valójában semmit sem írt..... 15-4 magasságában = október 15-e körül...