Sziasztok!
A festésröl csak annyit hogy valamikor télen szeretnék nekifogni a többi felujitással együtt(motorblokk és hengerek polirozása meg üléskárpitozás)bár a villa festésétöl tartok mivel szét kell szedni aztán összerakni és ebböl csak feléhez értek .
Ja még annyit, hogy a festés után a dekorosok felragasztották, majd utána került rá a lakk. Ha gondolod és időben lebeszéljük eljössz hozzánk és rárakatjuk velük, ebben ők a profik én (a kezem sutasága miatt) nem vállalkoztam rá.
Örülök, hogy meggyőztünk Ha kész vagy a festéssel szólj, számítógépen van a dekorosoknál a tankra való matrica és az oldalra felragasztható POLICE 650 felirat! A tankon lévő matricát meg tudod nézni a képeim között.
Ha tudok pontos időpontot feltétlen jelzem! Hozzá kell tennem, hogy 2 db. motorról van szó és tudomásom szerint nem nagyon kímélték, a végén gyakorolni használták.
Szeretném tudni az XJ900 lámpájának az árát, valamint legalább egy telószámot amin megbeszélhetjük, mivel nem találok sehol elérhetőségedet. A dolog sürgős lenne.
Üdv mindenkinek!
Jelentem meg vagyok győzve a szinét illetően de az ujrafestést nem kerülheti el mert van pár horpadás a tankon meg jó pár kopásnyom és lepattogzott festék.Ha valakit még érdekel ma voltam az átiratást intézni a végösszeg 55000ft.Ebben benne van a negyedéves biztositás is.
Kedves XJ-sek!
A kollégámat érdekelné az a Kecskeméti rendőrmotoros XJ árverés. Ha valaki tudd valami konkrétat (hely, idő, feltételek, elérhetőség, patent, weblap, vagy ami van), kérem ne tartsa magában, írja meg nekem.
Köszönöm
Szega Bundi! Örülök, hogy épségben megérkeztetek!Ha egy lehetőség van akkor megtudnád nekem majd kűldeni email címre a fotókat, meg a videót. Az igen durvintós lett.
Látod már én is figyelmeztettem emberünk fiát, hogy ne fesse át. Talán meggyőztük ha meg nem akkor demonstrálunk, csak, hogy a szomszédok örűljenek és megkérdezzék, hogy hát minek festetted
akkor át, ha megmonták.
Sziasztok! Most értünk haza, este feltöltöm a képeket. Nagyon jól éreztük magunkat a Párommal a találkozón, örülök, hogy nem hagytuk ki. Az ülést bütyköld, nekem nem kell visszahoznod, ha megakadsz vele cseréld el, biztosan kell majd valakinek.
Át ne fesd azt a rendőrségi motort, majd megyünk együtt alakzatban, mi leszünk a felvezetők! Figyeld csak, hogyan pattognak majd le az autók az útról!
Túl korán keseregtem. A széket szétszedtem, a szivacsból ki kellett munkálnom, mert a középmerevítő 2 cm-el magasabb az új Diviken, de már huzatoláson van. Vittem képet is hogy mit szeretnék, persze csicsa nélül.
Ha jól értem szomszédok vagyunk. Segíthetek...