Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az öninditó ok ma reggel miután átmelegitette a nap beindult és jó is volt egész nap mert többször is beinditottam
Mondom biztos hogy valami áram-kánya lesz! Bundi! A tiéd is ilyen gép nem?
Ja és hogy teker az az önindító? Nem lehet hogy teker,de nincs ereje megforgatni a motort ?
mindent átnéztem és a lámpabura mögött találtam pár összeégett kábelt régebbi eset lehetett biztositékok rendben már ami van mert csak 2 találtam de 4nek van hely,valamiért nem kap áramot mert meg sem nyikkan.Azon gondolkodom hogy átkábelezem télen az egészet mivel rendörségi model lévén rengeteg a szabadon lógó maradék vezeték .Még egy kérdés a gép ha más szinre lessz átfestve müszakira is vinni kell vagy csak a forgalmit irják át?
itt egy kép:
Bundi!

Sajnos nem jó a szék. Még a szivacs se! Most kezdődik a problema. Hogyan juttassam vissza, mi legyen az értékeléssel? Mi lessz velem most? A talp kiképzése nem azonos, a külalak igen.
Bocsánatot kérek én voltam a f.sz!nem csodálom hogy nem értettétek,nekem komplett konzollal eggyütt kellene a lábtartó,és nem Divire való!
Akkor tuti hogy ez valami elektromos kánya lesz.
Először nézd meg a biztosítéktáblát az ülés alatt.Ha azok nincsenek elfüstölve,akkor nézd át a vezetékeket
olyan helyeken ahol összeérhetnek és zárlat lehet. Pl. érintkezők környékei,lámpafej,stb.
Tehetnél fel egy képet a sasmadárról,hadd lássuk a kicsikét...

U.i. :
De az is lehet hogy lecsúszott valamilyen vezeték valahonnan...
Így néz ki a géped?
Na, itt vannak a képek. És egy kis kutatást is végeztem. Megtaláltam a lábtartókat a neten is 5800Ft/pár. Én azt mondom legyen 3000Ft az enyémekért.

louis motor
az ára fix 180 évjárat kb 92-94 lehet,de nem forgalomba helyezhető
még egy kis adalék most meg az irányjelzők nem müködnek viszont a fények igen na akkor ez mi?
Azt nem is figyeltem...akkor nem is tudom...nekem ha nem indul és warning-ot jelez,akkor
azt azért szokta mert benn hagytam egyesben.Viszont a srácnak teker az önindítója is , amit ilyenkor letilt.
Szal nemtom,ja de tényleg ! BIZTOSÍTÉKOK ?
Írta "Warning"-ot. Az mit jelenthet neki?
Bocs, nem voltam tiszta, érthető. Ha rárántom a gázt, akkor kezd el hörögni, de csak ha rendesen, mondjuk felhúzom egykerékre, vagy magasabb fokozatban tökig tekerem...
A másik: a fék ami nekem nem annyira tűnik jónak. Nincs határozott végpontja, bekeményedik, de mintha még levegős lenne, pedig átszívattam rendesen, abbol buborék már nem jött. A kormányhengernél lehet valami apró "buborka" talán? Az Aprilia megmondja hogyan fékezek, ez fog rendesen, de nem annyira pontos érzés. Igaz az Aprilián fém a fékcső.
Ha a gyorsleállító le van nyomva akkor az önindító sem forog skacok. Ott valami hidegindítási gond lesz...
Hali asszem megoldottam , az éjszakát kint töltötte kivételesen (még nincs kész a helye)és szerintem bepárásodott valami elektronika meg a hideg is kitettem a napra melegedni és sikerült elinditani de azért nem árt átnéznem mert igy nem tul ok,kivettem a gyertyákat is és elég világos a szinük pedig állitólag a karbik be voltak állitva.Azért kössz
Hát ez elég érdekes A gyorsleállítót visszanyomtad alaphelyzetbe? Ez csak valami fatálisan apró szarság miatt lehet, mert ha tegnap ment és semmi rendkívüli nem történt akkor indúlni kell annak.Nem is pöffent?
Te már Divis vagy így is, csak a tavaszi nyitóösszeröffenésre tudsz kigurúlni a depóból.Nem csak motorral lehet jönni.
Mindenek elött gratula a beüzemeléshez.Ha a szelep be lesz lőve akkor nem hörögni, hanem dorombolni fog. Lamértem a vasmadarat és a szélasség az jó de nem igazán tudom elképzelni a magasságát, meg az elhelyezkedését.Én egyszer inkább legurulok hozzád és odanézem a vasdarabot, hogy hogyan lehetne átalakítani.
Sziasztok!
remélem tudtok segiteni.Tegnap vettem egy "87 es xj650 elhoztam 120km gond nélkül.Viszont ma reggel egyszerüen nem indult el ,öninditó forog de be se röffen ,mindent átnéztem de nem boldogulok ja és folyamatosan világit a warning felirat!?a tulajjal is beszéltem de ő sem tudott segiteni ha van ötlet szivesen fogadom előre is kössz
Megvolt a Góóóóóóó.......

Csak úgy szőrén, mint a Magyarok régen, de nekem egy méneske jutott! Nem sok kellett, hogy beindúljon! Eszetlen hangja van! A kutyám tud ilyen mélyen morogni.... (attól mindig feláll a hátamon a szőr). Gázadásnál hörög, mint egy felháborodott korcs. Az normál? Kupplunghangom nincs, viszont a szelepeket meg lehetne számolni, alapjáraton.
Nem szitál ez. Kicsit se. Persze csak 50-körül mertem gurgulászni, de semmi. Nagyon szép az egyenesfutása. A váznak semmi baja! Viszont egy boldog órában gumit kell cserélnem. Nem tett jót neki az első tulaj (vállas), meg a 6 év állás.
Most rendes-fiúsan leengedtem a bengát a tank belső festés miatt...

Sajna jön egy szünet amíg a többi cucc is megjön.... addig csak vitrin...
Ez kiszúrás! Nincs kész motorom, nincs műszakim, még nem számítok divisnek sem....

NINCS EGY CUCCOM AMIVEL ELMENJEK!
Szólj hogy jó-e mert tudom Bundival küldeni. Viszem a találkozónkra.
Az állat...megnéztem és kb. két percig csak pislogtam ki a fejemből...
http://www.motom.hu/

Wazze, pont ez maradt le :)
Szevasztok.

A VIDEOK ful alatt a masodikat feltetlen nezzetek meg mindannyian !

Szep napot :)
Sziasztok Xj-ek! Ha valakinek van kedve és ideje, akkor az öreg Xj brigád holnapi szalonnázására benevezhet.Holnap 14.00-kor találkozunk Zircen a Tecso parkolóba és utána megyünk Eplénybe a sípálya alatti pihenőbe egy évzáróra.Szalonnasütés beszélgetés. Elérhetőségem az adatoknál.Ne tétovázz!