Figy menyiért adod el a gépet?Mert ha gondolod van egy olcsón eladó XJ-m igaz hogy még se rendszáma se semmi nincs és kcisit le is van rugva,de a téli időszakban ki lehetne pofozni mindig egy kevés ráköltéssel és persze törődéssel! Ez ugyanugy szól másoknak is a képeim között a piros vasmadár eladó ha kell képeket tok még küldeni!
Sajnos ezt muszáj megtennem és egyenlőre nem másik vasmadár vásárlása miatt.Előre láthatóan nem valami fix a melóhely a tulaj nyugdíjazása miatt De nem adom fel, és nem is fogok eltünni.
Sziasztok!
köszönök szépen minden hozzászólást egy kicsit elbizonytalanodtam.Szombaton megyek megnézni,egy maxirobogót meg némi kp-t akartam adni a gépért de igy már nem biztos az üzlet ,csak ha komoly árengedményt kapok.
HEHE
Ez valahogy ugy volt hogy faternak volt elöbb a gépe és amikor én is elérkeztem abba a korba emberileg és jogositványilag hogy vezethessem a vasat elkezdtünk nézegetni gépeket de normál árban és minöségben nem találtunk jobbat. Ez már a szerencsén mult hogy az enyém is piros lett
feltünöek vagyunk ha ketten megyünk valamerre
Szép lett volna az az egyet fizet kettöt kap akcio. Lehet akkor anyum és barátnöm is motorozna
jaaaaaaaaaaaaj bocsássál meg berber! egy kicsit torlódtak a dolgaim és munkahelyi elfoglaltságaim.de most már ok.kiváncsi leszek a csodaszerre, hogy mi lesz a véleményed.biztos postán nyomják.
szomorú, de lehet, hogy meg kell válnom a vasmadártól .megsiratom az biztos.de nem adom fel.és nem fogok innen sem eltünni.
Ha vkinek van 4br-re való középstandere az szóljon, kéne egy. Az se lene hátrány ha rugó is lenne hozzá, de ha nincs az se baj, max majd készítek hozzá Zsuk fékpofavisszahúzó rugóból
Egy szerelő ismerősöm mondta hogy az asztán bika darab, de én csak röhögtem rajta.
Tehetnél fel pár képet a vasadról. Speciel a törött lengővilla tökre érdekelt volna. Én az ilyen eseteket tutira dokumentálnám valamilyen formában. Egy csomót tapasztalatot lehet átadni ezzel.
Egyébbként hogy tört el az a lengővilla?
Hy.Sikerült meghegeszteni a lengővillát,meg is lett erősítve,ez már biztos nem megy szarrá.Megnéztem a fotot,nem egyezik az enyim a vaterán lévővel.Amugy nekem hidegen csattog egy kicsit,meg mikor már meleg ,alapjáraton zörgő hang jön onnan a kuplung házbol.Nem tudjátok esetleg mi lehet az? Mer minden ember mást mondott eddig.
köszönök szépen minden hozzászólást egy kicsit elbizonytalanodtam.Szombaton megyek megnézni,egy maxirobogót meg némi kp-t akartam adni a gépért de igy már nem biztos az üzlet ,csak ha komoly árengedményt kapok.
Ez valahogy ugy volt hogy faternak volt elöbb a gépe és amikor én is elérkeztem abba a korba emberileg és jogositványilag hogy vezethessem a vasat elkezdtünk nézegetni gépeket de normál árban és minöségben nem találtunk jobbat. Ez már a szerencsén mult hogy az enyém is piros lett
feltünöek vagyunk ha ketten megyünk valamerre
Szép lett volna az az egyet fizet kettöt kap akcio. Lehet akkor anyum és barátnöm is motorozna
87
Még jó hogy nehezen sértődöm.
szomorú, de lehet, hogy meg kell válnom a vasmadártól .megsiratom az biztos.de nem adom fel.és nem fogok innen sem eltünni.
Egy szerelő ismerősöm mondta hogy az asztán bika darab, de én csak röhögtem rajta.
Egyébbként hogy tört el az a lengővilla?
Csak hogy fog az beférni hátulra, meg hogy fér el a gyári felnin?
De végülis nekem mindegy, csak képet rakjál fel utána, meg mondd el a tapasztalataidat...
Hova is kell menni, így motort venni?
Apropó alkatrész: én mindent megtaláltam rövid idő alatt bontóból, Vateráról, e-bay-ről, és olcsón!
évjáratot nem tom, meg kell kérdezni