Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A férj és a feleség vitatkozik:
- Vedd tudomásul, hogy engem annak idején egy orvos is elvett volna!
- Persze, hogy elvett volna, ha anyád időben jelentkezik abortuszra!
és ha tudtok segíteni...
Van valakinek ötlete, hol kapok szombaton 51153-01000 cikkszámú, méret :37x49x8/9,5mm FS5, tehát 98-es GS500 első telo szimeringet? :D
(Vasárnap igényem lenne kicserélni :D )
Faszom .....a határnál már eszembe jutott, valami 10 euro párja...
ma meg megint elfelejtettem.... persze olaj is kell...
Bocsi, nekem mentünk ki motorért, de posztod idején, már csicsiztünk,mert hajnal 2-kor indultunk, viszont most beszéltem XJ900-al, ha kell akkor péntekre egy sráccal tud hozatni, lehet nekünk is kell pár cucc. Majd felnéz ő is, erősítsd meg neki, hogy még kell a cucc.
Egyébként elég kevés jó akciós cucc volt, le volt rabolva rendesen a bécsi louis/hein-gericke, XJ majdnem kézitusát vívott két utolsó L-es kabiért :D
Csak a teloszimeringeim és a tükröm felejtettem el, de most már nem várok, mert vasárnap ki akarom cserélni és kész! :( 10Euro helyett 6900...na jó hülye vagyok megérdemlem...
Mikorra mentek, meddig lesztek? Én lehet estére megyek.. nem tom. Lehet kerülök egyet Dokypapáékkal... bár azt mesélik rém lassú.
Tegnap Szentendrén egy csapat Hondát láttam!
Szia! Az enyém is dupla tárcsa elöl '81-ből!
Talán egy diverzáns Diversionos !
Tegnap volt egy kedves történet!
A Shox szervezett kis gurulást Visegrádra Pilisszentlászlón keresztül, du. 6-kor volt az indulás. Szentendrén szétesett a csapat, a szerpentinen természetesen nem várhattam be a csapatot, hiszen motorozni jöttünk!
A haverok elmondása alapján valahonnan előkerült egy ugyan olyan bordó Divi mint az egyém, természetesen azt követték tovább. Végül is kiderült a félreértés és Visegrádon újra összefutott a társaság.
Vajon ki lehetett a másik bordó Divivel?
Kicsi a világ!
Tegnap tettünk egy kisebb túrát (350km) Ausztriába. Sikerült egy nagyon jó útvonalat találni, teli kanyarral és gyönyörű tájjal.

Az útvonal érdemi része ez volt: útvonal

Kedvcsinálónak íme néhány kép:
Szia!
Megköszönném,ha hoznál ilyen markolatot!
http://www.hein-gericke.at/tec...
Igen az enyém is dupla tárcsás 1998. XI. havi kiadás
Próbáld meg az euromotort, ők forgalmazzák.
Sziasztok! Schubert sisakot szeretnék felújítani belülről ,tudja valaki honnan lehet rendelni hozzá cuccokat?
Köszi! Kissé hasonlít a tiédre úgy látom
Tény egész szép állapotban van, csak sajna az enyém még nem dupla tárcsás elől... (Pedig láttam olyan 98-ast ami már az volt, kár érte.)
Hát elöször is: aki a kutyákat szereti rossz ember nem lehet. A másik meg: van rólad kép a fotó albumban.
Biztos ott leszek, hacsak véletlen nem leszek másutt. de ez egyenlőre kizárt. Továbbá ha nem esek, havazik, vagy cigánygyerekezik.
Én megismerlek ha a géped mellé álsz, de vejon Te miröl ismersz meg? Mer az enyém biza tucat masina.
Csaba hétvégén találkozunk a motoros bulin? Láttam hogy feliratkoztál, remélem összefutunk.
dfc7 szépséges a motorod!
Az utolsó tanítási napon a gyerekek ajándékot visznek a tanító néninek.
A virágboltos fia egy csokrot hoz, a cukrász kislánya egy tortát, majd az italboltos kisfia egy nagy dobozt, szépen csomagolva.
A tanító néni megemeli, és látja, hogy valami szivárog belőle. Viccesen megkóstol egy cseppet, és megkérdi
- Bor?
- Nem - feleli a fiú.
Újabb cseppet kóstol a tanító néni.
- Pezsgő?
- Nem.
- Szabad a gazda! - mondja a tanító - Feladom; mi ez?
- Kiskutya...
Bocsi
5. Tudom, eléggé körülhatárolhatatlan probléma, de azért leírom, hogy nekem a gumicsere megoldotta a szitálást. Bridgestone BT45-öst vettem előre és amióta az van fent elengedett kézzel is tökegyenesen megy, meg sem mozdul a kormány.
Valami csőszerű volt a tankban, de nem volt türelmem hozzá, hogy kiszedjem belőle. (azt gondoltam csak az előző benzincsap csöve az és nem zavar az ott senkit) Valószínűleg a cső végéről a szűrő lesz az. :) Ha megint kifogy a benyám akkor valahogy egy hosszú csipesszel kiszedem. A tartalék szűrője viszont eléggé megvan nyomva, lehet ilyet külön kapni? Esetleg érdemes a benzincsap után bekötni valami szűrőféleséget?
Nagyon jó módszer! Utána néztem, nálam nagymenetemelkedésű tekerős a rendszer, itt menetszám van. Arra is szupi. Köszi!
Augusztus 13-án megrendezésre kerül Kajdacs-Borjád-Úzd-Sárszentlőr​ inc-Felsőrácegres-Pálfa érintésével,egy jótékonysági túra amit 2 részre bontunk országúti és endurókrossz+quad.Részletes infót késöbb tudunk közölni,de az biztos hogy nagyon jól fogja érez...ni magát mindenki.A helyszínen a vendégeket és a résztvevőket várja bűfé,hideg űdítő és sör,tetováló,vattacukros.A túrán résztvevőknek pedig főttétel Pálfán!A rendezvény ideje alatt 2db értékes bukósisakot, 1db nagyméretű túradobozt,1db értékes kovácsoltvas gyertyatartót,1db gyönyörű faliképet árverezünk el jótékony célra névszerint Csavajda Péternek aki Dunaföldvári lakos és motoros balesetet szenvedett!
Urak!
Csütörtökön megyünk Münchenbe egy Gs500-ért,visszafelé Bécsben megállunk a Louis-ban,és a Hein-Gerickénél.Ha esetleg kell valami,szivesen hozunk.Most egész jó cuccok vannak akcijában
www.louis.at
www.hein-gericke.at