Hi, ha féket akarok légteleníteni, akkor oké, hogy fent pumpálok, meg töltögetek, de honnan tudom, hogy lent mikor jön a már friss olaj, és nem a régi? Akkora különbség van színben, vagy fixen le kell engedni 1 vagy 2 deci olajat?
Meg egy kerdes: a muszerfal vilagitassal kapcsolatban ott egy vagy ket izzo van mert eddig nem vilagitott viszont most egy ki lett cserelve de csak a jobb oldala az igazi sotetben a bal oldalt a km orat alig latom.
Meg egy kerdes: a muszerfal vilagitassal kapcsolatban ott egy vagy ket izzo van mert eddig nem vilagitott viszont most egy ki lett cserelve de csak a jobb oldala az igazi sotetben a bal oldalt a km orat sotetben alig latom.
Okes fiuk nagyon koszonom a segitsegeteket. Holnap megyek is a bazismotorhoz. Hisz evek ota oda jarunk vasarolni de most valahogy ez nem ugrott be es raadasul ott meg kedvezmenyem is van. de amint latom a Triumfe is olyan mint az en labtartom.
A YAMAHA Word- nél kíváncsiságból megkérdezetem menyi az index, darabja 10 Mátyás!
Szerintem érdeklődj, náluk elég sok minden van raktáron. http://www.bazismotor.eu/
Az után gyártott indexel vigyázz mert a búra nem olyan szép csillogós tiszta, hanem mattos. Legalábbis én így jártam, úgyhogy kétszer vettem index búrát, igaz a gyári azért drágább, de legalább szép.
Huha! Ez tök úgy néz ki, mintha motor lenne! Hiába no tradíció.
Annyira megnézném egyszer! De nem csak úgy futólag, hanem tüzetesen. Amíg be nem bizonyítódik, hogy a főtengelyről precízen van levéve a nyomaték, és a kuplung kiemelő is korrekt, addig pici occó (ködös) Albion marad.
Üdv!
Jött egy lehetőség az életemben, így ha alkalom lesz rá, megválok a mocimtól, tehát ha valakit érdekel 95-ös xj, nekem van egy eladó.
Ha megmarad, maradok köztetek, bár remélem ha eladom, akkor is megtűrtök
Üdv mindenkinek, sry, hogy bepofátlankodok, de látom kisbarátom lova kezd lábra állni :D
Na még a végén motorformája lesz, bejön a fényezés és már az első fék sincs beállva, még a végén fordulni is lehet vele :) :) :)
Na már én is vadul nézem az eladó XJ-ket :D
sziasztok. Eladó a motorom házfelújítás miatt. Rendszeresen szervizelt, új gyertyák, fékbetét, 1995-ös, 2012.03-ig műszaki. jól felszerelt és szép állapotban van. Érd. 70/457-0148
Okes igazad van nem adtam hozza adatokat: yamaha xj 600 diversion 1998 evjarat es meg az eredeti labtarto volt van rajta. Csinalok kepet rola es felteszem.
Szerintem érdeklődj, náluk elég sok minden van raktáron.
http://www.bazismotor.eu/
Amúgy a lábtartó amit ajánlott gstib, tökéletes neked, és az ár is pontos.
Annyira megnézném egyszer! De nem csak úgy futólag, hanem tüzetesen. Amíg be nem bizonyítódik, hogy a főtengelyről precízen van levéve a nyomaték, és a kuplung kiemelő is korrekt, addig pici occó (ködös) Albion marad.
Istenem! Nem iszom többet pálinkákat.
Akár szó is lehet róla
Csavargást terveztünk, de megpróbáljuk úgy, hogy összejöjjön.
Szólj, ha van konkrétum
Ha már Te vetted a fáradtságot, és Krisztián nyomdokaiba lépjél kínaizásban, én is vettem a fáradtságot
Így csinálja az angol:
Arról volt szó, holnap megyek érte!
Jött egy lehetőség az életemben, így ha alkalom lesz rá, megválok a mocimtól, tehát ha valakit érdekel 95-ös xj, nekem van egy eladó.
Ha megmarad, maradok köztetek, bár remélem ha eladom, akkor is megtűrtök
Na még a végén motorformája lesz, bejön a fényezés és már az első fék sincs beállva, még a végén fordulni is lehet vele :) :) :)
Na már én is vadul nézem az eladó XJ-ket :D
Köszönöm