Nálam elég elsöprő győzelmet aratott a mézes. Hálisten a saját "lőrémet" másokkal kellett megitatnom, nem nekem kellett vele megküzdeni.
Reménytelen egy ilyen találkozó a valódi mélységű, tartalmas, lélek emelő emberi beszélgetésekre. Viszont eszetlenül jó dolog bulizni egyet.
Nem is sejtem hogy néz ki egy pici occó kínai lábtartó! Talán ha lőnél képet a szükségletről! Esetleg ha erre jársz heggesztünk rá 16-os betonvasból! Az majd nem törik!
Most komolyan. A Triumphnak nem tudom hogy néz ki a rögzítése.
Ez van , már a megérkezéskor elkezdted a tudatvesztésemet okozni, ezért még a Vili sem kapta meg a papírjait .
Járok én még a nyáron arra , megtalállak
Tavaly vettem magamnak, meg Fecónak is :-) De pont a jobbos a fogyóeszköz pinkmotors.hu, nagyvas.hu
Lábtartó (utcai) TH
# A gyárival megegyező méretű és formájú fém lábtartó gumival.
# Többek között az alábbi típusokhoz ajánlott: YZF 1000 R1, R6, XJR 400
141019 - 6090 Ft / pár
LY1 a kódja, ezt kérd. Ez a fajta kell neked. Én Kistarcsán vettem, de a pink is kihozza 1500-ért aszzem.
Sziasztok!
Végig néztem a képeket és nagyon tetszenek. Szép helyen voltatok és a társaság is jól összejött. Sajnálom hogy nem tudtam veletek menni. Mi kint voltunk Szerbiában egy motoros találkozón. Nagyon jó volt az is. Viszont egy kis bakit elkövettem (a Röszkei határnál rám ijesztett egy buzi török) így most szükségem lenne egy jobb első indexre és egy jobbos lábtartóra. Ha valakinek van esetleg fölöslegben vagy tudtok egy jó kis beszerzőhelyet, mert ma voltam 1-2 boltban de nincs nekik.
Szerencsére a motoromnak más baja nem lett.
Augusztus 13-án megrendezésre kerül Kajdacs-Borjád-Úzd-Sárszentlőr inc-Felsőrácegres-Pálfa érintésével,egy jótékonysági túra amit 2 részre bontunk országúti és endurókrossz+quad.Részletes infót késöbb tudunk közölni,de az biztos hogy nagyon jól fogja érez...ni magát mindenki.A helyszínen a vendégeket és a résztvevőket várja bűfé,hideg űdítő és sör,tetováló,vattacukros.A túrán résztvevőknek pedig főttétel Pálfán!A rendezvény ideje alatt 2db értékes bukósisakot, 1db nagyméretű túradobozt,1db értékes kovácsoltvas gyertyatartót,1db gyönyörű faliképet árverezünk el jótékony célra névszerint Csavajda Péternek aki Dunaföldvári lakos és motoros balesetet szenvedett!
sziasztok. Kelet Magyarországon nem lesz xj tali valamikor, nem szervez senki? Ja igen egy kérdés: néha nem mindíg, amikor visszafelé váltok egy ilyen lemez szerű csörgő hangot hallok, de nem mindíg, remélem nem a váltóm hullik szétfelé :-( Szép napot mindenkinek
Joci,
A lovagok nem mentek ki a divatból, különben ki küzdene meg a hölgyek becsületéért?
Túravezetőnek Berber mellé Krisztiánt javaslom, Ő a legelképesztőbb helyekre képes eljutni, mit neki a ködös Albion
Berber meg a mi MacGyver-ünk, szóval kalandra fel!
(Már ha nem okoz gondot, ha Veletek tartanék a kis kínai poroszkálómmal )
Én is szerencsésen hazaértem hétfőn, balcsin tartott a gyermek egy éjszakát.
Sajnos elég későn érkeztünk, ezért inkább a fém dobozt emelgettem mint a gépet kattintgattam volna, de megpróbálom feltenni azt a pár fotót amit készítettem.
Ismét köszönöm a szervezést, nagyon teccett a hely a természetes hűtővel .
És persze a társaság sem volt utolsó.
Mikor megyünk már újra?
Bocsi,mégegyszer jelentkezem mert ez úgy tűnt mintha mindig mindenről a motoros tehetne de ez most sem igy volt és máskor se mindig.Én autót is vezetek munkámból adódóan és a hibalehetőség mindenkinél adott de nehéz lenne feldolgozni hogy a hibámból kifolyóan valaki meghal.Sajnos ez a felelősségérzet hiányzik sok közlekedőtársunkból ,mindegy hogy mit vezet.A balesetek 90%-a emberi -vezetési hiba és ezen jó lenne változtatni,erre gondoltam amikor azt irtam hogy a rossz hirekből is tanulnunk kell.
Utálom hogy ilyen lassan irok mindig fáziskésésben vagyok.Sajnálatos rossz hirek,de nem a Mátra a hibás.Együttérzésem meg minden,de jó néhány oldallal ezelőtt én is irtam hogy ha az ember nem jól méri fel a képességeit,útviszonyokat stb.akkor ez a vége.Magam is jártam arra pár hete és a legrosszabb tényező az út minősége,tele kátyuval ,javitásokkal ha kanyarban belefutsz egy ilyenbe akkor már csak rossz hir lehetsz.üdv mindenkinek és tanuljunk még a negativ eseményekből is mert jó pap is holtig tanul,pláne egy motoros lovag.
Akkor hamarosan a fejed lágya is benő!