Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elfelejtettem kérdezni, hogy aug. 27-én megyünk a Kékesre? Akkor már lehet leszünk hárman. A motorozz.hu-n jelöld be, ha úgy gondolod. Jön még valaki erről a környékről?
Köszi a választ, megpróbálom itt Makón. A Maros Motor szervízben érdekes módon nincsen ilyen akku.
Szia, nekem 150 -es volt hátul és jók voltak a tapasztalataim,én úgy éreztem jobban tartott kanyarban,de hozzá teszem nem jól tapadó gumival teljesen másképp viselkedik, azaz rosszul, úgyhogy jó gumit válassz!
Szia Makimi! Menj el Szegeden az új híd lábához a Római Akkumulátor boltba. Én is ott vettem zseléset 13000-ért tavaly tavasszal. Esetleg Makón a Csanádvezér téri Autós boltban is érdeklőthetsz, az egyik tulaj nagy motoros. Sok alkatrészt tőlük vásárlok mert helyben van sőt olcsóbb mint a motoros boltok árai!
Helló!
Akku vásárlás előtt állok, és van 5 példány, akik közül választanom kellene. Most Yuasa van benne, persze ez a legdrágább. Valami tapasztalat a másik négyről? Ti milyet használtok? http://www.biker-world.hu/kate...(4BR)&hivo_cat_id=3&h_hivoszint_id=3&h
_cat_id=3&path_marka=Yamaha&path_tipus=XJ%20600S%20Diversion&path_evjar
at=1992%20(4BR)

http://www.galadmotor.hu/index...
Nekem is hasonló kérdésem lenne mint a kollegának: elől a gumim cserés mert kagylósra kopott. Szerelőmnek van is egy Bridgestone elég jó állapotban, nem is régi. De 120-as. Feltehetem? Mert gumisok rémisztgetnek, hogy teljesen megváltozhat a motor tőle, valakinek van tapasztalata 120-assal elől? Elég karcsú ez a 110-es.

A hátsó gumi bakok cseréje és a karbi szinkron megtörtént, köszi a segítségeteket, frankó lett :)
Sziasztok Divisek!

Érdeklődnék hogy van-e valakinek 140es hátsó papucsa a motoron? Milyen a tapasztalat? Stabilabb lett tőle a motor? Elfér rendesen? Lassan le kell cserélnem a gumát és érdekelne hogy milyen a nagyobb.

A másik:
Látom hogy alkatrészeket keresgettek. Én itt szoktam nézelődni:Biker-World
Motortipus és évjárat szerint ki tudod keresni hogy milyen alkatrész való a motorodhoz. És sztem elfogadható az ára.

87
Értem, akkor nem az e-bay-ről lesz sisakom.
Azért köszi :)
Kizárt. Eddig egyedül Kínából érkezett meg egy tankpad 3 nap alatt. A leghosszabb kb. 5 hét volt. Ez van.
Ha tényleg kijön ennyiből, akkor az ár kb. ua, mint itthon lenne. Csak kérdés ideérne-e péntekig.
Shark S 900 Prime black Gr. M! 196€+18€ PK
Ennél olcsóbb még az ebayon sincs.
Sajnos csak tegnap derült ki, amúgy jó lett volna.
Azért köszi :)
Ha kicsit előbb írod,csütörtökön voltam a Louisban,
ott 220eu,hoztam volna.
Sziasztok!

Van egy kis gondom, Shark S900 Prime (fényes fekete) sisakot szeretnék, M-es a méretem, de ahol néztem az országban jelenleg nincs raktáron, vagy csak csillagászati áron.
Legkésőbb jövő hét péntekig kéne (sajnos csak most jutott időm körülnézni, lehet, hogy későn).
A normál ára 58900 Ft.

E-bay-es dolgokban egyáltalán nem vagyok képben, szerintetek lenne rá esély, hogy szállítással együtt ehhez hasonló áron (persze lehet olcsóbb is:) addig megérkezzen valahonnan? Ha igen, valaki tudna ebben segíteni?

Üdv:
np
Yamaha XJ 900 S Diversion
Te jó ég. Mennyire zabálta szét magát ?
Sziasztok!

Hétfőn jön meg az új gumim és már gondolkodóban vagyok a felhelyezésével kapcsolatban. Az xjn még nem cseréltem gumit csak Mz-n. Az xjnél is olyan ha kiszedem a tengelyt akkor a fogaskerék fennmarad? Elnézést a valószínűleg ostoba kérdésért már előre is!
Miért nem jó az utángyártott lábtartó? Azt vágom, hogy az összes indexet nem akarod lecserélni valami szebbre (marad a gyári) de a lábtartó miért nem jó?
Villogó első Villogó csapat Megin 4 Lábtartó jobbbal
Aztán van még egy csomó csúf agyonhasznált, hátsó, utángyártott(amit gstib is ajánlott), és drága.
Lábtartót mindenféle fajtát fillérekért dobnak utánad az ebayon, szerintem az index is ugyanez a kategória lehet.
Norcsi, miért nem próbálkozol az ebay-al? Ha gondod van vele, szivesen segitek benne.
Szia!
Voltam ma a bázismotornál, de nem jártam sikerrel. Nincs nekik, amerikából megtudják hozatni kb 8 ezer/db. És lábtartót sem kaptam
Még év elején jött át egy barátom, h meg kellene nézni a hátsó kereket mert nem lehet teljesen meghúzni a tengelyt!
Szétszedtük, a három csapágyból csak kettő volt benne, a távtartó pedig ki volt cserélve egy 5 milivel hosszabbra.
Könyörgöm a csapágy 12 mm, tehát össze lehetett zárni a féklappal .
Szerinted?
Tegnap olyat láttam, amit el kell mesélnem!
A YAMAHA Word szervizébe Osztrák túrázó fickók tértek be, hogy kicsit lötyög a YAMAHA XJR hátsó kereke.
A szerelők készségesen nekiálltak és kiszerelték a hátsó kereket, akkor derült ki, hogy beállt a kerékcsapágy, de úgy, hogy még a távtartó is megolvadt. Vajon milyen lehetett a csapágy fészek?
Természetesen a kerék ment a szemétbe!
Néked azt a táncosláábúút .

Ikerek:
A tartályból leszívod a régi olajat, feltöltöd friss olajjal és szépen türelmesen addig pumpálsz, még meg nem látod a szép, új olajat a munkahengernél.
Fényezésre vigyázz! Pumpálás közben kifröccsenhet.
http://www.youtube.com/watch?f...

Ezt néktek,jön 1 hét pihi,Zadarban