Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te Biti. Nekem ezt a 900-as csinálta, de csak 2-szer. A gyertyacsere mindig megoldotta a problémát. Ja és nálam a 3-as henger kurválkodott mindig...
Segítség!
Hátha Valakinek valami ötlete támad:
XJ 550-es tünet a következő képpen jött elő és azóta nem múlik, illetve néha előjön tehát nem állandó a hiba, akkor túl egyszerű lenne.
Egyszer a gazdi kipörgette 9-10 ezerig.
Ebből adódott a gond.
Egyszer csak eltünik az 1-es henger, de szó szerint, mintha lehúznám menet közben a pipát, amit meg is tettem és nem változott, tehát a baj ott keresendő.
Amit emiatt már kicseréltem benne:
Elektronika, trafó, karbiba volt 2 lyukas membrán, és egy szinkront is állítottunk, ja már a gyertyán is túl vagyok.
Tehát mint írtam a tünet nem folytonos, melegebb blokknál jön elő!
Hátha Valakinek lenne valami ötlete szívesen fogadnám.
Köszi.
Szia!Kissé szarul irtam le.....Nem Divi tank!
'84-es Xj-hez való.
80-84-ig 650-750.
Leltári szám alapján a police-é, de látod sokmindenbe jó
Nekem is volt Rotaxos Tuaregem.Szopóroller..........
Mégis, kb. mennyit evett?
Ez nekem is megvolt ebben a sorrendben ahogy írod. Az Olasz valahogy nem túl sikeres... dolog.
Amúgy nem hiszem, hogy a Rotax a hibás, bár a konstrukció rémes! Viszont a Karbi az Mikuni, pl. a DR Bigről. 1 az 1 ben. Akkor meg mé rosz? A benzinért az felel nem? Elektrónikus gyujtás nem lehet szar. Vagy jó vagy nem megy. Esetleg a levegő.
Most alig indul el, annyira keveset kap, de amikor már megy, sokat.
A légszűrőt ki fogom venni lehet, egy az egyben. (bár ez barbárság vagy berberség ) Még mindíg jobb mint össze vissza vásárolgatni.
Ez rotax blokkos amugy igaz?
Nekem a rotax blokkok annyi borsot törtek az orrom alá, hogy az nem is igaz. Volt egy 125-ös pegasom, nah hat amit azzal össze kellett küzdeni, akkor ez a masik aprilia is.
Én mar eldöntöttem, hogy japo gépeket veszek csak.
Ez melyik gépé?
Mostanság nem jársz pesten, összefuthatunk.
Ha nem, marad a levél.
Hát nincsenek jó híreid! Írják róla néha, hogy nagy kajás, néha meg hogy 4-el elmegy (ez inkább duma szagu) Ebből is látszik, hogy mennyire be lehet feküdni egy szarul tervezett dologgal! Az az érzésem, ránézésre, hogy nagyon allul tervezték a légszűrőjét! Egy BMW F650-es ismerősöm arra panaszkodik, hogy felszívja az olajat... pl.
Nekem egyik ismerősömnek volt egy pont ugyan ilyen gépe, amivel küszködsz. Rengeteget küzdöttünk a fogyasztásával, de sose jöttünk rá, hogy mi okzza. Így rövid időn belül elment a háztól. Remélem, hogy Te több sikerrel fogsz járni.
Az ár az biztos hogy passzol! Esetleg levélben? Borítékban? Nagyon tele a tököm már ezzel a géppel!
Amennyiben addig ráér akkor elhozom magammal, szemrevételezed és ha jó akkor 3 sör meg két feles ha 2 db kell belőle
Szia ! Én megyek valószínű egyedül, tartok, mert dolgozni is kell valakinek, természetesen Veled tartok! hogy hány napra azt még nem tudom , mert nekem is kellene melózni !
Persze, részemről ok, feliratkozni viszont csak előtte pár nappal fogok, ha kiderül, hogy nincs meló azon a 7végén.
Vitarij ,Tomkraft megyünk együtt Füredre?
Hát egy misét talán megérne. Annyira nem hasonlít, de a méretek jók akkor meg mér ne? Mibe lenne?
6. Yamaha Túramotoros találkozó

Ugye nem baj ha nem szűkítem XJ-re? Annyi más típust be lehetne venni nem?
Hello!
Milyen színű a tank, és mennyiért adod?
Én is jönnék másodmagammal, hely, időpont megfelelő
Ha tudok addig sátrat keríteni és marad a nyaralási pénzből is akkor jövünk! 3nap és indulunk Olaszországba a divivel, már alig várom
Köszönöm a segítséget, DOT4-et veszek bele.
Úúúúútálja a .png-t
Jó közelítéssel 9-10 lesz.
Július 2.-a nekem is foglalt, de csak kora délutánig, onnantól ráérek. Céges családi napra vagyok hivatalos.