Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a méreteket, Pünkösd után jutok le hozzájuk.
A sok XJ mellé elférne nálam is egy ilyen:
Biztos valami dolga akadt Lalinak .
Hali fazerimi ez pontosan merre van?
Ma itt jártam ,de sajnos zárva volt ! :-(
sziasztok
Nyíregyháza környékén nem megy ma valaki gurulni? Szívesen csatlakoznék.
szép napot
Jó megfigyelés! Nem is kapcsoltam... rögvest...
Őőőőő..., a harmadik képen hogy is van pontosan?
A középső FJR indiai, a jobb oldali pedig afrikai?
Én csak ennyit mondok:
U.i.: Még annyit csak, hogy nálam a tesztgyőztes a Fazer lett.
Berger Bélával
kivel csináltattad?
Az enyém most volt szinkronon,nem volt vele semmi gondom csak a biztos a biztos alapon.Elállítodva nem voltak a karbik de mondta a szerelő ,hogy figyeljem meg a levegő csavarokkal mit lehet csinálni. alapon ketyegett, mikor az első csavart tekergette már megugrott az alapjárat,ezt vegigjátszotta a köv 3 al, visszaállította az alapot, majd odarántott neki ÖÖÖÖÖÖÖÖcsém mintha másik motor lett volna.Sokkal jobban vette a lapot ,simábban járt, és ami a lényeg, nekem nem volt jellemző a rezonancia 3-4ezer körül, talán egy picit,most az is eltünt semmi rezonancia
Én is sajnálom hogy nem tudtunk mostanság találkozni, de motor nélkül vagyok de remélem hamar újra nyeregbe ülhetek,sajna ez van mostanság, ti meg vigyázzatok magatokra az utakon.
Légszűrőt cseréltem cc 1000km lehet max benne, nem vettem észre hogy falsot szívna valahol, vagy vissza duranna, esetleg gyújtás miatt. Na mindegy jövő héten jön a mágus ismerős haza és akkor ránéz erre a dologra is, addig meg úgy sem megy sokat a gép, max 150km-t.
Szia Balázs, gyári mérete van azaz 130/70-es és 7000 pénzt kérnék érte.
talán kevés levegőt kap
Szerintem biztos egy szinkron kell neki, és minden ok lessz
Szia!
Hát kb két hete használom, az első fogyim 4, a második egy 400km-es túra alkalmával, elég rossz stílusban 4,5, most pedig 5 -höz közelített már, pedig nem volt tépva a bajsza, egy laza tb-fehérvár volt amikor ezt mértem. de akkor kezdek megnyugodni kicsit, hisz olajat nem eszi és ha nem kokszos a lelkem, akkor megy mint golyó :)
Szerintem igen ,az kő neki.Nem fogyizott túl sokat eddig?
Sziasztok!
A kokszos gyertya, mind egyforma szinte, az ha jól tudom benzinben dús keverékre utal, ezt karbi szinkronnal lehet orvosolni?

Üdv
Szia Biti!

Amiről délután beszéltünk, megmértem. Méret a felső csavarközéptől 130 mm a plexi felső éléig. Kb 80-85mm-től kezd el ívelni kifele.Remélem valamit tudtam segíteni!
Üdv.:
XJ750
Berber, Mafeco, Biti!

Örülök, hogy sikerült összefutnunk és egy kicsit dumálnunk Veszprémben!Jó kis buli volt, remélem épségben hazaértetek mindannyian!Sajnálom, hogy Vilivel és Lupussal nem találkoztam, reméltem, hogy ott lesznek. Se baj, majd máskor.
Üdv. mindenkinek!
XJ750
Sziasztok!
Olvasgatva a hozzászólásokat, nehezen de rászántam magam az új gumira. Bt45 mellett döntöttem, Berber tesztje is segített a döntésben (Köszönöm szépen).
IRC volt fent nekem a Cagiván de hidegebb időben nagyon csúszkált a hátsó kanyarban, de az is lehet hogy nem tudtam a 125ccm-el megmelegíteni
üdv! Mekkora a mérete? És mennyi lenne az ára?
Sziasztok,van egy Michelin használt de még jó állapotú gumim hátra ha valakit érdekel, most találtam meg és hátha valakinek ocsóé még jó lehet 1-2 szezonra.