Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szívesen megyek ha minden összejön ! Eddig úgy néz ki július 2.-a és 16.-a be van tervezve másra. Üdv. mindenkinek !
Helló mindenki ! Most vagyok 2hét szabin! Ha nem jön közbe semmi, részemről OK ! Írd ki aztán meglássuk !
Sziasztok!
Vettem a 900-ashoz egy tankot.Egy 600-asét.Igy még nem szivattam meg magam.Fotón stimmelt,minden gyanott van,ugyanúgy néz ki.
Ahha,csak mindenhol kisebb kb 2cm-rel.
Szóval van egy eladó 600-as tankom.Rozsdamentes,egy pici nyomás van rajta.
Nem mindegy, hogy milyen fékolajt használsz, gyárilag a DOT4 van, előírva ez utcára tökéletesen megfelel.
Pályára is kilátogatsz akkor a DOT5.1-et ajánlom, vigyázat a DOT5 megmarja a hagyományos fékrendszer alkatrészeit!
Hali!
Persze, h szeretnénk, a hely is jónak látszik .
Az idő és a pontja legyen megfelelő.

Lemértem a cuccot, az átmérő kb. 5,25 a sas szememmel nézve .
Rajzomat nem fikázni .
Mikor beindult visszatettem ON-ra és onnantól ment már. Viszont amikor visszaértünk Gödöllőre elfogyott a benya, átraktam tartalékra de nagyon sokat kellett mennem mire felszívta magát, hogy bírjon is menni. Pont begurultam a benzinkúthoz, hogy na teszek bele mégis (pedig üresen akartam hazaérni vele, pont emiatt, hogy megnézzem a csapot...) és ott már rendesen ment, de ha már ott voltam megtankoltam....

Valahogy megpróbálom eltárolni a benzint (vagy gyorsan kimotorozom belőle ) és kitakarítani valahogy a csapot.
Jó nekem a talira ennyi ember elég. Kiírom, és tudományosan kitalálom a jóidőt. Sátrazós lesz, és kéretik bunkósbotokat hozni, és halasztás sem lesz a Mátrafüredi tapasztalatok alapján. .
Nézd végig a csatikat, és az égőket. Fixen álljanak.

Amúgy volt benya is a gépedben? Mert ha volt akkor van egy On állású dugeszod. Esetleg. Takarítés javallott a benya csapban.
Semmi gond, emiatt ne aggódj. Néha kell kettesben is túrázgatni :-)
Én is nézegettem ezt a fogarasi túrát, de a létszám már betelt, mire jelentkezni akartam, cserébe körbenéztem kicsit Bulgáriában :-)
Sziasztok,

Guen kollégával feltekertünk ma dobogókőre és a fent elfogyasztott KV után nem akart beindulni a Divi... Köszörültem vele egy csomót, majd PRI állásba tettem a benzincsapot és végül elkapta. (persze lehet, hogy nincs összefüggés) Mi lehet ez?

A másik ami most megjelent az az, hogy hol jó az indexem, hol meg nem... Van, hogy csak világít a visszajelző és nem megy az index, egyszer csak meg működik... Van erre is tippje vkinek?
Szia Berber!

Természetesen szeretnénk találkozót az idén is, úgy tűnik ez a hely is tökéletes lenne az alkalomhoz!
Remélem jó idő lesz...
Üdv.:XJ750
Szia Biti!

Jól néz ki a plexi, sok kellemes túrázást kívánok vele!
Remélem az XJ talin megnézhetem élőben is!
Üdv.:XJ750
Szép hely lehet a képek alapján. Én benne vagyok, tűzzétek ki az időpontot aztán meglátjuk, mert sajna nagyon be vagyok osztva idén.
Elfelejtettem kérdezni, volt-e már valaki a Pécs közelében lévő, Rückner Bányász aknánál? Érdemes oda elmenni körbenézni?
Üdv! Szerintetek mindegy milyen fékolajat használok a divi fékrendszerében?
Valamint van egy üzemanyagszűrő a tank, és a karbi között, azt km.-ként szokták cserélni, vagy ha már nagyon sötét? Tudja valaki, mennyibe kerül egy?
A motorozz.hu-n írták ki, egy szegedi motoros szervezte, ő elég sok túrát szokott önzetlenül szervezni.
Jó kis gurulás lehetett megint. Én is úgy elmennék, de sajna vannak akadályok. Milyen bandával voltál?
Susnyás! bocsi

Látom rusnyásban nagyon otthon vagy!
Fazert nézegetek De nem komolyan még.
Amúgy ne haragudj a múltkori dologért lehettem volna egy kicsit körültekintőbb az ügyben részemről.
Szép hely lehetett az Olt völgye! Amúgy mi a helyzet, miért árulod a mocit?
Tegnap érkeztem haza Erdélyből, mert megint meglátogattam a Transzfogarasi Hágót, mivel nagyon megtetszett tavaly. Csak sajnos az alagút le volt zárva ezért a túloldalra nem tudtunk átmenni. Kárpótlásul végig mentünk az Olt völgyén, ami meseszép és az út is kiváló.Végig szép idő volt csak hazafele Aradnál kapott el egy eső minket. Úgy érzem másodszor is érdemes volt eljönni erre a helyre. Teszek majd fel képeket a fotók közzé.
Én benne vagyok! Tetszik a hely nagyon, de mint tavaly is említettem, nekem mindegy a helyszín!
Szia Berber! Épp a mútkor beszéltük Vitarijjal ,hogy jó lenne egy találkozó az idén is. Úgy,hogy én benne vagyok.
Idei találkozót akar valaki?

Önhatalmunlag ajánlom a B.Füredi Koloska völgyet. Jártam ott, Nagyon alkalmas, és a tagság többségének közelébe esik.