Jó, hogy feljött a gumitéma.
Tudom, hogy átrágtuk már párszor, de nekem nem fogja az agyam ezeket a típusokat :(
Heidenau-kat cserélnék a gyenge teljesítményük miatt. Nem vagyok egy Rossi, viszont márciustól novemberig motorral járok, úgyhogy hidegben és esőben is kell tapadnia, amiben a Heidenau elég gyengén muzsikál.
Az általános tuti tippek meg nem működnek a 18-as kerék miatt.
Hasonló az érték nálam is.
A Jeli túrán mértem 500km-en 5,2-es fogyasztást.
Continental Road Attack van fenn valakinek rajtam kívűl?
Érdekelne, hogy milyen lehet esőben?
3 hét múlva megyünk Olaszországba meg az Alpokba, legfeljebb ha ott elkap az eső, majd beszámolok róla, hogy teljesített a gumi
A BT023-ról én is csak jókat hallottam, úgyhogy tikton abban reménykedtem, hogy linkelsz egyet az XJ méretében
Én nem vagyok ennyire boldog a fogyasztástól, igaz munkábajárásra használom, de 5,5-6 között eszik. Kirándulni ritkán jutok el, akkor megy éppen 5 alá.
Lesz majd némi karbi állítgatás hamarosan, hátha segít, csak most épp kárfelvétel esete forog fent, addig nem viszem a szerelőhöz amíg le nem zárul.
Ha van esetleg vkinek kuplungkarja, bal indexe amitől szabadulna, az nyugodtan megkereshet.
Nekem 6 literig belefér Gondolkodom is, hogy veszek valami kényelmesebb (többet fogyasztó) mocit megint.
Az S4 nem igazán jött be, túl sok hengere van, és az sem jó szögben áll egy máshoz képest S2, V2, V4 inkább az esetem
Igazad van, de majd rájössz milyen az amikor egy XJ után esetleg autónyi étvággyal megy egyik másik. Jópár ismim lova csücsül garázsban, és max 3-4 ekm/év a futása. Azok a hobby motorosok.
Oda volt írva, hogy "...ha valaki felfele vált,..." tehát nagyobb gépet vesz, cserél. amúgy a 023-as szettem került 48 eFt-ba. Ha ennél többet kérnek XJ-re nyugodtan húházzatok.
Amúgy az XJ fogyasztása, és a mellé tett teljesítmény az verhetetlen! Nagyon gondolja meg mindenki aki esetleg elcserézi, hogy mit vesz ezek mellett a benziárak mellett.
Kíváncsi lennék Petya89-re, hogy boldogul a VFR750-el? Mik a tapasztalatai.
Már megin a kis kedvencem nyer! A BT 023 méltó utóda a 45-nek. Mindent tud amit a "kistesó" és 2000 km után még látszik nyomokban a öntőforma középső csíkja! Szóval ha valaki felfele vált, a Bridgeston még mindíg jó választás! (Vajon fizetnek nekem ezért? )
Sziasztok, elég rég jártam erre :)
Van egy olyan kérdésem, hogy kuplungkosarat cserélt már valaki, mivel jár ez, illetve mennyiből úszhatnám meg? Úgy néz ki hogy cserélni kell..
dani992!
nekem kawa zzr600-asnak a felnije van hátul 160as gumival. Bár így vettem a motort, de elvileg átalakítás nélkül lehet cserélni.
sziasztok
Eladóvá vált a motorom, (kell a pénz a házra :-( ) , 95-ös 33700km -errel, uj fékbetét, gyertya stb. Kép az adatlapomon van. Ha valakit érdekel: 70/457-0148
Azert 24 rongy egy kicsit csücskös. Mikor itt 70 euro körül van ugyan ez. Csak sajna 20 euro meg magyarorszagra postazzak, bar ha valakivel osztozol , mert 3 db-ot kipostaznak ennyiert, akkor mar lehet huzni rajta par ezrest...
Bar itt a nemeteknel meg kb 40 eurot huznak le egy gumizasert...otthon meg 1-2 ezeret megcsinaljak föleg ha kiszeded a kereket...Vagy jobb helyeken mint itt Tbanyan az araban felrakjak.
(Rokonaidnak nem kell gumiztatni, hogy innen megrendelnetek?)
nem hiszem, hogy a biztosító többet adna értük :)
jankog75kukacfreemail
Tudom, hogy átrágtuk már párszor, de nekem nem fogja az agyam ezeket a típusokat :(
Heidenau-kat cserélnék a gyenge teljesítményük miatt. Nem vagyok egy Rossi, viszont márciustól novemberig motorral járok, úgyhogy hidegben és esőben is kell tapadnia, amiben a Heidenau elég gyengén muzsikál.
Az általános tuti tippek meg nem működnek a 18-as kerék miatt.
Szóval melyik is a jó gumi XJ-re?
A Jeli túrán mértem 500km-en 5,2-es fogyasztást.
Continental Road Attack van fenn valakinek rajtam kívűl?
Érdekelne, hogy milyen lehet esőben?
3 hét múlva megyünk Olaszországba meg az Alpokba, legfeljebb ha ott elkap az eső, majd beszámolok róla, hogy teljesített a gumi
Én nem vagyok ennyire boldog a fogyasztástól, igaz munkábajárásra használom, de 5,5-6 között eszik. Kirándulni ritkán jutok el, akkor megy éppen 5 alá.
Lesz majd némi karbi állítgatás hamarosan, hátha segít, csak most épp kárfelvétel esete forog fent, addig nem viszem a szerelőhöz amíg le nem zárul.
Ha van esetleg vkinek kuplungkarja, bal indexe amitől szabadulna, az nyugodtan megkereshet.
Vesekövet is kezeli és a zorrodat is tisztíja.
Az S4 nem igazán jött be, túl sok hengere van, és az sem jó szögben áll egy máshoz képest
120 körüli utazóval.
Amúgy az XJ fogyasztása, és a mellé tett teljesítmény az verhetetlen!
Kíváncsi lennék Petya89-re, hogy boldogul a VFR750-el? Mik a tapasztalatai.
Köszönöm mindenkinek a segítségét aki írt!
Matekozom 1 kicsit aztán meglátom h mi lesz...
Van egy olyan kérdésem, hogy kuplungkosarat cserélt már valaki, mivel jár ez, illetve mennyiből úszhatnám meg? Úgy néz ki hogy cserélni kell..
dani992!
nekem kawa zzr600-asnak a felnije van hátul 160as gumival. Bár így vettem a motort, de elvileg átalakítás nélkül lehet cserélni.
Eladóvá vált a motorom, (kell a pénz a házra :-( ) , 95-ös 33700km -errel, uj fékbetét, gyertya stb. Kép az adatlapomon van. Ha valakit érdekel: 70/457-0148
http://www.mynetmoto.com/motor...
Bar itt a nemeteknel meg kb 40 eurot huznak le egy gumizasert...otthon meg 1-2 ezeret megcsinaljak föleg ha kiszeded a kereket...Vagy jobb helyeken mint itt Tbanyan az araban felrakjak.
(Rokonaidnak nem kell gumiztatni, hogy innen megrendelnetek?)
http://www.motorgumishop.hu/sp...
Nekem teljesen jó gumi. Valahogy motorgumiban Michelin fan vagyok