Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok srácok!
Kérdésem lenne, méghozzá az, hogy olvasgatva a fórumot, eltérő válasz jön le abból, h mire van a Divikben a primer lánc, valaki azt írja, hogy az erőt viszi át a főtengelyről a váltóba, valaki szerint ezt fogaskerék oldja meg, és lánc a generátort hajtja csupán. Mivel a szerelőm felhívta figyelmemet,h hallatja a Divimbe a hangját a lánc, de nem durván, ezért azt nem tudom,h szokták e ezt cserélni, mert ha nem muszáj, akkor nem tenném, mert nem olcsó mulatság lehet? Az olaj sűrűsége befolyásolhatja-e a hangot?
Válaszokat köszi előre is!
Sziasztok,ha nem bánjátok csatlakoznék a klubhoz,már egy ideje olvasgatlak benneteket mivel 2 hónapja vettem egy 93-as 600-ast.Szükségem volt egy megbizható túragépre és eddig beváltotta a reményeimet.Kicsit össze volt törve de sikerült helyrepofozni igaz néhol elég egyedi megoldásokkal.Levizsgáztattam és azóta panaszmentesen használom. üdv mindenkinek.
Hát igen, egyénesítgettem vagy 3 óra hosszát. végül is nem lett túl rossz, de a plexim ferde maradt. Ha teszek alá távtartót, akkor egyenesebb, de a lámpa és az idom közt, megnő a hely
A festés szerinted mennyire bírja, ha feszül a műanyag? Mert a távtartók miatt, amiket betettem, eléggé feszes egy-egy felfogatási pontnál. Lehet, hogy tökéletes már nem lesz, nem kellett volna elesni. Bár aki nem tudja, hogy mit kell nézni, az nem látja.
Köszi az instrukciókat
Am majd idővel megszokom csak csak fura a Cagiva után, hogy városon kívül is van még motor erő
Ki lehet egyenesíteni. Nem egyszer csináltam. Nézd meg, gondold el mi történt és tervezd meg hogy lehet helyre rakni. Aztán húzz rajta egyet, és már kész is. Te is meg tudod csinálni.
Fúrd magad szélbe! Gondold azt, hogy sas vagy, feküdj rá, és élvezd ahogy símogat, tép vagy hasít. És használj füldugót!
Fecó ne má! Én 130-ig elüdögéltem rajta. Igaz alig vagyok 176.
A Fazeren ez 160-ig igaz.

Aki meg nem szereti a szelet, az ne motorozzon!
Köszi a gyors választ.
Nekem plexi nélkül tetszik, csak gondoltam, ha sokat számít akkor rászánom magam.De így akkor marad ahogy van.
Vagy beruház egy pehely könnyű, áramvonalas sisakra! Nagyon sokat számít!
Szerintem az utólag felszerelt plexiknek inkább esztétikai szerepe van!
A fejidomos változat is normál üléspozíció mellet max 130-ig nyújt védelmet, utána két választásod van hasalsz vagy megkéred az utast tartsa a fejed!
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy mennyit számítana, ha szerelnék fel valami nem túl nagy plexit. Ma már mentem kicsit tempósabban is a motorral és el tudnám viselni, ha kicsit jobb lenne a szélvédelem.
köszi, lehet, hogy elviszem majd oda, de ajánlottak egy precíz srácot baján is. Az csak közelebb van.
Nem tudjátok mennyibe kerülhet, a motor elején lévő fejidom tartó konzol? Felraktam az idomot, de sajnos picit ferde, és engem rettentően zavar.
személyes szervíztapasztalatom nincsen.
alkatrészt vettem náluk sokszor.
ha az FZR/FZ fórumra átlátogatsz ott emre és bekessanyi már szereltetett náluk. jó tapasztalataik vannak,árakat is biztosan tudnak mondani
Remek!
Sziasztok!
Most érkeztem meg egy kis Románia-Bulgária-Szerbia kanyarról
2 nap/1500 km. Az idő is szerencsére remek volt, csak most hazafelé kapott el minket egy kis zivatar Belgrádnál...
Szia!
A 900-as értékei is ugyan ezek, könyvem van hozzá, csak be kell szkennelni.
Kissb!
Te szereltettél már velük? Milyen áron dolgoznak?
Ismerem valamennyire ott a szerelő srácot. Lelkiismeretesen megcsinálják?
Azt mondta ott a főnök, hogy 9000 Ft-os darabáron tud hozatni utángyártott vákuummembránokat amcsiból.
Azt is hallottam, hogy valami vékony ragasztószerű tömítőanyaggal meg lehet ragasztani, ha kicsi a repedés.
Vélemény?
köszi!
20W szerintem csak akkor kell, ha a 10-est eszi, nekem a 600-asnál kellett a 20W-és az még azt is csipegette ha 6000 fölött használtam...
Szia!10w-ben biztam én is,de láttam service-packet amiben 20w-s olaj volt A navitartó szép munka
De legalább valami közelitő értéket tudok
Majd ebay-ról lövök jav.könyvet.
Most ami sokkol,a bal kipuff,aminek a szép végét szétgányolták.
1db balosra pedig esély nem sok van.....
Szia XJ900!
Jó motor jó áron, sok problémamentes km-t!
Nekem motul 10w50 van most benne, nem eszi egy kicsit sem, de úgyis mindenki másra esküszik

Alabalazs!
Enduro motorosbolt: http://www.autoinfo.hu/enduro/
Talán drágább mint a Kissb által említett, de nekem bevállt.
EZEK A 600 értékei.
900 ét nem tudom

Pont az értékeket akartam kérdezni.
Olajat milyet javasoltok bele?
Köszi!
[6693] 2009. május 16. 15:26
Hello!

A szívó oldalon 0.11 és 0.15 mm között, a kipufogó oldalon pedig 0.21 és 0.25 mm között kell lennie, viszont a kipufogó oldalon megengedett a szelephézagot kisebbre (0.18 mm-re) állítani, hogy a szelepek zaját csökkentsd. Állítás a hézagoló lapkák cseréjével lehetséges, melyhez a következő táblázat nyújt segítséget: