Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenkinek:
Elég jó áron tudok akksit.Most vettem a 900-asba Magneti Marelli,14ah-s,kb 6000ft volt.Természetesen uj .
Holnap megkérdezem mennyiért kapjuk a motorolajat és közzéteszem.
Szia!Ugy néz ki,a tankjeladóm kuka.Egy nagy rozsdakupac az egész.Ma még nekifutok,hátha.....Jó lenne tudni hogy van-e?
Kipuff még nem jött meg Hátsó féket megcsináltam,le volt ragadva a dugattyú A tankank nekifutok,hátha talpra lehet állitani,mert ha kipuffot kell vennem,az 120font+posta.Ilyenről van tapasztalat?:
http://cgi.ebay.co.uk/XJ-900-S...
4.-ei programnak? :tanuljunk :)
Nem elkeserítés végett, de sajna ez kuka .
Holnap délelött csörgess meg, megnézem van-e bontottam.
Újjam van az tuti.
Gondolkozom most egy hátsó dobozon, praktikus lenne pakolni bele. Mik a lehetőségek a felerősítésre?

20eFt-ot nem szánnék egy konzolra, csinált már valaki házilag (vagy persze lakatossal) megfelelő konzolt divire?
Hehe hát ez jó! :) Milyen kicsi a világ!
Szia Tomi,

Szombaton Hatvan utántól végig ott jöttél mögöttünk, (mi egy szürke Astrával voltunk)
Gödöllő előtt vettem észre, hogy Te vagy az, mondtam is apósomnak, hogy lassítson, hadd tudjak integetni
Mikor a síneknél beállt a sor, akkor húztál el mellettünk, lestelek a hátsó ablakból de oda se bagóztál
Aztán a következő lámpánál elől álltál, (mi meg mögötted a 3-ak)
kb. akkor kezdett el esni.
A gödöllői kivezetőn már eléggé szakadt, és még azt is láttuk, ahogy beálltál a híd alá ... utánad érkezett egy chopperes utassal.
Aztán mi ki is értünk az esőből, apósom mondta is, hogy Rád, hogy gyertek tovább, mert nem sokkal arrébb már száraz, de telószám híjján
Azért remélem, hogy hamar megszáradtatok
Egy picit állítottunk rajta és már pöpec! :)
Köszi Feco a kedves kritikát
Annyira azért nem vagyok vagány, hogy 1kerekezzek, még a Triumph-nak is csak óvatosan tekergetem a szarvát, az xj-t meg igencsak kíméltem
Egyébként a lánc új, alig van benne km, (bár ezt már korábban is írtam) úgyhogy lehet, hogy csak ennyi lehet a nyúlás oka.
Rozsdás tuti nem volt, mert téli "leállás" előtt alaposan láncspréztem
Sziasztok!
Egy kis tanácsra lenne szükségem!
Mit lehet kezdeni az eltörött gyujtás kapcvsoló házzal?
új kapcsoló?
Ma sajnos nincs rá módom, de holnap kipróbálom. Remélem nem kell kicserélni, de majd meglátjuk.
Ha tényleg kopottak a kuplung lamellák akkor valóban minden sebesség fokozatban megcsúszik. Úgy próbáld ki , hogy 5.-6.-ban elforgatod a gépet úgy 6000-ig, majd hirtelen ráhúzod a gázt. Ha felpörög a motor, vagy a fordulat jobban emelkedik mint illő, akkor az sajnos lamella cserés. Érdemes az áraknak utána járni, mert nagy eltérések lehetnek, mert nem egy olcsó dolog a kuplunglamella.
A motorban 64.000 km van, és olajat nemrég cseréltem benne, castrol 20w50-es actevot kapott. A kuplungnak nincs túl nagy holtjátéka, a kart 2-3 mm lehet mozgatni. Ha rossz a kuplung, akkor minden sebességben kéne csinálja nem? Milyen árban lehetnek ezek a lamellák meg a rugó? Bár nem hajtom nagyon, ezért ritkán tapasztalom a jelenséget.
Mennyi kilométer van a motorodban?
kuplungkarnak van holtjátéka?

ha nincs, az miatt is megcsúszhat a kuplung
A kuplungban le kell cserélni a lamellákat meg a rugókat. A bikerworldon mindent megkapsz, igaz nem olcsó. Kb egy fél órás művelet az egész és nagyon egyszerű. Ha már leengedted az olajat akkor egy olaj meg egy szűrő is dukál.
Szerbusztok mindenki!

Nem tudtok véletlenül valami jo boltot ahol hozzá lehet jutni túraplexi+vario szetthez emberibb áron? MRA plexiket nézegettem varioban de 35000Ft. Ha kintröl rendelem az is ennyibe jönne ki hiába olcsóbb a beszerzése, megdobja a szállítás. A TDM850 túraplexije is jó ha valaki olyat tudna.

87
Cserélj olajat. Ha az nem oldja meg a problémát akkor kuplung. De az már zsebbe nyúlós.
Amikor vettem a gépet sokat állt elötte. Egy igazi meleg nyári napon kicsit megforgattam és akkor csinálta ezt nekem is. 6.ban felpörgött minden ok nélkül, mintha kidobta volna a fokozatbol. Kicsi pihi, hült a gép és utánna minden jo volt hazáig. Utána olajcsere és minden hejrejött.

87
Na, ma is tanultam valamit. Egyébként a láncra azért gyanakszom - azon túl, hogy nagy a lógása - mert az oktatóm is pont így írta le azt az esetet amikor elfelejtette kenni a láncot és megnyúlt...
sziasztok
Van egy eladó Leo vince SBK dobom eladó ha valakit érdekel. Kép az adatlapomon van. Ára: 45.000ft. Szép napot
Valószínűleg megcsúszik a kuplungod. Vagy kopott a kuplung, vagy autóba való olaj van benne
Valami ilyesmi van az XJ-ben is!
Elég szorosan kell illeszkednie a lánckerékkel, az enyémnek 15 év és legalább 50 ezer kilométer meg se kottyant, de ez a használat függvénye is.
Rike elég vagány csajszi el tudom képzelni, hogy ezzel tanult kerekezni!
Üdv! Mitől lehet az, hogy némelyik sebességben, nem mindig, általában 3.-ban vagy 4--ben olyan 6-7 ezres fordulta körül felugrik a fordulat, olyan mintha picit behúznám a kuplungot, vagy mintha kiforogna a hátsó kerék. Gondolom annyi erő ezekben nincs, hogy az utóbbi megtörténjen, ezért a kuplungra gondolok.
Vagy az olaj is csinálhatja? A többi sebességtartományban nem tapasztalok semmi furcsát.
Valakinek tapasztalata?
Szevasz Tanár Úr!

Csinálom neked a boltot: http://sportmotor.hu/motoros_v...

Tisztelt publikum: itt a videó ahol meg lehet hallgatni a dobokat!

Széles utat mindenkinek!
Ööö, lehet butaságot kérdezek, de az mi?