Vilman te figyeled miket irnak itt a fórumon ? Nincs olajhűtőjük stb....XD Bezzeg a mi jó kis régi gépeinken minden van olajhűtő 6gang stb... Én azt gondoltam hogy a Divik jobban felszereltek mint a régebbi típusok ezek szerint tévedtem :S
Sportkipuff van a képben, nekem ajánlgatták, de nekem 99%-os a gyárim. Ha érdekel összehozlak. Nincs már meg a motorja, útban van neki, lehet jó árat elérni.
Ha nem akarod szétszedni, inkább a hozzáértő bilincset javallanám.
A jelenlegi első cuccért meg megkaphatod akár a cserecucc árát is. Talán. Én gondolkodtam N-esítésben, és (onnan tudom, hogy mások a vázak) mondtak az elejére vagy 150 eFt.
Azonnal nem gondolkodtam tovább.
Nem régóta. Mintegy 1 hete lettem Yamahás. Szóval nem én hanyagoltam el ennyire brutálisan.
Hál isten egyébként mert soha nem lehetett volna jó motorom...
Motorbontóból küldték postán. Nem emlékszem sem a helyre, sem a telefonszámra, de a doboza megvan otthon, talán rajt van a feladó. Ha reggel hazaérek a munkából akkor majd megnézem.
Ide
Remélem odavisz, ill az itemszám: http://cgi.ebay.de item: 180159994297
Remélem full extrás voltam....
lengőkar
A jelenlegi első cuccért meg megkaphatod akár a cserecucc árát is. Talán. Én gondolkodtam N-esítésben, és (onnan tudom, hogy mások a vázak) mondtak az elejére vagy 150 eFt.
Azonnal nem gondolkodtam tovább.
Próbálkoztál magyar bontókkal? Van véleményed?
A csavar megoldható egy hozzáértő hegesztéssel.
Ne aggódj, a tieden nincs olajhűtő. (az enyémen sincs...) Azt csak "96 utáni modellekre szereltek.
És ha már kotrom, itt egy olajhűtő.
Neked, meg a "barátnődnek" megvolt európa mi? Nagy gratula!
Hál isten egyébként mert soha nem lehetett volna jó motorom...
A képeden az a Te motorod?