Papírok szerencsére elintézve minden probléma nélkül. Kis motorozás is volt már szerencsére. 1-2apróságot szeretnék majd még alakítgatni és akkor szinte tökéletes lesz..
Örülj, ha hallod szépen zongorázni. Az perfekt. akkor megvan a kellő szelephézag. Most volt a kezembe két gép is hézag nélkül. na az gáz! Beteg lesz tőle a gép, és behal. Ne aggódj rajta. A karbiszinkron meg talánm időszerű.
sziasztok
Van egy 95-ös xj600asom és szerintetek ha van egy kis szelephang az mennyire gond? Érdemes e megnézetni és beállítatni vagy had guruljon tovább így? még nem rég vettem de itt a környéken ( Nyíregyházán) még nem találtam egy normális szerelőt aki megnézné, sosem ér rá egyik se :-( Ja meg melegen pár km után az alapjárat ingadozik 1500-2000 közt, az mitől lehet? Szép estét
Sziasztok! Meg tudja valaki mondani nekem ,hogy mi a gyári előírása ,normája, viszkozitása az 1983-as XJ 550 (4V8) motorolajának?
És hogy merre található az olajszűrő?
Kösz!
Múlt hét óta én is tulajdonosa lettem egy 93/4 xj 600-nak. Mivel első motorom ezért olyan kérdésem lenne, hogy a képedi közt láttam a bukógombáról képet és én is szeretnék ilyent gyártani magamnak. Esetleg tudnál-e méretekkel szolgálni a tiedéről, és infóval, hogy az hogyan is van rögzítve a blok csavarjához, vagy alá.
Előre is köszönöm!
Valamelyik Toyota Corolla 1.3-as autó szelephézagoló lapkája pont jó hozzá, aminek kb. 500 Ft darabja, nem pedig 3000! Hívj fel 1-2 hengerfej felújító műhelyt, biztos segítenek.
Pontosan ez a helyzet. Ne nyektesd sokáig mert elég az indítórelé, hamarabb mint gondolnád. Nem drága, ellenben nem egyszerű beszerezni, még bontóban is ritka...
Ha alacsony az akksifeszültség, akkor szokott berregni. Indítórelé vagy mifene. Majd a nálam hozzáértőbbek megmondják. Annyi ereje sincs, hogy megpörgesse az önindítót. Lehet, hogy az akksi elhalálozott
sziasztok!kerlek segitsetek nekem!
a minap elol akartam szedni a mocimat, de nem indult!azt hittem az aksi a hibas, ezert ujratoltottem! de megint nem gyul!
az aksi mellett van vlmi kis dobozka az mind birrr-eg!
mi a teendom?meg lehet javitani?
mit ajanlotok?
Sajnálom,de este 6-kor elvitték egerbe.Egyébként nagyon jó kis motor volt amit bárkinek merek ajánlani,mint tanuló,mint kezdő mocinak.Ha még egyszer veszek akkor csak ugyanilyet,az biztos.Másrészt ha ilyenen gondolkozol akkor nagyon nézd át,mert nagyon ritka amit érdemes megvenni!Aki tőlem elvitte azt mondta,hogy jóval többért sokkal rosszabbat árulnak.
20W-50-es jó bele.
A két középső könyök között lent találod, a hűtő csöve megy rá.
Üdv.
Van egy 95-ös xj600asom és szerintetek ha van egy kis szelephang az mennyire gond? Érdemes e megnézetni és beállítatni vagy had guruljon tovább így? még nem rég vettem de itt a környéken ( Nyíregyházán) még nem találtam egy normális szerelőt aki megnézné, sosem ér rá egyik se :-( Ja meg melegen pár km után az alapjárat ingadozik 1500-2000 közt, az mitől lehet? Szép estét
És hogy merre található az olajszűrő?
Kösz!
Széles utat!
Csak nem erre gondoltál?
Múlt hét óta én is tulajdonosa lettem egy 93/4 xj 600-nak. Mivel első motorom ezért olyan kérdésem lenne, hogy a képedi közt láttam a bukógombáról képet és én is szeretnék ilyent gyártani magamnak. Esetleg tudnál-e méretekkel szolgálni a tiedéről, és infóval, hogy az hogyan is van rögzítve a blok csavarjához, vagy alá.
Előre is köszönöm!
annyira le van merulve...hogy a relet sem kapcsolja mar be...
kosz...
az én akksim is ilyesmit adott elő
koszi...
a minap elol akartam szedni a mocimat, de nem indult!azt hittem az aksi a hibas, ezert ujratoltottem! de megint nem gyul!
az aksi mellett van vlmi kis dobozka az mind birrr-eg!
mi a teendom?meg lehet javitani?
mit ajanlotok?
kerlek segitsetek!elore is koszonom...