Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát jó hogy beszéltünk, mert nem voltam biztos benne, hogy megvegyem-e. De akkor megveszem.
Neked sok sikert az eladáshoz!
Igazából mivel én nemrég eladtam a motorom, nagyon elgondolkodtam a motorodon. Írnál egy pár sort, hogy mik voltak cserélve, milyen állapotban van, milyen a fogyasztása? Mennyire csörög a kuplung? Ilyenek érdekelnének.
Szerintem a komplett szett 70e-ert kutya jo ar! Azt en nem hagynam ki!
Kb nekem ebbol is az derult ki, hogy nem lottem be nagyon rosszul az arat a gondolatomban, mivel szerintem a tied az extra uber olcso, boven ar alatti kategoria.

Most kivancsisagbol rakerestem az ebayon es a vateran is.
Egyre biztosabb vagyok, hogy kb jo az aram :)

Amugy koszi a segitseget!
Természetesen nincs harag, miért is lenne?!
Amit nekem ajánlottak, vagyis inkább lekönyörögtem egy mociról, az 70.000 Ft ba kerül. Ehhez van egy 3 dobozos givi tartókonzol, valamint két oldalsó, és egy hátsó doboz. Azok is Givik.
Ez talán segít neked majd az ár meghatározásában. 30.000 körül van egy zsír új tartó, ami egy dobozt tart.
Nem is nagyon tudunk, csak mivel sem te sem en nem tudjuk az arakat, ezert irtam, hogy nem problema, vedd meg azt.
Ennek az ara valahol 30-40 korul lehet (lehet nagyon melle lottem...majd kijavit valaki, de az is lehet, hogy tobb, vagy akar kevesebb), de sajnos tenyleg nem tudom, ezert irtam, hogy ha valaki be tudja arazni, akkor koszonom.
Oszinten szolva nem kereskedni akarok, csupan itt van, es ugy fest, hogy az eredeti tervemmel ellentetben (hogy majd felrakom a fazer-emre) porosodik feleslegesen. Mivel XJ-n volt, ezert jott az otlet, hogy talan egy XJ-snek jol jon, mivel nem kell vele szorakozni, csak feltenni a helyere. (ha egy alap konzolt vesz az ember...akar wingrack-et is... ahhoz kell egy adott motortipushoz valo felfogatas, mint irtam, pont ezert nem hasznalom en sem a fazeremen, mert gyartani/venni kellene hozza ezt azt, hogy fel lehessen tenni.)
Szoval ezert jott a gondolat.
De nyilvan, fillerekert en sem adom el, mert bar nem kenyerre kell, feleslegesen el sem kotyavetyelem. Ha arrol van szo, akkor elfer a garazsban, vagy erot veszek magamon, es felteszem a sajat mocimra :)

Szoval summazva a dolgot: Ha kell valakinek, van, el is adom, ha valakinek realis aron megeri. Nem az van bennem, hogy most aztan hatalmasat kaszalok, de nem is minden vagyam, hogy vigye el valaki. Sajnos a "ha te olcsóbban adod" armeghatarozassal nem igazan tudok versenyezni.

Amugy van egy dobozom is, ami valoszinuleg elado lesz, van hozza platni is (en azt hasznaltam az XJ-n). De mivel meg pillanatnyilag nem ures ( ) es mivel otthon van 200km-re szuleim hazaban (nem hoztam fel Pestre magammal) ezert az egy kesobbi "project" lesz. Egyebkent az egy Spada dobot, es a hozza valo platni.

remelem nincs harag!
Nem alkudozni akartam, de ahogy gondolod. Mondjuk nekem doboz is kell, az meg sajna neked nincs.
semmi gond, vedd meg azt!
Üdv! Én éppen most szeretnék venni egy konzolt, ha jó áron adod, engem érdekelne. Én nem vagyok nagyon tisztában az árakkal, már kinéztem egyet, de ha te olcsóbban adod, érdekelne.
Sziasztok Sracok!

Kicsit regen jartam erre, de azert remelem nem baj, ha szolok, hogy van egy elado XJ-re valo GIVI Wingrack 2 oldaldoboz tarto konzolom elado! http://www.kepesmotor.hu/motor...
Amint a hirdetesben is irtam, nem vagyok tisztaban az arakkal, szoval ha esetleg bearaznatok, akkor azt is megkoszonom, es termeszetesen ha valakit erdekel, akkor szivesen el is adom

Anno az XJ-men hasznaltam, tehat az XJ-hez valo adapterekkel van. Az indexek ujak, megvettem, de mielott feltettem volna, eladtam a motorom. Nem csak GIVI platni jo hozza, en sem gyari platnival hasznaltam. A festese szerintem elfogadhato allapotu.
Válasz a Fazeren.
Szia Berber!
Erről megírnád, mi a véleményed?
Ma délelőtt néztük meg, jó állapotban van, de nem megy a második henger. Tulaja azt mondta, kompresszió van benne. És még egy kérdés, hogy alkatrész beszerzés szempontjából érdemes-e megvenni, mivel belpiacos ez is, azt hiszem.
Köszi, Decs
Én itthon vagyok egyben! Azthiszem hatalmas nagy jó túra kerekedett belőle! Hazafelé is nagyot sikerült mennünk! Az idővel meg atom nagy szerencsénk volt, látva a mai napot! Még le se válogattam a képeket, de megen gyarapodtam pár szép darabbal, és baráttal azt hiszem.

Spirált a spirál boltból: eBey.de
Ajánlanám abár bontott de eredeti spirálokat.
Belefogtam garázs építésbe,és kell a pénz.A másik,hogy kettő éve van nálam,és mentem vele 1300km-ert.Ebből tavaly 300-at,tehát tényleg keveset használtam!Pár év múlva több időm lesz,de addig álló helyzetben is tönkremenne,ezért válok meg tőle.
és miért adod el?
Remélem mindenki egyben hazaért tegnap!
A útvonal és minősége tök jó volt akár csak az arborétum, köszönet Berbernek és mindenkinek aki ott volt, egy jót gurultunk
Hazafelé még a Balaton déli partján is megálltunk, (ezért jöttünk el előbb) fürödni még nem lehet
A mérleg: 500km/26l 1tankolással, úgyhogy majdnem teljesen elégedett vagyok, eltekintve a Jeliben elszakadt 800km-t kibírt km-óra spirálomtól...
Olcsó volt, de annyit is ért! Valaki tudja, hogy olcsón tartósabb darabot honnan rendeljek? (Ez a moped91.hu-ról volt 2000Ft-ért, már ránézésre túl hosszú volt és középen egyszerűen megtört a házzal együtt, a spirál meg elszakadt benne)
Simán megér annyit.
Helló
Hát attól függ mekkora dobozok, de ha givi és ráadásul 3db akkor szerintem megéri. Én most vettem egy hátsó dobozt, /Givi/ 33ezerért, tehát ha ebből indulsz ki a 3 doboz simán megér annyit.
szép napot, szebbet mint itt, hideg van :-(
Szerintetek megér egy használt, de jó állapotú, 3-as doboztartó konzol, valamint hozzá 3 doboz 70 ezret? Állítólag a 3 doboz Givi.
Sajnos én sem érek oda a Jeli túrára, de mindenkinek jó utat kívánok !

Legközelebb találkozunk !
Sziasztok!

Mindenkinek jó utat aki holnap Jelibe, (vagy máshová) megy, aki pedig korán (6:00) indul mint mi, annak pedig végtagfagyás menteset is.
Ma mentem dolgozni motorral, kemény az a 3-4C a városban is, de akkor is odaérünk
Domi223 Szép a vasad! Az enyimben 51000 van ,de szépen szól!
érdekes
Az eredeti útmutató szerint 10e km-ként kellene cserélni csak az olajat, vagy évente. Nekem még megvan hozzá a gyári angol és magyar könyve is, melyben gratulálnak, hogy Yamaha motorkerékpárt választottam
szerintem a 400 belpiacos, ezért van csak japán manual hozzá