Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

600hoz van nekem, angol
Köszi, neked van manual-od? Én a neten csak japán karaktereset találtam az XJ400-hoz (lehet a 600-ashoz kellett vna keresnem...)
6000km-ként kell(ene) cserélni.
én évente szoktam, mert nem megyek anniyt.

szűrőt a manual szerint minden második olajcserénél
de szerintem nem nagy összeg ha minden olajcserénél kap egy újat
Hát lehet, hogy veszek egy litert és rátöltök, hogy szinten legyen mert nem tudom lesz-e nyáron időm menni 2000km-t... 5000-enként kell cserélni, ugye?

Ez az egész gépjármű átírási hercehurca egy nagy rablás...
Nekem csak este dől el hogy tudok-e jönni vagy sem. De mindenképpen jelzem majd hogy mi lesz.
Mennyi km van benne?
Szia Tamás,

Először is örülök, hogy sikerült feltölteni az akksit! Idegesített engem is, mert tényleg nem rég vettem bele, és tavaly nem is sokat volt használva, még nem szabadna megdöglenie
A töltő jónak tűnik, lehet, hogy beszerzek én is egyet, bár ahogy nézem, ez autóhoz nem jó

Az a lámpa nem nyomás, csak szint jelző. (mint ahogy Imi is írta)
Az olajban max. 3000km van, de ha gondolod, akkor cseréld le nyugodtan (nekem is kellene a Triumph-ban, csak még sajna nem jutottam odáig )
Ha a Motul-t drágállod, ugyan olyan jó a Castrol is. (nekem anno Motul jött ócccsón) A lényeg, hogy 20W-50, vagy ezen érték közeli ásványi kell bele.
Ja, és próbáld közép sztenderen indítani, úgy nem "viccel" meg a hideg olaj+a dőlés. Mire felöltözöl bemelegszik, és már mehetsz is vele

Voltál eredetvizsgán? Kész rablás
Lehet, hogy a Nitro sisak jó, de a csizmájuk minősíthetelen fos. Fél év alatt szétmállott a belső talpbélése, a talpa pedig levált mindkettőn. 20e jó magyar forint volt vagy 10 éve. Utána vettem szintén ennyiért az IMETben valami nónémet (STR talán), ami azóta is bírja
oké!
Ott lesz velem.
Sziasztok!El szeretném adni a vasamat .Friss vizsgás 94-es kieresztés,jó állapot.Valaki? 06704173042.Ja,és 320 az ára!
Én is nézegetem!
Szerintem minket úgy kell majd leolvasztani Fehérváron.
Hi!

Az időjárás előrejelzést nézegetve, vlszleg lesz valami a Jeli túrából. Én Vámosról indulok majd. Hozd magaddal majd a tárcsát, aztán majd az arborétumnál pénzezünk :)
MTR.. olcsó sisakok között szerintem elég jó.. vagy még a NITRO!
Köszönöm a válaszokat, milyen sisakot ajánlatok akkor viszonylag tűrhető áron?
A luisból rendelhető sisakok 15 ezer körül, az csak nem lehet olyan rossz?
Nekem is volt ilyen árú sisakom. Elég huzatos, és zajos. Utána megvettem a mostanit, ennek az árnak a többszöröséért. Fényévekkel jobb, de még ezt se mondanám tökéletesnek.
volt nekem is motowell sisakom, de már nem használom. Nagyon hangos, zajos, a plexije nem zárható le tökéletesen, mindig lefagyott a bal szemem a huzattól, viszont cserébe nem párasodott :-)
Tavaly a magas-Tátrában egyik társunk kicsúszott, a Motowelles bukó plexije darabokra tört, és főleg ettől sérült meg.
Többek között őt is kérdeztem épp :)

Tehát ha világít az csak azt jelenti, hogy kevés benne az olaj... értem.
Használ valaki Motowell sisakot? Ezek már 12-13 ezerért vannak, az ár tükrözi a minőséget? Ti vennétek ilyen sisakot?
Az nem olajnyomás, hanem csak szint jelző.
Kérdezd meg a volt gazdit, mikor cserélt olajat, és milyet rakott bele.
Az olajszintet pedig mindig nézzük. Na jó, menet közbe nem kell.
Na, egész éjjel a töltőn volt így reggel pöc-röff indult
Majd kiderül 2 nap múlva is megtudja-e ismételni mindezt...

Viszont néha felgyullad az olajnyomás jelző és ennek kapcsán megnéztem az olajszintet (csak most először ) és eléggé a minimum szinten van - épphogy látszik az alján. Most azon gondolkodom, hogy rátöltsek-e egy olyanból amit írtál, vagy kompletten cseréljem le. Ki milyen olajat ajánl? 4T 20W-50-ből bármi mehet? Néztem Castrolt az majd egy ezressel olcsóbb, mint a Motul, annyival rosszabb is vajon?
Szombaton és vasárnap is meló
ezüst színű autóval volt, egy szemüveges emberke.
A boltban azt mondták valami spéci csepptöltő és állítólag egész télen rajtahagyhatom. 5eFt-ba fájt... Ilyen..

Viszont az van ráírva, hogy 10 óra alatt tölt és már 3 óra után töltöttnek mutatja... lehet hogy megdöglött az akksi... Majd holnap kiderül, ha nem tudok hazajönni az eredetiség vizsgáról akkor nem jó
Szia Tamás,

Most két éves az akksija, épp tavasszal vettem bele. (írtam is korábban)
Télen ki volt véve, és benn volt a lakásban, mert a garázsom nem fűtött.
Az igaz, hogy nálam töltve nem volt, mert nincs töltőm, de soha nem is volt vele probléma.
Álló helyben nem szívja semmi, tehát ilyen gond tuti nincs vele.
Remélem, hogy egy töltés rendbe hozza, és nem kell rögtön új akksival nyitnod

Miféle spéci töltőt vettél amúgy, és mennyiért?
Lehetséges...
Motorral volt? Ha igen milyennel?