Tudja valaki, hogy a fém váz, ami az első fejidomot fogja, állítható-e?
Felraktuk az idomot, de kicsit ferdén áll, és nem az idom miatt. Gondolom elhajlott. Valakinek eladó Esetleg?
Ezen a helyen már nézted?
Leírás: Használt gumik, robogótól a chopperig nagy választékban eladók. Érdeklődj telefonon!
Feladó adatai
név: redmotors
megye/város: pécs-szalánta
mobil: 06-20-99
9-9636
Mint emlitettem itt a rajz a cuccrol amit meg ti csinaltatok. Szerintem kiindulasnak jo lenne ahogy elnezem a masik rajzot. Söt azon hatranyosnak tartom hogy ilyen hosszmeretü csavarban nem lesz egyszerü kapni fimom menetemelkedesüt. Ami meg nekem van M10x1.25 van vagva.
Hát valami gyári Michelin nem tudom a pontos nevét de a gyári gumija 98as ugye viszont annyira nem kemény, a profil mélység pedig olyan 3mm körül lehet középen talán kevesebb de az oldalán még nem is nagyon jártak vele, 1 160ast próbáltam rá de nagyon behúzta a felni aztán le is szedettem mindjárt, 140es még jó volna rá szerintem, de azt meg nem találok aránylag normálisat
Szia ! Most milyen gumi van rajta és milyen mély a mintázata?
Nekem van egy Heidenau Wings K 64 130/70-18 63 H Kb.2.5 profil mélységgel, de ezt a keménysége miatt cseréltem le Bridgestone-ra.
Nem tud esetleg valaki hátsó gumit használtban. 18ast normális állapotban nem nagyon találok, még a gyári van rajta és azért nem ártana lecserélni szerintem. 140/60,140/70 vagy valami ami jó rá.
Az akksit teljesen feltöltöttem, legalábbis a töltő azt mutatta. Három lassút tekert, és megint a kerregés. Szerintem is akksi lesz. Én még nem vettem bele, 3 éve nálam van. Nem tudom meddig szokták bírni.
395.000FT lepapírozva meg minden,98as évjárat 16208Km de szerintem hihető is, gyári olaj olajszűrőt múlt héten cseréltük ki, szép állapotban van nagyon szerintem. Holnap remélem végre sikerül lefényképeznem és akkor rakok fel pár képet.
Igen, én is tőle vettem.
Na ezt nem tudom, mert sose mértem, meg nem is tudom milyen műszer kellene hozzá. A villamossághoz totál sötét vagyok, soha nem is érdekelt. Az akksit feltettem tölteni, a töltő teljesen merült állapotot mutat, ami számomra érdekes, mert 10 perccel előtte rendesen tekerte.
Hello!
Engem is utolért valami elektromos hiba.
Rendben beindítom a gépet, megyek vele 8 km-t. Ritka eset, de lefulladtam egy kereszteződésben. Indítom, egyet fordul az önindító, és kerreg az ülés alatt. Betoltam, mentem 2 km-t fogyasztó nélkül, hátha tölt valamit. Következő kísérletre ugyanazt csinálta. Szerintetek az akksi, vagy az önindító sz.rt be ennyire hirtelen?
Én is ott vettem a 600-ast
Nincs véletlenül a volt tulajnak egy szép németjuhásza, illetve nem József a keresztneve? Ha igen akkor ugyanattól vettük, legalábbis én Őt ismerem és tudom, hogy hoz be Ausztriából motorokat eladni.
Cserkúton vettem, Ausztriából hozták be.
Érettségit majd meglátjuk még...
Képeket pedig ma szándékoztam csinálni.
Hát igen, garázsban sem férünk el, meg ugye a pénz sem jönne rosszul
Szia Balázs! Lehet, hogy elhamarkodottan ajánltam A hirdetett dobozt!
A fénykép alapján egy Givi E450 N monolock doboz aminek a max. terhelhetősége valószínű csak 3 kg. Az új ára platnival most akciósan
35 900.- . Inkább egy monokey dobozt vásárolj ami 10 kg-ig pakolható.
A terhelhetőségen kívül nem tudom még miben különbözik a típus.
Talán valaki hozzá tud szólni ?
Felraktuk az idomot, de kicsit ferdén áll, és nem az idom miatt. Gondolom elhajlott. Valakinek eladó Esetleg?