Köszi!
Szerinted van jelentősége, hogy az olcsóbbat, vagy a drágábbat rendelem meg? A csapágyboltban olcsóbb lenne?
Porvédő gumit ott gondolom nem kapok.
Teszek fel a három nap uti tervéről térképet. Mind a három elég húzos 420-450 km táv, ne felejtsük el szerpentin elég gazdag mind a három uti terv. Az utak felén már jártam, tehát vannak ismerős részek számomra.
Mikor az én Hondámat ellopták, a helyszínelő rendőr, még a színét se akarta felírni a gépnek. Hát azért na! Azt csak tudni kellene, ha keresünk valamit. Ennyit a rendőrökről. Nem érdekli őket ezek az "apró" problémák. 30 nap múlva lezárták a nyomozást.
Nekem a Fiat alatt szúrtak ki 2 db vadi új téli gumit március közepén. (4, ill. 6db lyuk/gumi)
(és még két másik kocsinak is aznap reggelre)
Rendőrség, helyszínelés, (mi mutattuk meg nekik, hogy hol vannak a szúrásnyomok) jegyzőkönyv, feljelentés, ... 2 hét múlva papír, hogy lezárták a nyomozást ... kár volt az egész hercehurcáért
Persze Te tudod a Tiédet
Rendőrségen kiröhögnek.. nekem lerúgták, ott hevert a motor alatt. Azt mondták hogy: "...úgyse fogjuk megtalálni ki tette, és ne akard hogy feleslegesen dolgozzunk, különben is filléres tétel." ( 25ezer lett volna nekem a gyári, vettem helyette utángyártottat 5ezerért, ami szar, de legalább ezt nem kell féltenem)
Szóval mint írtam ez még egy kicsit képlékeny nálam. Az időpont a biztos, mivel a feleségem akkor tud eljönni szabira,igaz én bármikor ráérek. Szálláshelynek végülis egy régi bevált helyet néztem ki Köflachban/ Graztól 70km nyugatra/és onnan indulna a háromnapban a túrák minden irányba. A Nockalm az 51 számozott hajtűkanyarjával biztos benne lenne, valamint Maltatal ahol kilehet lépni a felhők fölé, Lavamünd és a 69-es út, majd a Bledi tó Szlovénia. Itt vagyok elakadva 3. napon, hogy még merre északra vagy nyugatra még nem tudom, de majd még kitalálom.Igaz a környéket én már bejártam,,de ha többen leszünk akkor lehet, hogy végig mehetnénk a számomra ismert szép utakon. Ha valakit érdekel végülis lehet jelentkezni, nagyobb tömeg esetén viszont előre le kell foglalni a szállást, és szerintem előleg is kell .
Na ez jól hangzik, bár nekem akkor variálnom kell a szabimmal
Erdélyben tényleg volt egy kis kavarodás, lehetetlen volt ennyi embert összetartani, (a csúcs az volt, amikor a túravezetőt kezdték előzgetni) de összességében nekem a túra és a hangulat is nagyon tetszett, így visszagondolva is szép emlék marad.
Sikerült szerencsére szabit intéznem, akkor én is veletek tartanék a sógorokhoz.