Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gezaz!
Sikerült szerencsére szabit intéznem, akkor én is veletek tartanék a sógorokhoz.
Köszi!
Szerinted van jelentősége, hogy az olcsóbbat, vagy a drágábbat rendelem meg? A csapágyboltban olcsóbb lenne?
Porvédő gumit ott gondolom nem kapok.
Itt megrendelheted, de a csere nem egy egyszerű feladat az otthoni szerszámkészlettel.

http://www.biker-world.hu/kate...

Egyébké
nt bármelyik jobb csapágyboltban kapsz, megadod az eredeti csapágy méreteit és ők kapásból tudják milyen kúpgörgős csapágy a megfelelője.
Hali!
Tudja valaki, hogy mennyibe kerül egy kormánycsapágy szett? Hol érdemes keresni?
egyből fel tudod rakni. a gyári kipuffogóbilincseket kell rátenned a két fekete csőre és már mehet is.
sogorom viszont mind ismeri ö versenyzet ob be anno
személyesen nem de a Ramirezel dolgoztam együt egy darabig
Ez egyből felrakható, vagy kell hozzá valami csatlakozó?
Hali
Mennyibe kerülne a két membrán?
hello! van XJ 600S /N-hez egy kis sportdobom. ha valakit érdekel 3ezer Ft + postaköltségért az övé lehet.
Ime 1 fotó
Voltam a hétvégén motorozni,800km az Alpokban.
Szerintem 450 az pont jó napi adagnak.
(én szakadó esőben mentem annyit)
Szia!Te ismered Kalocsán a Totyát ?
Hmm, jól hangzik.
Teszek fel a három nap uti tervéről térképet. Mind a három elég húzos 420-450 km táv, ne felejtsük el szerpentin elég gazdag mind a három uti terv. Az utak felén már jártam, tehát vannak ismerős részek számomra.
Ha kész lesz a konkrét terv akkor vázold már lécci, mert engem érdekelne és ha úgy döntök, hogy mennék akkor időben le tudjam rendezni a szabit.
kihivtam öket
azt monta az ügyeletes hogy kiküldi a járört
azota se jöttek
csak tudnám hévizen mi fontos bünügy van ami miatt nem értek rá kijönni
Mikor az én Hondámat ellopták, a helyszínelő rendőr, még a színét se akarta felírni a gépnek. Hát azért na! Azt csak tudni kellene, ha keresünk valamit. Ennyit a rendőrökről. Nem érdekli őket ezek az "apró" problémák. 30 nap múlva lezárták a nyomozást.
Szia,

Nekem a Fiat alatt szúrtak ki 2 db vadi új téli gumit március közepén. (4, ill. 6db lyuk/gumi)
(és még két másik kocsinak is aznap reggelre)

Rendőrség, helyszínelés, (mi mutattuk meg nekik, hogy hol vannak a szúrásnyomok) jegyzőkönyv, feljelentés, ... 2 hét múlva papír, hogy lezárták a nyomozást ... kár volt az egész hercehurcáért
Persze Te tudod a Tiédet
Rendőrségen kiröhögnek.. nekem lerúgták, ott hevert a motor alatt. Azt mondták hogy: "...úgyse fogjuk megtalálni ki tette, és ne akard hogy feleslegesen dolgozzunk, különben is filléres tétel." ( 25ezer lett volna nekem a gyári, vettem helyette utángyártottat 5ezerért, ami szar, de legalább ezt nem kell féltenem)
sziasztok lelopták a bal tükrömet
tudnátok egy árat mondani egy darab tüköre csak hogy érdemes e a rendörségre menni vele egyátalán?
Szóval mint írtam ez még egy kicsit képlékeny nálam. Az időpont a biztos, mivel a feleségem akkor tud eljönni szabira,igaz én bármikor ráérek. Szálláshelynek végülis egy régi bevált helyet néztem ki Köflachban/ Graztól 70km nyugatra/és onnan indulna a háromnapban a túrák minden irányba. A Nockalm az 51 számozott hajtűkanyarjával biztos benne lenne, valamint Maltatal ahol kilehet lépni a felhők fölé, Lavamünd és a 69-es út, majd a Bledi tó Szlovénia. Itt vagyok elakadva 3. napon, hogy még merre északra vagy nyugatra még nem tudom, de majd még kitalálom.Igaz a környéket én már bejártam,,de ha többen leszünk akkor lehet, hogy végig mehetnénk a számomra ismert szép utakon. Ha valakit érdekel végülis lehet jelentkezni, nagyobb tömeg esetén viszont előre le kell foglalni a szállást, és szerintem előleg is kell .
Sziasztok, eladtam a motorom és van egy eladó karbi sorom két jó membránnal. Szóljon ha érdekel valakit.
Mégis, milyen felállásban gondolod? Csak úgy nagy vonalakban.
Na ez jól hangzik, bár nekem akkor variálnom kell a szabimmal
Erdélyben tényleg volt egy kis kavarodás, lehetetlen volt ennyi embert összetartani, (a csúcs az volt, amikor a túravezetőt kezdték előzgetni) de összességében nekem a túra és a hangulat is nagyon tetszett, így visszagondolva is szép emlék marad.