Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Dani992! Tankolás közben ma odajött hozzám egy ember, és a mocimról érdeklődött ,mivel egy ismerőse most vett egyet.Lehet ,hogy te vagy az ismerőse .Üdv itt!
Köszi ,holnap még az angol van vissza és ennyi volt szerencsére. Aztán majd Júniusban a szóbeli
Milyen szakon végeztél?
Az jó hely, én is oda jártam
Sok sikert a vizsgákhoz
zipi
Melyik suliban?
Az akksit mikor vetted bele?

Hétfőn hazahoztam a motorradból és azóta nem mentem vele (most hogy 38 alá ment a lázam felültem - volna - rá egy kicsit) és kettőt forgatott rajta aztán csak kattogott... Kivettem az autómból az akksit és azzal bebikáztam, de úgy is kellett indítózni vagy 1 percig mire beröffent. A Karcsi aztmondta, hogy töltötték az akksit, de 2 nap alatt így lemerül?

Vettem most egy spéci töltőt hozzá, remélem egy töltés rendbehozza...
Nem tudtam még csinálni, de a hétvégén valószínűleg fogok csak még érettségizek. Plusz ma volt forgalmi vizsgám... :)
xj-ről nincs még képed?
Köszönöm szépen mindenkinek!
Szia! Üdv itt!
Vitarij már meg is írta, csak a 20w50-el egészíteném ki, én azt is használtam, viszont az hidegben igencsak sűrű, ezért télen nem célszerű sokat indítgatni vele
Jelenleg 10w50-es motult használok, kuplung ok, nem is eszi, eddig bevállt.

Valaki jön még rajtunk kívül Pécsről szombaton a Jeli túrára?
Szia ! Üdv a fórumon! Elég sok hozzászólás volt már erről a témáról, ha beírod a motorolaj v. olajcsere szót a keresés a topikban olvashatod őket.
Én először full szintetikus majd ásványit használtam a 15w-50-ből mind a kettő bevált. A következő alkalommal kipróbálom a 10w-50-net ezt ajánlanám.
üdv itt!
valami 20w-50 et
Sziasztok!

Most sikerült vásárolnom egy XJ600-at és olyan kérdésem lenne , hogy milyen motorolajat ajánlanátok hozzá.
Nem mondom, hogy nem kell figyelni, és ésszel csinálni, de nekem számtalanszor bejött. pl. 25€ láncszett, 22$ fék kuplung karok, sorolhatnám, elég sokáig. Szóval nem egyszerű használni, de ha nem szereted a kockázatot motorozni se menj!
Az e-bay megbízhatatlan? Még soha nem vettem ott semmit.
eBayon. Tudod, mindíg ott.
Sajnos a lelkem a válallaté, szombaton meló van, ráadásul déltől este 22-ig
Így a Jeli tolódik jövőre, viszont remélem, hogy tali lesz még az idén
Helló Vitarij!
Erről a túráról beszéltem, elküldtem e-mailban is, de hátha itt előbb észreveszed:
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4170&sessi
on_id=JbkIKEOlgg.14378
Tükörrel kapcsolatban én Törökbálinton vettem az RMC-nél kb. 2 éve 3500 Ft körül volt a pár.
Elég hosszú szárakkal, jobb és bal menetes, nem kellett átalakító sem.
Ha az idő meg az időM engedi akkor jövök Adrival.
néztem én is utángyártotat de rövid volt csak avállam látszot benne
annak 3200 volt darabja
valahonnan nekem is szereznem kell
Szevasztok!
A segítségetekre lenne szükségem!
A kuplungbovdenem kiszálasodott, és szeretnék venni újat!
Hol tudnék olcsón jót vásárolni?
Valami ilyesmit tudok ajánlani hirtelen: Jeli Cooltüra III. ha az idő is engedi!