Szia Dani992! Tankolás közben ma odajött hozzám egy ember, és a mocimról érdeklődött ,mivel egy ismerőse most vett egyet.Lehet ,hogy te vagy az ismerőse .Üdv itt!
Hétfőn hazahoztam a motorradból és azóta nem mentem vele (most hogy 38 alá ment a lázam felültem - volna - rá egy kicsit) és kettőt forgatott rajta aztán csak kattogott... Kivettem az autómból az akksit és azzal bebikáztam, de úgy is kellett indítózni vagy 1 percig mire beröffent. A Karcsi aztmondta, hogy töltötték az akksit, de 2 nap alatt így lemerül?
Vettem most egy spéci töltőt hozzá, remélem egy töltés rendbehozza...
Szia! Üdv itt!
Vitarij már meg is írta, csak a 20w50-el egészíteném ki, én azt is használtam, viszont az hidegben igencsak sűrű, ezért télen nem célszerű sokat indítgatni vele
Jelenleg 10w50-es motult használok, kuplung ok, nem is eszi, eddig bevállt.
Valaki jön még rajtunk kívül Pécsről szombaton a Jeli túrára?
Szia ! Üdv a fórumon! Elég sok hozzászólás volt már erről a témáról, ha beírod a motorolaj v. olajcsere szót a keresés a topikban olvashatod őket.
Én először full szintetikus majd ásványit használtam a 15w-50-ből mind a kettő bevált. A következő alkalommal kipróbálom a 10w-50-net ezt ajánlanám.
Nem mondom, hogy nem kell figyelni, és ésszel csinálni, de nekem számtalanszor bejött. pl. 25€ láncszett, 22$ fék kuplung karok, sorolhatnám, elég sokáig. Szóval nem egyszerű használni, de ha nem szereted a kockázatot motorozni se menj!
Helló Vitarij!
Erről a túráról beszéltem, elküldtem e-mailban is, de hátha itt előbb észreveszed:
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4170&sessi
on_id=JbkIKEOlgg.14378
Tükörrel kapcsolatban én Törökbálinton vettem az RMC-nél kb. 2 éve 3500 Ft körül volt a pár.
Elég hosszú szárakkal, jobb és bal menetes, nem kellett átalakító sem.
Milyen szakon végeztél?
Sok sikert a vizsgákhoz
Hétfőn hazahoztam a motorradból és azóta nem mentem vele (most hogy 38 alá ment a lázam felültem - volna - rá egy kicsit) és kettőt forgatott rajta aztán csak kattogott... Kivettem az autómból az akksit és azzal bebikáztam, de úgy is kellett indítózni vagy 1 percig mire beröffent. A Karcsi aztmondta, hogy töltötték az akksit, de 2 nap alatt így lemerül?
Vettem most egy spéci töltőt hozzá, remélem egy töltés rendbehozza...
Vitarij már meg is írta, csak a 20w50-el egészíteném ki, én azt is használtam, viszont az hidegben igencsak sűrű, ezért télen nem célszerű sokat indítgatni vele
Jelenleg 10w50-es motult használok, kuplung ok, nem is eszi, eddig bevállt.
Valaki jön még rajtunk kívül Pécsről szombaton a Jeli túrára?
Én először full szintetikus majd ásványit használtam a 15w-50-ből mind a kettő bevált. A következő alkalommal kipróbálom a 10w-50-net ezt ajánlanám.
valami 20w-50 et
Most sikerült vásárolnom egy XJ600-at és olyan kérdésem lenne , hogy milyen motorolajat ajánlanátok hozzá.
Így a Jeli tolódik jövőre, viszont remélem, hogy tali lesz még az idén
Erről a túráról beszéltem, elküldtem e-mailban is, de hátha itt előbb észreveszed:
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4170&sessi
on_id=JbkIKEOlgg.14378
Elég hosszú szárakkal, jobb és bal menetes, nem kellett átalakító sem.
annak 3200 volt darabja
valahonnan nekem is szereznem kell
A segítségetekre lenne szükségem!
A kuplungbovdenem kiszálasodott, és szeretnék venni újat!
Hol tudnék olcsón jót vásárolni?