Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben, legközelebb szólok ha arra megyek!
Oké!
Ha valami miatt nem jönne össze, kereslek telón, úgy gyorsabb lesz.
Ásványiba! Ezt jól megaszontam.:)
Nekem is volt 20 w 50, ásványiba. Nem éreztem lényeges különbséget.
Rendben!
Úgyis szivesebben motoroznék egy jót orfűre vagy akárhova, mint gurulgatni a városban...
Nekem is 20W50 volt a 600-asba, ha bemelegszik az olaj akkor tényleg jó, nyáron nagy melegben bevállt.
Most 10W50-et használok, szerintem ezzel jobb a kenés, míg be nem melegszik a gép.
Yamaha Yakomoto komlói út 229, itt voltál?
2km-el lejjebb lakom onnan a komlói út mellett, legközelebb találkozhatunk, ha erre jársz
De ,ha esetleg nem lesz ,guruljunk valahova.
Nem teljesen. Én is évekig 20-50 W-et használtam. Szegeden a Yamaha kereskedés főnöke is ezt a viszkozitás értéket ajánlottta.Most 10-40es van benne, de melegen behúzott kuplungnál is teljesen csendes a motorom. Ha jól tudom csak félszintetikus van 20-50 W-ből, de jobban szeretik manapság a szintetikus olajakat a kereskedések árulni, mint az ásványi alapúakat.
Ma délután halottam én is.
Ok, ott leszünk, bár nem készűltünk felvonulni (csak motorozni), még 1 nyuszifülünk se lesz aztán onnan mehetünk valamerre 1 kört ha ráérsz (mivel sajna csak holnap délelőtt érek rá motorozni a hétvégén...)
Egyébként nem tudod merre vagy meddig megy ez a felvonulás, mert kiírásban semmi infó?
Rendben ott leszek!
Ma voltam Pécsen a komlói úton egy motorszervizben, és azt mondta ott a szerelő srác, hogy a Divi motorjába sokkal jobb a 20W50 es olaj, mint a 10W40-es, mivel a léghűtés miatt nagyobbak a hézagok, ezért kell bele a vastagabb olaj, és akkor a váltó is csendesebb lesz. Állítólag ezt neki a yamahások mondák valami konferencián, hogy a régi yamahák gyári olaja is a 20W50 volt.
Szerintetek ez hülyeség?
Szombaton lesz Pécsen nyuszis felvonulás , budai vámnál tesco parkolóból indul a menet 9 30 kor .Közben megbeszélhetnénk egy gurigát a hétvégére. Ok?
Szerintem legyen a Lidl parkoló, du 2-kor. Lehet, hogy jön még egy-két emberke, de ez egyáltalán nem biztos.
Sziasztok!

Jelentkeztem a Jeli túrára 2fővel, de előtte mindenképpen meg kell állnunk 10-20percre Alsóörsön, remélem meg tudtok várni az oldalon megjelölt helyen és időben, örülnék, ha együtt mehetnénk veletek onnan
Valaki esetleg jönne még Pécsről vagy a környékről? (6kor indulánk)

Szombaton végre lesz 1-2órám kipróbálni a GPS-t tartóstól, bukóba bekötve mindenestől (kül. tanulás egész ünnep alatt ), valakinek lenne kedve a környékről gurulni egy kört valahol a Mecsekben?
Jó motorozást és csak óvatosan az ünnepek alatt!
Nekem is a szombat lenne jobb, de csak délután. Ha megfelel, akkor írd meg hol találkozzunk és hány órakkor.
Vasárnap nem jó, szombaton még nem tudom. Ha nem kell melóznom, tőlem mehetünk.
Sajnos a feszültségszabályozó probléma nem oldódott meg, ugyanis 30.000 Ft ért csinálnának egyet. Ha valaki hall eladót, és szól, azt megköszönöm.
Szia Makimi! Nem voltam, mert sajnos melóznom kellett. Szombat délután, vagy esetleg vasárnap kerülhetnénk motorral eggyet ha ráérsz, ha az autópályán nem is, de a valamerre a környéken.
Szia!
Szombaton egy karika?
A tied csak 5 fokozatú? Akkor azért. Ha 6, akkor nem tudom.
Helló!
A Tiéd ennyire pörög?
Az enyém 5-be 160-nál csak 6000-et forog!
Igaz hosszabb távon nem próbáltam.
120-130 gyorsforgalmin bőven elég.
Gezasz!

Hello. Nem voltál ott az autópálya megnyitáson? Elég sok motor volt, azért gondolom.
Még nem voltam pályán motorral, nem is nagyon leszek. Tartós 160-at mentem, de sajnáltam szegényt majd' 8 ezerig forgatni. Tudom 130 a megengedett, az meg kicsit unalmas lehet hosszú távon.
Köszi,

Akkor jók voltak a megérzéseim :)