Szia! Megmondom őszintén nagyon agyalok egy osztrák túrán. Az időpont az a biztos idáig. Junius 29-Julius 3-ig. Csillagtúra lenne és Stájerország , Karintia , Szlovénia lenne benne a az utitervben. Viszont a tavalyi Erdélyi túra után van bennem egy kis félsz a közös túrázástól. Bár szerintem a döntő többség még nem vett részt több napos hosszú túrán, valamint sokan voltunk, igaz az élet megoldotta a problémát, és ketté osztódtunk. Én úgy gondolom ha pár ember elfogadja a túratervemet és betartja az előírt menet időket, és nem ijed meg egy akár egész napos motorozástól, az jöhet akár velem is. Ha van érdeklődő akkor megírom a pontos utitervet is, de nem akarom kitenni a túra kíirások közzé a motorozz.hu-n . A költségek szerintem 400 Euróból két főnek kb kijön, legalább is így tervezem, és gyakorlatban is megállja a helyét.
Üdv Géza!
Ez a 98 Le-s változat, nem is tudtam, hogy van gyengébb is belőle.
3-6000 fordulat között én sem érzek nagy különbséget a két motor között, (azért itt is jobban húz) de aztán felfedeztem, hogy ezt 14000-ig lehet forgatni, fölötte van a tiltott zóna. Ahogy írtad, ez is 7000-től baromira megindul, azt hittem leszakad a fejem
A fogyasztását még nem mértem, bár már annyit mentem vele, hogy két telitankot bekapott.
A futóműve is más, eleve hogy újabb.
Viszont a hangja nagyon hiányzik a Divinek, a két kipufogó szépen zenélt.
Ez csak úgy zümmög, mint egy villanymotor, és a kipufogót egyáltalán nem lehet hallani :-(
Remélem még sokat túrázunk együtt a többiekkel is, ez évre van már valami tervben?
Szia!
Igen ez még az egy tárcsáshoz való.
Akkor majd még a túra előtt egyeztessünk, hogy vigyem-e magammal, vagy postázzam.
Most már nem bontatlan, kibontottam, hogy lefotózzam neked:
Én kb. 2 évvel ezelött vettem saját gyártmányú fesszabályzót garanciával, leírással tőle:06-20-918-9743. Azóta is hibátlanul teszi a dolgát. 13e pénz volt.
Szép motor, szerintem a 600 -as túramotorok közül az egyik legjobb választás, főleg ha az erősebb kivitel. A 78 Le nekem nem tünt sokkal erősebbnek az XJ- nél,csak 8000-es fordulat felett. A Divit meg már nem igen pörgetjük eddig ugyebár. A futóműve viszont nagyságrendekkel jobb, én legalább is úgy éreztem. Neked milyennek tűnik a Divi után?Mindenesetre sok örömteli motoros kilométert kívánok hozzá!
Amennyiben az 1 tárcsás modellhez való féktárcsád van, engem komolyan érdekelne a dolog. Jeli túrára úgy tervezem, hogy elmegyek, de azért előtte egyeztessünk.
Köszönöm a gyors választ Kriszxj!
Az adatlapomon van az e-mail címem. Kérlek írj rá egy üzenetet és így el tudom neked küldeni a pontos címemet a postázáshoz.
Szia Fecó!
Szerintem ha váltani akarsz, ebben biztos nem fogsz csalódni. Péntek óta van meg, és le sem szállnék róla!
Azért ilyen szép (még), mert kereskedésből hoztam el, és tuti kikozmetikázták előtte. Nem is látszik rajta, de már 40.000 km. van benne 6 éves létére. A vezetett szervizkönyv szerint évente mentek vele 10.000-et, remélem még legalább 5x ennyit elmegy :-)
Igen erre fajta idomra jó a plexim.
Látom a Balcsinál laksz, postán is feladhatom, vagy ha jössz a Jeli- túrára (neked közelebb is van) akkor levihetem magammal.
Szia kriszxj!
Engem érdekel a plexi. Nekem 1998-as xj 600 S-m van. Úgy látom neked is ilyen idomon volt. Küldök egy képet a motoromról. Kérlek válaszolj, hogy pontosíthassuk a részleteket. Köszönöm.
Kiss László
Itt van 1 kép róla, de az enyém '97-es évjáratú, ha jól látom nem passzolna a Tiedre.
Bár univerzálisként lett rendelve a Szatunától, úgy lett méretre faragva utólag.
Most nézem elírtam az ártát, de akkor már maradjon 6000 Ft. (a bolti ára 18e. körül volt)
Új, bontatlan első féktárcsa (fix, nem az úszócsapágyas): 15000 Ft
Sötétített, magasított túraplexi (a tetejétől a talpáig 47cm): 6000 Ft
Mindkettőt a bolti ár feléért adom, ha valakit érdekel, teszek fel képeket róluk.
Örülök, hogy sikerült személyesen is találkozni, beszélgetni és egy jót motorozni végre egy típustárssal!
A felvonulás pedig lezajlott nélkülünk is
Legközelebb majd valahova messzebb gurulunk, kár hogy holnap nem érünk rá veletek menni, széles utat mindenkinek!
A gyermekem xj-jébe Gyöngyösről rendeltünk maszek gyártásút, tavaly nyár óta hibátlanul mükszik, ha jól emlékszem 13000 Ft volt, megpróbálom megkeresni a telszámot.
Nincsen véletlenül valakinek XJ 600 1987" hátsó féktárcsa eladó?
Az enyém sajnos berepedezett, és nem találok olyan helyet Zalaegerszeg környékén ahol vehetnék!
Vagy ha valaki itt tudna az is jó lenne!
Átmérő: külső 267 mm, belső 132 mm, furatok 6x8,5 mm.
Ez a 98 Le-s változat, nem is tudtam, hogy van gyengébb is belőle.
3-6000 fordulat között én sem érzek nagy különbséget a két motor között, (azért itt is jobban húz) de aztán felfedeztem, hogy ezt 14000-ig lehet forgatni, fölötte van a tiltott zóna. Ahogy írtad, ez is 7000-től baromira megindul, azt hittem leszakad a fejem
A fogyasztását még nem mértem, bár már annyit mentem vele, hogy két telitankot bekapott.
A futóműve is más, eleve hogy újabb.
Viszont a hangja nagyon hiányzik a Divinek, a két kipufogó szépen zenélt.
Ez csak úgy zümmög, mint egy villanymotor, és a kipufogót egyáltalán nem lehet hallani :-(
Remélem még sokat túrázunk együtt a többiekkel is, ez évre van már valami tervben?
Igen ez még az egy tárcsáshoz való.
Akkor majd még a túra előtt egyeztessünk, hogy vigyem-e magammal, vagy postázzam.
Most már nem bontatlan, kibontottam, hogy lefotózzam neked:
Az adatlapomon van az e-mail címem. Kérlek írj rá egy üzenetet és így el tudom neked küldeni a pontos címemet a postázáshoz.
Szerintem ha váltani akarsz, ebben biztos nem fogsz csalódni. Péntek óta van meg, és le sem szállnék róla!
Azért ilyen szép (még), mert kereskedésből hoztam el, és tuti kikozmetikázták előtte. Nem is látszik rajta, de már 40.000 km. van benne 6 éves létére. A vezetett szervizkönyv szerint évente mentek vele 10.000-et, remélem még legalább 5x ennyit elmegy :-)
Látom a Balcsinál laksz, postán is feladhatom, vagy ha jössz a Jeli- túrára (neked közelebb is van) akkor levihetem magammal.
Üdv:Krisz
Nálam is ez az egyik favorit!
Igazán elárulhatnád, hogy lehet egy ilyet kiérdemelni?
Engem érdekel a plexi. Nekem 1998-as xj 600 S-m van. Úgy látom neked is ilyen idomon volt. Küldök egy képet a motoromról. Kérlek válaszolj, hogy pontosíthassuk a részleteket. Köszönöm.
Kiss László
Az Xj-t egy ismerősömnek adtam el, Székesfehérváron fog ezentúl "lakni". Legalább jó helyre került
Itt az új kincsem:
Bár univerzálisként lett rendelve a Szatunától, úgy lett méretre faragva utólag.
Most nézem elírtam az ártát, de akkor már maradjon 6000 Ft. (a bolti ára 18e. körül volt)
Üdv!
Eladás után megmaradt 1-2 dolgom a Divi mellől:
Új, bontatlan első féktárcsa (fix, nem az úszócsapágyas): 15000 Ft
Sötétített, magasított túraplexi (a tetejétől a talpáig 47cm): 6000 Ft
Mindkettőt a bolti ár feléért adom, ha valakit érdekel, teszek fel képeket róluk.
Üdv.
A felvonulás pedig lezajlott nélkülünk is
Legközelebb majd valahova messzebb gurulunk, kár hogy holnap nem érünk rá veletek menni, széles utat mindenkinek!
Nincsen véletlenül valakinek XJ 600 1987" hátsó féktárcsa eladó?
Az enyém sajnos berepedezett, és nem találok olyan helyet Zalaegerszeg környékén ahol vehetnék!
Vagy ha valaki itt tudna az is jó lenne!
Átmérő: külső 267 mm, belső 132 mm, furatok 6x8,5 mm.