Sziasztok!
Végre kész lettem a bukócsővel és még egy vízálló gps tartót is sikerült készítenem, így már jöhet az alpok
A bukócső 4.000Ft-ból kijött (porfestés ingyér volt), úgyhogy érdemes otthon nekiállni aki tud/szeret barkácsolni
Néhány képet felteszek, a többi az adatlapomon van, akit érdekel.
Szép időt és sok balesetmentes km-t mindenkinek!
Ez a Jeli arborétum engem is érdekelne, (meg is nézzük mindenképp, úgyis mennem kell Alsóörsre valamikor) tavaly is beígértem már itthon, de elmaradt... 05.07- jó idő lehet már rá Berber? sajna utána csak a május vége férne bele...
Nem igazából még mindig ezen az alapjáraton meglévő csörgésen gondolkodom. Mivel már minden más hibát kizártam, csak a primer lánccal, vagy a generátor tengelyén lévő szabadonfutó okozhatja ezt a csörgést. Igazából nem tudom melyik. A primer lánc feszítő nem volt beragadva véletlenül?
szerintem sehol..
vagy ha megvan akkor sem garantált, hogy valóban olyan színű.
jobb festékboltban van színmérő készülék. az megmondja a frankót, hogy milyen a szín.
ha az nincs, akkor színkártyákkal is ki lehet deríteni milyen szín kell hozzá
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Fényvisszaverő prizma után kajtatok a divim hátsó sárvédőjére.
Akinek esetleg kettő van :-) vagy tud szerezni bontottat de jó állapotút, kérem hogy szóljon.
Sufnituning nem érdekel! :-)
Előre is köszönöm!
Végre kész lettem a bukócsővel és még egy vízálló gps tartót is sikerült készítenem, így már jöhet az alpok
A bukócső 4.000Ft-ból kijött (porfestés ingyér volt), úgyhogy érdemes otthon nekiállni aki tud/szeret barkácsolni
Néhány képet felteszek, a többi az adatlapomon van, akit érdekel.
Szép időt és sok balesetmentes km-t mindenkinek!
Ez a Jeli arborétum engem is érdekelne, (meg is nézzük mindenképp, úgyis mennem kell Alsóörsre valamikor) tavaly is beígértem már itthon, de elmaradt... 05.07- jó idő lehet már rá Berber? sajna utána csak a május vége férne bele...