Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Végre kész lettem a bukócsővel és még egy vízálló gps tartót is sikerült készítenem, így már jöhet az alpok
A bukócső 4.000Ft-ból kijött (porfestés ingyér volt), úgyhogy érdemes otthon nekiállni aki tud/szeret barkácsolni
Néhány képet felteszek, a többi az adatlapomon van, akit érdekel.
Szép időt és sok balesetmentes km-t mindenkinek!

Ez a Jeli arborétum engem is érdekelne, (meg is nézzük mindenképp, úgyis mennem kell Alsóörsre valamikor) tavaly is beígértem már itthon, de elmaradt... 05.07- jó idő lehet már rá Berber? sajna utána csak a május vége férne bele...
Nem igazából még mindig ezen az alapjáraton meglévő csörgésen gondolkodom. Mivel már minden más hibát kizártam, csak a primer lánccal, vagy a generátor tengelyén lévő szabadonfutó okozhatja ezt a csörgést. Igazából nem tudom melyik. A primer lánc feszítő nem volt beragadva véletlenül?
ne parázz a kód miatt
a Standoxosok megoldják
Szia!
Csak ez az egy van, többet nem is tudtam volna csinálni. Ennyire volt szétkapva csak.
Valami gond van a blokkoddal?
Szia Makimi,
Mikior szétszedtétek a blokkodat, arról nincs több kép véletlenül?
Sajnos nem találom a színkódot sehol. Nincs senkinek kék divije, aki tudná a kódját?
Köszönöm, délután megpróbálom megkeresni. A tietek is sérült?
Szia, mi az ülés alatt a vázon találtuk meg a szín kódot, a vázon volt a jelölés. (Yahama WildStar)
Hogy a viharba ne .
Csak az ne legyen.
Tök jól hangzik, holnap család.
A szombatok érintenek leginkább .
Naná!
Holnap Balaton felvidék, visszafelé Csesznek ring, ha érdekel!
8kor indulunk a Csepeli TESCO-tól. 8.30 Érdi TESCO!
Nem nagyon terveztem megmondom őszintén. Május 5 körül nyílnak, bár idén elhúzódós volt a tavasz, de szerintem behozzák. Lenne igény?
Ez a kérdésem nékem is csak legyen máá valamiféle guriga.
Mé' lesz ? Szójjatok ám !
Berber!
Idén mikor lesz Jeli?
Üdv.
elvileg nem
Köszönöm a segítséget, bemegyek hozzájuk, megmutatom nekik, hátha... Vajon el fog ütni az új festés színe a régitől?
Standox
Festékboltok - Baja
Adataink

Cím: 6500 Baja, Dózsa György út 30

Ők tuti megoldják a szín problémádat
szerintem sehol..
vagy ha megvan akkor sem garantált, hogy valóban olyan színű.
jobb festékboltban van színmérő készülék. az megmondja a frankót, hogy milyen a szín.
ha az nincs, akkor színkártyákkal is ki lehet deríteni milyen szín kell hozzá
Nem tudja valaki, hol találom meg a színkódot a mocin?
Pont ma hoztam el a műanyagostól, és 5000 Ft-ért meghegesztette. így nem kellett megvennem, de azért ezúton köszönöm neki a lehetőséget.
hello.a fejidomot megvetted Berbertôl,vagy sikerult megjavitani?
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Fényvisszaverő prizma után kajtatok a divim hátsó sárvédőjére.
Akinek esetleg kettő van :-) vagy tud szerezni bontottat de jó állapotút, kérem hogy szóljon.
Sufnituning nem érdekel! :-)
Előre is köszönöm!
Hát az biztos, hogy két keréken jobban kell vigyázni! Bár sokszor csak a szerencsén múlik.