Vigyázzatok az árakkal!
Most vettem akciós IRC gumikat és mikor a fizetésre került volna a sor kiderült, hogy hirdetett árak nettó árak, még jó, hogy volt nálam elég ZS.
Ez eBay természetesen, de én ugrottam rá egy szórásra, és ugyan annak az eladónak több aukcióját nyertem, és nyerem meg Mikor hogy sikerül. Ritka lehetőség
Úgy néz ki, kicsit besokalltam aukción kuplung-fékkar szinten. Ha valakit érdekel szójjon, vagy halgasson örökre. Az ár olyan 40~50 $ körül alakul. (Inkább lejjebb talán.)
Sziasztok!
Yamaha xj 600 s-hez keresek első sárhányót, ha lehet sötétzöldet és jobb oldali tükörtartót. Kérem aki tud segíteni az alábbi e-mail címre dobjon egy levelet.
Köszönöm szépen.
pankaszr@gmail.com
Köszi a segítséget,eddig ez a motor így működött,már három éve van nálam.Gyújtásráadáskor az üresjelző és a piros olajnyomásjelző kigyulladt,beindítás után elaludt az olajny.visszajelző.
Most vettem akciós IRC gumikat és mikor a fizetésre került volna a sor kiderült, hogy hirdetett árak nettó árak, még jó, hogy volt nálam elég ZS.
Én most vettem március elején
Csak egy tipp..... http://ttgumi.hu/index.php?pag...
110/80-17 Bridgestone BT45F 16.890Ft
130/70-18 Bridgestone BT45R 20.090Ft
Nagyon korrektek és ingyen kiszállítják!
Széles utat és jóidőt mindenkinek!
úgy emlékszem 20ért vettem kis kedvezménnyel még tavasszal
de az elsőért (ugyanott) 25 öt fizettem , kb egy-másfél hónapja
Ezt te tudod szolgáltatni vagy ebay-en rendelhető?
Európában egyébként ez a felhozatal...
Yamaha xj 600 s-hez keresek első sárhányót, ha lehet sötétzöldet és jobb oldali tükörtartót. Kérem aki tud segíteni az alábbi e-mail címre dobjon egy levelet.
Köszönöm szépen.
pankaszr@gmail.com
mintája alapján hátha betudod azonosítani
visszanézem a régi képeket, hátha látszik valahol a márkája
hátul is az van
Szinte új motoron éreztem magam.