A karbiszinkron nem játszik ekkorát. Viszont fix, hogy a karbiddal gond van, esetleg az (elő)gyújtással? A karbi kipucolható. Membránok megnézhetők. Ha a gyujtás a komisz az viszont cserés.
A szitálás akármitől is lehet. Rossz út, oldalszél is játszik... az összes többi ok mellett. (Oldaltáska, kormánycsapágy, gumi, centír, lengéscsillapító, hirtelen ennyi ötlött a fejembe)
Hu pajti! Az uccsó pillanatban vettem észre hogy írtál...
Sajna csak Németbe küldi. Van rajta érvényes licit, úgyhogy ez el fog tűnni. Ha valami posztomra válaszolsz, vagy pü. írsz, hamarabb látom hogy akarsz tőlem valamit. Ezt a szállítást előre illik lelevelezni, mert ha nem egyszerűen nem foglalkozik a dologgal. Van hogy úgy sem. Lesz másik. Szólj előbb ha fontosnak gondolod, tudod segítek ha tudok.
Jó estét mindnekinek!
Domi amit beszétlünk az a mormogó hang amennyire meg tudtam hallgatni, 3500-4000 közt van , de csak menet közben tehát álló motornál nem! Valamint a kormányszitálás amit beszéltünk szintén, eddig nem csinálta és ma észre vettem, hogy 45felett kezdi és ha elengedem a kormány látványosan szitál, csak az a fura ,hogy eddig nem csinálta. Nem is padkáztam meg semi ilyesmi :-(
Sziasztok! Hát ma én is gurultam kb 250 km-t a kis csipet csapattal.
Nagyon jó volt! Külön köszönet, hogy mindenki ennyire segítőkész volt!Mert azért csak 1x szer 2xszer vertem a 120-t, de azt hiszem az átlagom olyan 80-100közzött telt el. Egy közös fotó
Ha áll akkor is van hangja a kuplungnak, és ha behuzom nekem is eltünik a hang, de menet közben is van valami. Na a héten el viszem valami jó szakihoz, addig kerítek egyet.
El kell hogy keserítselek, de nem jelentenek jót az ilyen hangok menet közben. Nekem menet közben csak szél zaj van, 120 felett egy kicsit hallom a kipufogót, de semmi más. Alapjáraton üresben van csak ilyen zaj a motoromban amit leírtál, de be húzott kuplung mellett megszűnik!
Hétvégén én is kerültem egy karikát, és az volt az érdekes, hogy a motorom első pöccre indult a 17 fokos melegben. Télen 6-7 fokban hosszú percekbe, mitöbb egy órámba telt elindítani a gépet.
Én már majdnem 400 km-t mentem a hétvégén meg ma. Mondjuk a mai az nem sok volt. Ahol lehetett 140-et mentem, de a 120-as tempó elég sűrűn volt. Fogyasztás 3,95 l.
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek az xj-nél normális e menet közben ha ven egy ilyen mormogó, daráló szerű hang a blokkból? Vagy erre mondják,hogy minden xj-nek van? Még csak most vettem ezért nem ismerem a motort, ezért idegesít a dolog.
Sziasztok!
Tegnap kerültem egyet, Szentendre-Visegrád-Szentendre-i sziget.
Nagyon jó idő volt.
Remélem már mindenkinek sikerült megtenni az első körét!
A holnapi napról még nem tudok semmit mondani, mert még igazándiból nem tudjuk, hogy merre. Nekem még nem lenni ildomos 170 motor közé bemenni, mert kezdő vagyok.
De remélem alakulok és már én is akkor egy nagyobb csapatba bemehetek. Valahol biztos összefutunk, te már megismered a mocimat.
Ha minden jól megy, holnap kinézünk, a motorozz. hu évindítójára.
Onnan Komáromba egy fagyira, Tatára egy hekkre, ilyesmi tervek vannak mostanában.
Húsvétra be van ütemezve egy kis Mátra, de addig még sok idő van!
Azért megpróbálom a karon ma gyakorolni ha nem lesz eső. Meg talán ma nem megyünk annyit városban és akkor nem fáj. De az is előfordul, hogy felülök a mocimra és elmúlik! Vagy nem?
Sajnos még új kuplung bowdennel is elég emberes, ezen csak az edzés segít!
Az idény kezdetén én kis szoktam kötni, rá egy kis tölcsért és teflon spray-el
feltöltöm a bowdenházat, elég idő rabló tevékenység.
Srácok, tudnátok nekem abban segíteni, hogy a kuplung karon hogy lehetne valamit variálni, hogy ne legyen ennyire messze és kemény? Tegnap nagyon megkínlódtam a kezemmel.
Van valami ötletetek ezzel kapcsolatban?
Persze nem fakanálra gondoltam!
Persze ,véletlennek köszönheted,figyu vald be nyugodtan,tetszett neki az xy és kölcsön akarta kérni,de sajna poruljárt mert nem adtad neki oda deeee mivel te nagyon rendes vagy ,elláttad némi tanácsokkal a motorozást illetően. Imigyen történt!
Nem kihagyni eme nemes alkalomról a helyi lakosokat is értesíteni illik
Bár lehet, hogy adidgra már nem is xj-m lesz
Vagy ne is tudom