Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok, h felfaltad a tortád!
Szép munka volt.
hello!nagy fogyasztást mi okozhat az xj nél?KOZEL 6 LIT
Csúcsban ennyire lett szétszedve. Persze még a hátulja is amikor az eleje kész volt. Hát nem kicsit aggódtam, hogy meg tudom e csinálni amikor megvettük. Maga a gép érdekes vegyüléke, a technikai ötleteknek, és az elnagyolt megoldásoknak, de precizítás az semmi, azt ne keress. Csúf gyári blokkhangja van, Állandó önindító szabadonfutóval spékelve. Érdekes, hogy pár perc egyhelyben pöfögés után izzik a kupufogó csonkja. Ezt még nem tudom normális e. Amúgy elsőre indul, kompresszió van mint állat, húz is, fék is, hintaló is, néha hatalmasat csattanik, nem tudom. Van blokk hang sikálós, meg zörgős, kopogós, de a dörrentők jól szólnak. A fogyasztás nem standard dolog, és nagyon függ egy elkoszosodott légszűrőtől is (4-8 liter is lehet 50 pacához). Azért nincs Pegasom, mert nem az a stílusom...
Az XJ sokkal jobb, precízebb gép. (Annál csak a Fészer jobb ) Szóval fene tudja. Motorozni az Aprilia is jó, csak ne kellene szerelgetni.
Biti!
Megnéztem a gépemen a generátor helyét, a főtengely végén van a bal oldalon, látszik a kábelezése! Viszont az ülés alatti tyúkbél rengeteget meg kell szüntetnem! Holnap hívlak!
Hát pont egy nőnek, magasabb építésű, súlyra kb. ugyan ott van. Szerintem az egyenes futása kicsit "idegesebb" lehet, viszont könnyebb vele fordulni. Én a feleségemnek ha, motorozni akarna, inkább XJ-t vennék! Remélem hamar ráérez, és jól fogja érezni rajta magát!
Az XJ sokkal jobb nala. A barinome lessz, de en nem vennem meg.
6538 hsz
Hát akkor még nagyobb gratuláció a munkához! Megtartod, vagy eladásra kerül, esetleg bérmunka volt? Azért kíváncsi lennék mi a véleményed a típusról, régebben én is nézegettem, mint motor, de már megégettem magam olasz géppel! Viszont városban valószínű jól lehet használni.
Üdv mindenkinek! 95ös egytárcsás xj600-ba mekkora szimering jár az első teleszkópba?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Teves. Teljes eleje, karbi hiba es alvaz gorbites volt. Az elejet kaptam hozza. Nem tudtak megcsinalni. Most korrekt a gep.
Berber ránézésre ez kell nekem, még a tömítés is pont így néz ki, bitivel megbeszélem telefonon mit tud mondani, ha Ő nem tud segíteni visszatérek hozzád! Az apriliát meg szépen rendbe tetted, mázlid volt, ha "csak" a villát kellett görgőztetni, nem a vázat egyengetni, az szívás. Hogy viselkedik az úton, nagy sebességről kemény fékezésnél nem akar kitörni, a kanyarokat hogy veszi?
Ja! Ez lett a görbe vasból:
11-12 körül tudok méreteket vételezni.
De felírni elöbb is
Biti holnap hánykor gondoltad?
Szia!
Lehet, tudok segíteni, kellene minta.
Itt vagyok nem messze, holnap csörgess meg.
Köszönöm a gyors válasz! Holnap délután hozzá is látok.
Mindenkinek balesetmentes motorozást kívánok!
Sziasztok!
Keresek 1989-es xj600-hoz karburátor és henger közé gumi szívócsonkot, az enyém elég ramaty, szét van szedve, így nem szerelem össze! A neten sehol nem találok, hátha valaki tud jó boltot, lehet új, és jó állapotú bontott is. Ha valakinél van elfekvőben 4 db. vevő lennék rá! Nem örülnék neki, ha most kéne leállítanom a gépet hosszabb időre! Mindenkinek sok-sok élvezetes kilométert!
Mármint a az olajszűrő levételre gondoltam az előbb. A rugóstaghoz van a gyári szerszámosban célszerszám.
Lehet kapni hozzá célszerszámot, de a legolcsóbb amit én használok az a csőfogó, vagy vízpumpa fogó. Kicsit macerás de bevált.
Sziasztok!
Két dologban szeretném a tanácsotokat kérni. 98-as Xj 600-as motorom olaj és szűrő csere előtt áll. Kérdésem, a régi szűrőt (Hiflofiltro 303) hogyan lehet a legegyszerűbben kiszerelni és szükséges-e hozzá valamilyen szerszám? Ma délután benéztem a moci alá és úgy tűnt elég körülményesen lehet hozzáférni a könyökcsövek miatt. A másik kérdésem, hogyan lehet a hátsó rugós tag keménységén állítani?
Előre is kösz a segítséget!
Hát azért nagyon köszönöm a segítséget! Igazából ez az első mocim, de már most nagyon szeretem. Az, hogy a motorja hidegen rettentően zörög, és melegen is van hangja, ami a kuplung behúzásakor elmúlik normális? Meg van egy kis szelephang is, de azt mondták az nem baj.
Készítettem néhány ropogós képet a kiszemelt áldozatról!
Remélem látszik amiről beszéltem.
Sajnos a membránokra hatványozottan igaz a "semmi sem tart örökké" című mondás.
Küldtem privit.