Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia Domi. Okés értem, akkor jó munkát! Ami az aksit illeti akkor még egész jól birta 8évig! :-)
Szép napot mindenkinek!
Szia.

Sajnos nem megyek mert megyek melózni...
Amúgy tegnap év első motorozásaként vissza kellett jönnöm Egerbe Tokajból úgy, hogy fél nyolckor indultam este. Izgi volt....:D:D
Ma reggel indításnál körvonalazódott, hogy az akum a télen elhalálozott, úgyhogy tologatással kezdődött nap. Nem voltam boldog, de 7főn érkezik az új aksi. A régi 8! éves volt. Szóval csendbe vagyok.
Remélem mindenkinek mennek a gépek. Annyit azért elmondok, hogy az olajszivattyú körüli hézagtalanító tevékenységeknek köszönhetően, mégiscsak csendesedett kicst a csöri-möri, megvan, de jobb a helyzet.
Már csak az a kérdés, hogy működött eddig? Ugyanis tényleg most működik rendesen.
Ennek így kell működnie. Ez nem autó Ez nem olajnyomás jelző, csak olajszint jelző. Ha kevés benne az olaj csak akkor világítana menet közben. Sima gyújtásráadással nem világított sosem. Nekem is 2001-es van egyébként.
Jó estét mindenkinek! Domi nem mész holnap a rabócsira, vagy csak ugy motorozni? Vagy esetleg valaki aki társulna egy kis motorozáshoz? Egyedül nem olyan :-( További szép estét mindenkinek!
Elővettem a motoromat,megmostam a gyújtásráadáskor az olajnyomásvisszajelző nem világít,csak ha az indítógombot nyomom,ha beindul el is alszik.A stopgomb tilalma alatt is világít az olajvisszajelző,ha az indítógombot nyomom.Kérem,segítsetek,ha tudtok,ugyanis nem így működött eddig.
XJ600 Diversion 2001-s
Üdv minden XJ fun-nak...látom a fórumon kering némi fogyasztás "dilemma"..közre adom az én tapasztalatomat is.
A gép:1999-es kiadás,600ccm,29ezer km(valós),friss idei karbiszinkron,szelepállitás,láncszett csere,új gyertyák.új olaj,szürök.
Én 100kg,hátsó doboz.sík terep,semmi viharos szél,80% lakott területen kivül..100-110km/h utazó,de finom gyorsítások,olyan öregesen...igy pontosan 4,34l/100km,a fogyasztásom....nekem 6.-ban 100km/óránál pontosan 4500forog,az óra szerint.....jó idöjárást,és széles útat mindenkinek...
Gurultunk ma egyet Harkány, Siklós felé, sok motorossal találkoztunk, jó motorozást kívánok mindenkinek a hétvége hátralevő részére!

Xjzé!
Megnéztem nekem 80-nál 3000-et forog, 100-nál majdnem kerek 4-et, úgyhogy kb 8-10%-ot csalhat az órám, de jó ez így, legalább nem esek olyan könnyen gyorshajtásba vétségébe
Viszont ami érdekes, a km-számláló nem csal semmit, legalábbis ha pontosan vannak lerakva az útszélén a km kavicsok...
Megvan az első fogyasztás is: 5,7L/100km és ebbe még benne vannak a téli járatások, illetve a motor megszokása is, úgyhogy lesz ez még sokkal jobb (600-as sose ment 6,5 alá...)
Az könyv szerint 24L-es tankba csak 16L fért, a mutató pont a piros tetejénél volt, ilyen sok lenne még benne a pirosban, neked is hasonló?
Szia Balázs semmi akadálya hogy megnézd a konzolt paszti.g@citromail.hu címre írjál egy elérhetőséget egyeztetés végett.
Nagyon jól sikerült a konzol! Baja alatt lakom, de ha minden igaz, csütörtökön megyek Pestre, ott ha lehet, megnézném élőben is!
Igazából ez csak egy rezgés csillapító lemez ettől nem kotyognak a betétek fel le menet közben,mondjuk elég zavaró hangot ad menet közben.
Ilyen lemez van a gold wing féknyergében is,
totál félre kopott mert valaki aki előtte cserélt betétet,
elhajlította a kis pöcköket rajta!
Az előbb felakartam tölteni egy képet, de nem sikerült. http://www.bazismotor.eu/170/2...
Azt a típust néztem ami magasít és dönt is. Igaz hogy az ára 3 szorosa annak amit te ajánlottál, de azt hiszem az nem aluminium. Megnéznéd az oldalukat. Melyik lehet a jobbik?
Sziasztok ma sikerült megoldanom a rugó kérdést csináltam egyet.Alabalázs felteszek neked egy két képet a konzolról,nem tudom hol laksz ha Pest környékén akkor még anyagot is tudok adni hozzá ingyen,ha az nem túl sok érte
Köszike most megnyugtattál!
Alszom rá egyet kettőt, meg nézegetem a neten már a kormányokat meg megfűzöm az uramat , hogy tegyen már az ügy érdekében, hogy nekem is jó legyen
Eredetileg ezt a kormány magasítót néztem ki, de még nem döntöttem el, hogy milyen legyen. De most elakadtam mert így egy csomó mindent le kell cseréltetnem a mocin. És akkor megint szervizbe kell vinni odakint meg hét ágra süt a nap.
Sokmindent kipróbáltam már kormányügyileg, de a nagyobb kormány a legjobb szerintem, és abból sokkal nagyobb a választék
De ha rám hallgatsz, akkor azt csinálsz, amit akarsz
Hát most feladtátok a leckét! Magasító vagy új kormány.
Ez nekem még így nehézkes, de elgondolkodtató. És persze kéne vennem egy új kuplung és fékkart is ami állítható, mert az is messze van nekem. Vagy megnövesztem a karomat meg a kézfejemet. És ha már emelek akkor az összes kábelt is cserélnem kéne, mert lehet hogy rövidek lesznek. Na most akkor hogyan tovább?
De valamit ki kell találnom, mert így azért nem az igazi. Vagyis tudok vele közlekedni, de elfárad a kezem, mert állandóan ki van feszítve.
Jó bele, csak vigyázzatok a csavarok meghúzásával, mert ez sajnos alumínium, nehogy megszakadjon a menet. Én sima 30mm-es magasítót 3e-ért vettem. RMC, Pinkmotors, bárhol van szinte. Ez az emelő és döntő ritkább típus sajnos.
De még mindig azt mondom, hogy egy frankó magasabb hátrébb nyúló kormánnyal többre mennél. Én anno kivettem a kormányt, bementem a boltba és válogattam szépen a kormányok közül
Szerinted? Ma voltam rendes közlekedési felügyeletes műszakin. Betoltam a mocit. Első fék fog? Igen. Hátsó fog? Igen. Na akkor viszontlátásra 2 év múlva 15 éve az MZ-vel kb még a se...be is benéztek, most meg kb ennyi a vizsga. És kb 4400Ft volt
Szerintem jó lesz, valószínűleg a furattávok is szabványosak a 22-es kormányokon, nem hinném, hogy gond lesz vele!
Ez mintha öntött lenne, nem cnc-n készűlt, vagy rosszul látom?
Műszaki vizsgán nem kötnek bele?
Köszi gstibb!
Hívtam, meg van még neki, és mehetek érte. De segítsetek, hogy tutira jó lesz ez a kormányomhoz? képet mellékelem.
Sziasztok! Lentebb szóba került a csörgés szelepkopogás,nekem pl melegen kopog a 2-es henger kipu szelepe,nem túl hangosan de halható.Hidegen kusbavan, ahogy melegszik halható.Mitől lehet?
Norcsi, nézd mit találtam Neked

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Nem friss hirdetés, de lehet, hogy megvan még. Egy telefont megér.