Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szemrevételeztem a vasat!
Ami a képeken nem látszik, csuszás nyomok a kuplung karon, kormánysúlyon és az oldalszenderen. A plexi cserés, repedt, törött. Az idomot cserélték vagy szépen helyreállították. A gumik jók, a lánc is ok.
Ha ez a szíved vágya lehet belőle pepec motort csinálni!
Szegény kint ázik az esőben.
Nem rossz nem rossz... az enyémet 770-ért vettem, és NINCS gondom vele. Ill. ha van kapok hozzá ezt-azt. Jó kis Japán technika. Csak menni kell vele.
Szia Berber,

Nem igazán simogatja a szemem a látványa
Amúgy fiatalítani szeretnék, így évjáratban sem igazán ez az elképzelésem
A kiszemelt itt tekinthető meg:
miről álmodik a lány
Aranyosak!

Kicsit öreg a vas, 97 utániban gondolkozom.
Amit tudok róla, hogy a főtengely tipushibás esetenként. Más nem fordul elő vele. Amúgy Czene Gabi gépe igen meggyőző volt. Utána menni nem volt piskóta dolog a friss vassal. Ezt a gépet nézegetem, nem nekem, csak csere beszámításba.

A kutyik picikék még. Válogasd ki, mi-mihez tartozik
Szia néhány képet szerintem szívesen látnánk az új jövevényekről még ha nem is nem is motoros jellegű!
A TDM lehet, hogy engem érdekelne, de még nincs vele tapasztalatom.
Sor 2-est csak a KLE 500-at hajtottam, de az nem jött be.
Rike!
TDM-en nem gondolkozol? Lehet lesz egy nálam rendbetenni.
Még nem döntöttem
Szemezgetek egy Triumph RS Sprinttel, (955kubik) de a három henger visszatart.
Néztem gumit is, (ha marad a vas, akkor gumi lesz) ha lesz tapasztalat, akkor megírom!
Bárcsak tudnám, mit válasszak
koszi!lehet egy csuklo állítás is elkel ,de ez akkor is sok
Értem, köszi szépen a tanácsokat, elviszem valami jó szakihoz nézze meg mitől vannak ezek a dolgok.
Én kidobtam, mikor a hátsó betétek félre koptak. Félrehúzta a fékmunkahengert is, és melegedett a tárcsa :-(
Hátsókerék csapágy ellenőrzése cseréje, kormánycsapágy ellenőrzése nem akad-e döccen? Nálam még a gumi csere is jót tett.A Metzeller Lasertec ha az van rajta, a sűrű barázdáival hajlamosít a szitálásra
Sok ám! 4.3-4.8 között a jó.
Tavaszi karbantartást végett fékfelülvizsgálattal kezdtem, és ez a látvány fogadott: A fékbetétek átlósan vannak el kopva ,az egyik jobban a másik kevésbé . A fékmunkahenger dugattyúi is koszosak, már ami látszik belőle. Teljes takarítás, majd összerak, bár nem tudom, hogy a srégen kopott betétel mit kezdjek? Visszategyem vagy próbáljam kiszedni belőle a ferdeséget?
Tervezel valami más típust venni te is?
A múltkor írtad itt, hogy veszel BT45-öt. Ha megvan, és van tapasztalat is, írj róla valamit légyszi.
Lehet, hogy egy szinkron kellene a tiednek is. Vagy lehet még sok egyébtől, Berber ezt jobban tudja. Meg ugye függ attól, hogy mennyire hajtod.:)
hello!ez a fogyasztás nagyon szuper,vagy az enyém k.... szar?5.5-6l ez meg,hogy van?
Szia.
Ezt a plexit én is akkor találtam meg, mikor beírtam neked ide, úgyhogy nincs nagy probléma. Nem aggódok én lesz majd másik:)
De majd akkor privátba írok.
Köszönöm a választ!

Ezt a szezont már jobban megtolom, ha minden jól megy és az időjárás is engedi.
Már csak az új gumikra várok!
Széles utat mindenkinek!
Na még eszembe jutott valami. A gyertyától nem lehet ez? Mert észre vettem ,hogy hidegben indítás után eléggé pukkadozott meg nem járt rendesen a motor amig be nem melegedett.
Az alapjárat hidegen jó , csak melegen ha megállok, akkor szarakodik így, hogy nem egyenletes és nem áll meg ott ahol hidegen, olyan 1500nél, hanem felmegy 2000ig és vissza 1500re, aztán megint, bár ezt sem mindíg csinálja
Olajcserét nem kell. Szintetikus nem savasodik, de azért ha ilyen ütemben tolod bele a km-et akkor egy értelmes idő után cserézzed.
A szinkron csak egyenetlen alapjáratkor kell. Tehát nem időszakos dolog.
Méghozzá 7x-es Ráadásul a tankom is kifogyott ebben az évben előszőr. Ugyan nem mentem a nyitóra de volt más gurulni valóm.
Kezd igen jó véleményem lenni a MOL olajról... (max. 2000-ért!) bár még melegben nem sikerült kipróbálni...
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni a tavaszi nagyszervízhez.
Szerintetek az olajcserét meg kell csinálni minden évben akkor is, ha szintetikus olajat használunk és csak 2000km-t hajtottuk?
A karbiszinkront milyen időközönként kell megcsinálni?
Köszke!
Szia Norcsi,

Voltam fenn, de sajna a standot valahogyan benéztem
Sajnálom, mert nagyon tetszik az ülésed, jó lett volna élőben megcsodálni!
Meg lehet tudni, mennyi idő alatt és mennyi Ft-ért készítik el?

Kösz az infót előre is,
xjRike