Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ő hátra a 150-est használta. Jó az az ár most is!
Lupus használta és az ára miatt szerette is. Nem mondom, voltak jó árak. Tesztekben nem sok jót olvastam róla, de ez nem jelent semmit. Lupit kérdezd.
Most kaptam a robogóháztól levelet.
IRC (Japán) gumik akciósan.
http://robogohaz.hu/index.php?...
http://robogohaz.hu/inde
x.php?...

Valakinek van tapasztalata erről a márkáról?
nograd megyébe,salgotarjanba vagy ceredbe lenne jo.majd elkérem ismerôseim pontos címét és elkuldôm.
Helló!
Egy 2005-ös 600-as Fazert néztem ki magamnak, (amit Berber látnoki módon megjósolt :-)
De továbbra is szívesen veletek tartanék a további túrákon is.
Sajnos a hátsó konzolt nem tudom levenni, mert nincs meg a gyári kapaszkodója, így csúnyán mutatna az üres helye :-(
A túra plexi jóval (kb. 15-20cm) magasabb, szépen eltereli a menetszelet, de ez már az egyenes fazonú, ahogy írtátok.
Először meghirdetem így, mindennel együtt, hátha kapósabb, ha nem tart rá igényt az új tulaj, csak hogy alkudhasson, akkor külön felteszem ide a fórumba.

Üdv!
Egy kicsit komfortosabbá tettem a műszerfalat, felkerült rá egy óra és egy szivargyújtó aljzat.
Az óra egy "L" alakban meghajtott rozsdamentes lemezre lett feltéve a felfogatást kétoldalas ragasztóval oldottam meg.
A lengő szivargyújtó aljzat szintén egy rozsdamentes lemezre lett felfogatva csavarral, az ülés alá betettem egy kapcsolót, amivel ki és be lehet kapcsolni. A beázás ellen egy kupak védi
Szerintem Fazert... szerintem..
Hali, és mit veszel helyette?
szerintem a Tiédre nem jó az a plexi.
a Te géped plexije alul (lámpa felett íves szerintem)

az Övén meg egyenes
A túraplexi magasabb az eredetinél, vagy milyen az? Külön nem eladó? Mert a gyári nekem pont a fejemre veri a szelet.
Köszi. Egyébként szép a moci! Milyen lesz helyette? Esetleg a doboztartó konzol nem eladó róla?
Mivel a rendőrség is használta ezt a típust, azok tuti, hogy 100-150 ezer km.-t is megtettek gond nélkül...
Köszönöm a segítséget!
Mi a legnagyobb futásteljesítmény amiről eddig az xj 600-asról hallottatok?
Sziasztok!
Eladó lett a gépem:
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Ha esetleg tudtok valakit, akit érdekelne, lécci említsétek meg.
A hirdetésben is leírtam, tavaly Erdély után csináltam rajta egy nagyszervízt, pár napja leműszakiztattam, friss olajat is kapott.
A gyári mellé adok még egy túraplexit, egy új első féktárcsát, illetve maradt még a szelepbeállításból 4-5 db. hézagoló korong is.
Szerintem nincs értelme lecserélni igy pont frankósan kanyarodik sokkal könnyebben mintha szélesebb gumi lenne rajta, egyébként nekem a gumis azt monta hogy nem bir el többet a felni,de nincs is rá szükség hogy szélesebb legyen ,inkább a minőségre figyelj ,jól tapadjon.
köszi a segítséget
Köszönöm a válaszokat. Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy érdemes -e hátra a gyárinál vastagabb gumit rakni?
Szia a tank 17literes és 3.5 liter ebből a tartalék ,legalábbis a gyári adatokban ennyi szerepel
Sziasztok.
Nem tud valaki xj 600diversionhoz középsztendert?
Hát köszönöm a válaszokat, nekem ez az első nagymocim, és kicsit féltem ezektől a hangoktól. az enyémben 63.000 van, de ez elvileg tényleg ennyi. Azt mondják, 100.000 km felett el kell menjenek ezek a motorok.
Valamivel jobb, lett szerintem, de majd hosszabb túráknál fog kiderülni. Csörög-e? Még csattog is, pedig tényleg 42e van benne
De végülis ez érthető, hiszen léghűtésnél nagyobbak az illesztési hézagok, és nem mai technika a motorja. De ezért is vettem meg ;-) Így legalább sose fog felforrni vagy elfolyni a hűtővíz. Eggyel kevesebb hibalehetőség
szia..nekem egy '99-es kiadásu xj600s-em van ....17liter a tank ebböl 3,5liter a tartalék..
Tudja valaki, hogy pontosan mekkora a 600-as xj tankja? És tartalékon mennyi marad benne?
Köszönöm. És kényelmesebb így magasabb kormánnyal? A tied hidegen "csörög"?