Nem nem! A moci is meg van, már csak a tudás és gyakorlat kell hozzá! Talmácsi csak hirtelen-véletlen-nek köszönhetem és annak, hogy felvállalt velem egy képet!
A kép láttán beugrott néhány szalagcím ötlete valamely bulvár lap cím oldalán!
- Nem csak a teljesítmény számit!
- A 2011-es szezont Talma a veterán túra kategóriában folytatja!
- Talma gratulál a krapeknő kategória nyertesének!
- Az ülés már megvan csak a motor hiányzik 2011-re
szia Domi! Nem lenne kedved összefutni valahol egy kis tapasztalat cserére? Igazából én mint kezdő motoros szeretnék többet megtudni az xj-ről van pár dolog ami aggaszt. Esetleg holnap nem mész motorozni, akár összefuthatnánk nyíregyen vagy akárhol. Én kisvárda mellett lakom. További szép napot.
Sziasztok!
Múltkor kicsit elhamarkodott voltam, mikor azt írtam, hogy tökéletes az egyenesfutás. Az előbb mentem egy 100 km-es kört, és 80-nál ugyanúgy veri magát, mint régebben. Annyi lett a javulás, hogy 50-60-nál tökéletes csak.
sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy van egy xj600asom 95ös, nemrég vettem, és van egy kis hangja a kuplungnak, ha behuzom a kuplungot akkor abba hadja, szerintetek?
Sziasztok! Volt ma valaki a motor kiállításon?
Ott van a motorom a Tommot standon.
Vasárnap meg megyek gurulni vele egy rövidet, hétfőn meg egy kicsit hosszabbat, mert össze kell szoknunk!
Most nézlek, hogy fehérvári vagy, és még nem ismerünk! Sipirc a Fehérváriak fórumra is! Itt egész rendes motoros csapat gyűlt össze, és nem lehetünk elegen.
Gyári bukócsövet akartam én is, de 25 pénz alatt nincs, és az is matt fekete...
Ezért vettem 1 colos csövet, idomokat (kemény 4000-ért), esztergáltam központosító gyűrűket, csináltam felfogató lemezeket, majd kiderül mi lesz belőle ha összehegesztem...
Ha netán elfogadthatóan sikerülne akkor majd teszek fel képet is.
Egyébként szép lett a gép, grat.
Ez nagyon tetszik!