Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Enduro Motorosbolt 7624 Pécs, Tiborc utca 38 (72) 516 185 ‎
(Pici bá, ha még nem ment nyugdíjba), oda vittem a 600-ast mikor még megvolt, másnapra kész volt a karbi tisztítás, szinkron, szelephézag ellenőrzés, kb 20.000 Ft volt. Utána mint egy villanymotor, gyönyörűen, egyenletesen járt...
Sziasztok! Elsősorban Pécs környékieket kérdezném,hogy tud e valaki szerelőt aki karbiszinkront tudna állítani a mocin . köszi
Dehogy negatív, tegnap már a kormányvégsúlyokat is megvettem rá
Ne bombázz negatív hullámaiddal!

Köszike!
Tényleg voltunk 4 keréken, mert a férjem motorja épp szerelőnél volt, de a túrát nem akartuk kihagyni, mert meg volt beszélve, hogy mi is megyünk, és ha egyszer megígértük akkor ott a helyünk!
Jól el tűntél koma!
Hóban is lesz túra?

Egyébként ahogy nézegettem a túraképeket rájöttem, hogy legújabb XJ-s kolléganőnkkel, Norcsival már voltunk tavaly túrázni Kékkőn. Csak akkor 4 keréken csapattak, de nem maradtak le sehol
2011.03.05-06
Mafeco!
Ezek hónapok vagy napok?
Egész jó cuccnak tűnik, remélem az ára is az volt!
Az idén már volt Velence, Párkány szerintem a következő a Börzsönybe lesz 03, 05 esetleg 06.
Vettem ma két Nonfango TTL 42 dobozt :-) Hová megyünk túrázni?
Rendben. Hogyan veszed át? Bár azthiszem offoljuk a topikot. Személyes e-mailom megtalálod az adatlapomon, sőt a telóm is.
Maradt más is. Ha kell vidd.
20ban megegyezhetunk?
Nem bánom, mit kinálsz érte?
hello.az arbol mar nem engetsz?szar az anyagi helyzetem
Van egy idomom. Hirdetem. A többiben meg segíteni tudok azthiszem
hello motorosok.legyszi segitsetek,xj600divihez kellene fejidom es muszerfal/olcso/ es meg iranyjelzok.koszi elore is
Üdv.!
Hátsó nincs, gondolatom nincs milyen gyártmány.Doboz és márkajelzés nélkül kerültek hozzám.
A hátsó fékbetét pár is 3600 Ft. ? Milyen fajta betétek ezek?
Sziasztok!
3600 Ft/pár fékbetétek 1998-2003-ig.

Végre egy úri ember!
Remélem ott leszek!
Sajnos még nem, de minden hölgy megérdemli a bókot!
Pláne, ha olyan kifinomult ízlése van motorok terén, mint neked.
Az évadnyitón talán majd összefutunk.
Alig várom, hogy egy kicsit jobb idő legyen és ki is próbálhassam!
Ez igen szépre sikerült GRATULA! Az enyém biztos nem lesz ilyen pöpec de hátul lesz benne karbonos ülésfűtés a kedves Feleségem részére

Köszike, de találkoztunk már? Bocsi ha igen és én nem emlékszem!