Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, kedves motoros társak segítségeteket szeretném kérni Nyíregyházára kell mennem egy találkozóra és sajna nincs szállásom, arra szeretnélek benneteket kérni ha valaki tud nagyon olcsó szállást vagy lenne 1 max 2 éjszakára valamilyen alvási megoldásra infója kérem jelezzetek nekem, nagyon köszi !
Hát még a gazdája!
Ez a motor egy igazi gyönyörűség!
Hát igen, szép volt az biztos!
Látom Ők is szép időben voltak ott...
A masinám 1-2 hét állás után is pöc-röf indul a hőmérséklet teljesen mindegy!
Szívató ráhúz, gázt nem babrál és 1-2 indítózás után életre kel.
A fordulat folyamatosan kúszik, felfelé ahogy melegszik a motor, kb. 2000-es fordulaton szoktam melegíteni, folyamatosan tolva vissza a szivatót. Hideg motornál, ha ráhúzom a gázt le is ál.
Gondos gazdának tartalak így valami banális problémára gondolok, például a szivató nálad bovdenes, nem lehet, hogy nem mozgatja a porlasztó szívató karját?
Ellen próbát kéne tartani, ha beindult a motor szivatót ráhúzva történik e változás? Elvileg fel kéne pörögnie kb. 3000-re.
Ismerős valakinek?
http://youtu.be/pLxP_VHe0gg
Hú, de visszamennék egy körre!
Ami Yamaha az jó. Sőt ami Japó az jó. Talán még a BMW is. A többit hagyjuk. Viszont az XJR400-ról tudd, hogy szigorúan belpiacos a gép, és az alkatrész az sajna szerény hozzá. Sokat kibír, de ha feledja akkor gondban leszel. (A legtöbb 250-400-as ilyen) Inkább 600-ast ajánlanék. Gondold át.
Hát le kell hogy törjelek! Legót hírből sem ismertem, de volt Jawa meg a kórság tudja mi. Az esti mese meg a Delta volt Julival.
Esküszöm szeretek vacakolni velük. Sajnos a megfelelő anyagi háttér sosincs meg mögötte, ahhoz, hogy 100%-ig jó legyen. Már nagyon várom. A ködöt meg hagyjuk....
Nektek 8-9 fokban könnyen indul a motorotok? Mert az enyém igen nehezen, és érdekes mód nem nagyon szereti ha szívatóval indítózok, de ha elkapja egyből rá kell húznom. Az az érzésem mintha egyszer túl sok kaját kapna, aztán mert keveset mert ha elindul elég nehezen pörög fel 1500-2000-es fordulatra.
Elfelejtettem, hogy 50000 km-rel, vagy afelett eladó motort nem igen találsz még ha 20 éves is, legfeljebb BMW-t mert arról elhiszik az emberek hogy ennél többet is kibír!
Szia hks! Egy motor, hogy mennyit bír ki az szinte megmondhatatlan, de elsősorban tulaj függő. Mennyire tartották karba, illetve mennyire hajszolták ki a lelkét. Manapság eléggé tekergetik a kilométer órát, tehát az sem biztos mennyi km van egy motorban. De azért ránézésre is sok minden látszik egy motoron, illetve az eladót is szemrevételezni kell mert az is sokat elárul a motorról, hogy mennyire volt gondos gazda. Nekem volt egy 450-es Hondám ,53000km-el vettem kb. szép állapotban, majd eladtam. Pár év múlva még mindig láttam menni, akkkor már szerintem 80 felett lehetett bőven mivel én is 60000 km körül adtam el. Véleményem szerint a mai motorok az általam leírt futás teljesítmény biztosan tudják általában nagy javítás nélkül.
iiiigen nagyon jó utasom van, és nem félt!
Sziasztok! Új vagyok itt , és a motoros életben is. Vásárlás előtt állok, tudom nem teljesen ide való kérdés, de máshol nem nagyon tudom meg tenni: mennyit bír ki egy Yamaha xjr 400- as motorkerékpár nagyjavítás nélkül? Vagy úgy is kérdezhetném, hány kilóméterrel szabad maximum megvásárolni? A válaszokat előre is köszönöm, nekem fontos lenne nehogy tapasztalatlanul alaposan bele válogassak. További szép napot mindenkinek!
Nem féltelek én téged! Szerintem a LEGO volt a kedvenc játékod!
Láttam talpra állítottál te már Hondát is!
Na meg a szerelem nagyúr, rózsaszín köd elnyomja a nehézségeket!
Vittél súlyt is, hogy ne csússzon a hátsó gumi?
Úgy tűnik bekanyarodik hozzám egy váztekert Aprilia Pegaso. Hogy mit kezdek vele az nagy kérdés Jól láthatóan X be vannak a kerekei!
Skacok, nem is tudjátok milyen kiváló gép az XJ!
Google-ba beírtam, rengeteg találatot adott ki "Yamaha bontó" keresésre :-)
Köszi szépen!
Mondjuk gondoltam hogy vannak itthon bontók csak fogalmam nincsen hogy hol!?
ok! félreértettem
tudom
csak poénnak szántam
az északi oldalon sokáig megmarad a jég/hó
Sziasztok! kisbb azok a fotók igaziak, vasárnap ilyen volt az út árpád tetőtől remeterétig remeteréttől lefele megint száraz és Pécsen jó idő volt!/mint ahogy azt írtam is a képek fölött/
Tel:06209813916
sziasztok. Lenne egy xj400 diversion blokkom. 93" jó állapotú.a blokk egyben van. a gyújtás felőli dekli van levéve róla,az kellett. Ha érdekel valakit írjon vagy hívjon. IÁ:60.000ft.
Sziasztok!
Első új fékbetét pár(ok) eladó!
3600 Ft/pár. (Yamaha XJ 600 98-2003) Képet tudok küldeni, gyártót nem tudok, mert nem a dobozában, hanem zacsiban van.