Sziasztok!
Nekem van egy 87-es xj 600-as motorom alvázsz.: 51J037448
motorsz.:51J037448
Hol tudnék új alkatrészeket beszerezni?
Lánckerekek lánc féktárcsa fékbetétek stb?
De a motorikus alkatrészek is érdekelnének!
Sziasztok. Én is kormánycsapágyaztam, meg lengővillát zsiroztam, meg gyertyát néztem, karbit puceváltam, légszűrőt cseréztem, meg mindent szétdobáltam, és már csak az olaj csere van hátra. Viszont úgy meg vagyok fázva mint a disznó. Nem tudom mikorra tudok gurulni..
Azért még mindíg élvezet Yamahát szerelni.
Én is kíváncsi leszek az enyémre. Most, hogy váltócserés, mondtam, hogy nézzék meg a kormánycsapágyakat is. Szinte teljesen tönkrementek. Már úton vannak az újak, remélem megszűnik ez a szitálós jelenség.
A kormányszitálással kapcsolatban játszottam egy kicsit ezzel a témával!
0-1cm között tudod mozgatni, én leengedtem amennyire csak lehet, de a szitálásra nem volt hatással. Viszont fordulékonyabbnak érzeteztem, de ellenben vészesen csökkent a hasmagasság és az oldalsztendren is valahogy hülyén állt. Visszaállítottam kb. 1mm-re lóg ki.
Sziasztok, aki tudja hol lehet ilyet szerezni, írjon! -- A leömlő és a kipufogócsonk, ugye bilinccsel van összehozva, na mármost nekünk még pluszba valami szalag formájú, ezüst színű, tömítő anyag volt ott. Mikor lecseréltük a kipufogókat, elvoltak használódva ezek a tömítések és elszakadtak, kiestek... Szal ha valakinek van ilyen, vagy tudja hol lehet szerezni az kérem írjon(: köszönöm!
Ha már szelidi tó akkor egy javaslat! Szakmár a tótól pár kilométer és van ott is találkozó!Ingyenes és naggyon jóó!Én évek óta oda járok!Szabó István "Steff" a szervező! Kiváló motor szerelő és nagyon nagy arc!Mindenkinek csak ajánlani tudom!Néhány kép tavajról!
Ami meg nem kapható meg olcsón itthon, arra ott az eBay!